Buga_laci: sok mindenben igazad van sajnos, pár dologban meg nem.
Most a GPINET-es ember hozzáállásárról nem tudok még nyilatkozni, ígérte hogy két héten belül javulás lesz, majd meglátjuk. A fórum elején mip mondta, hogy ha kell szóljak neki és hívassam fel a faszival és elmondja neki mit hogyan kellene csinálni vagy még meg is csinálja egy kisebb összegért.
De innentől már tényleg csak a jóindulatban lehet bízni, mert a szezrődés alá van írva abban
semmi sávszélességre vonatkozó kitételt nem találtam szóval ha rossz a hozzáállás akkor b@aszhatjuk, de ha talpon akar maradni a versenyben és meg akarja tartani az előfizetőket akkor szerintem igyekezni fog majd az igényeknek megfelelni, mert ha véletlenül lesz más alternatíva és nem javult a szolgáltatás akkor hamar előfizető nélkül találja magát ha lejártak a szerződések.
A másik amiben viszont egyáltalán nincs igazad (bár nem tudom nálatok mennyire volt gáz a Covysoftos net) hogy ezt a kábelnetet a dialup-al egy lapon említed...
Soha többet ne kelljen átélnem, hogy úgy kell neteznem, hogy fellépek, betöltögetem az oldalakat amit meg akarok nézni aztán disconnect, meg játszani is csak módjával meg az órát figyelve...
Nem egyszer volt az, hogy valami fórumra írtam offline valami hosszú több oldalas hozzászólást de mikor küldtem elfelejtettem felkapcsolódni és elszállt a több 10 perces gépelésem...
Arról nem is beszélve amikor láttam a számlálón, hogy túlléptem a 40 órát 1-2 órával, mondom az max 1 ezres pluszba és akkor kijön a 10 helyett 18 ezres telefonszámla. Abból fizetek még egy havi díjat a kábelnetért.
Amióta bekötötték egyszer sem volt üzemszünet, amikor nem lehetett netezni. Amióta 4mbites a vonaluk azóta korrekt a letöltési sebesség is (megy 45-50 fölé is néha) de sif85-nek azzal volt gondja, hogy külföldi oldalakról nagyon lassan jön a cucc én erről nem tudok nyilatkozni igazából nem nagyon töltök külföldi oldalról de lehet benne igazság, hogy lassú így visszagondolva.
Egyedül ez ellen a sok loss ellen kéne tenni valamit (belőni a sávszélt szerver oldalról) és korrekt szolgáltatás lenne.
Játszani meg igazából csak ilyen fps-t nem az igazi ahol azon van a hangsúly, hogy ki lő először, meg minél kisebb legyen a ping, kevesebb loss de más játékokat simán lehet játszani.
Pl. Lineage2-t kipróbáltam hát két hét alatt szerintem már 20-30 órát biztos játszottam csak ezzel a játékkal (igaz néha laggol de nem olyan vészes meg másnak is laggol szóval nem hiszem, hogy csak a connect hibája) ez dialuppal kimerítette volna az 1 havi keretemet...
Na meg ugye az a fránya egyéni publikus ip, de azt mondom még ha az nem lesz hát nem lesz (igaz jópár helyen hátrány).
Aki váltott dialupról szélessávra az tudja mennyit jelent a szó, hogy
korlátlan...
Szerkesztette: BaLee 2005. 04. 19. 17:29 -kor