HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 2 A folytatás

#2181 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 18. 20:08

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 13:35

Kis olvasnivaló:

1933M TT pisztoly

Harcászati-műszaki adatok

Űrméret: 7,62 mm
Tömeg töltények nélkül: 0,854 kg
-töltényekkel: 0,954 kg
Hossz: 195 mm
Csőhossz: 116 mm
Tár befogadó képessége: 8 töltény/db
Gyakorlati tűzsebessége: 8 lövés/min 10-15
Lövedék kezdősebessége: 420 m/s

Kép

A két világháború között a Vörös Hadseregben a korszerűtlenné vált 1895M Nagan revolver és számos más nyugati maroklőfegyver volt rendszerben, ami alőszer- és tartalék alkatrészellátást és javítást rendkívül megnehezítette. A tulai fegyvergyárban ezért fejlesztették ki az egységes öntöltő szolgálati fegyvert (Tokarev Tula), és 1930-ban rendszeresítették. Hamarosan kisebb korszerűsítéseket hajtottak rajta végre, és az igazi tömeggyártás 1933 után kezdődött meg. A rövid csőhátrasiklásos, billenő reteszelésű kakasosbiztosítással készült fegyver szerkezete és kezelése egyszerű. A Browning-rendszerű megoldásokat a Colt M1911-es típustól kölcsönözték. A második világháborúban harci használatra alkalmasnak bizonyult. A fegyveren 1951-ben újból kisebb módosítások történtek. A Marakov-pisztoly rendszeresítése ellenére a TT33 a 60-as évekig szolgálatban állt a szovjet hadseregben, és a 70-es évekig a rendészeti szerveknél. A háború után számos országban, így Magyarországra is exportáltak, ahol szolgálati fegyverként rendszeresítették. A FÉG licencia alapjángyártotta is. A magyar változat csak annyiban különbözött az eredetitől, hogy az ötágú csillag helyett a fegyver markolathéjára az akkori magyar címert sütötték rá. Rendszerben lévő pisztolyként használata általános volt az 1956-os harci események idején.

HADITECHNIKA 2006/5 73. old. Amaczi Viktor

Házi feladatként belinkelhetnéd az összes WW2-es csúzlit,képpel együtt!! :D  :D
Kép

#2182 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 20:18

Majd idővel. Jobb mintha egyszerűen betenném azt, hogy: :up:

#2183 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 18:39

Sziasztok... Ma játszottam először a Pécs pályán...Hát mit ne mondjak... Eléggé kempelős de lehet csak azért mert az osztálytársaim ellen voltam akik közhírű kempelők... :D  :D  Nah mind1...amúgy nem lenne rossz...de személy szerint nekem jobban bejön a Don-kanyar..  :up: Bár a béta tesztet még nem láttam de azt mondom hogy szte így is jobb... Amúgy a pálya kidolgozottsága nagyon jó lett csak kicsit amint mondtam kempes övezet...Nah mára ennyi... Remélem mielőbb lesz az a béta-teszt Sendrov :respect:  :up: ...nyah bye all...
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2184 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 18:48

Mert a Don kanyar nem kempes.. :D Pécs pálya nagyon kidolgozott, de kempes (torony, illetve a női WC-s bolt második emeletéről), úgyhogy nem tetszik.
Tényleg Sendrov, aztán az ojjektumokkal nem fukarkodni! :sandor:
Úgy értem legyen sok fa, bokor, harckocsi, játékmackó stb. Ezzel is csökkentve a kempelés lehetőségét. Lesz csapatjáték lehetőség? SD, ctf?
A HQ alapból kiesik, túlságosan megterhelő lenne kilométereket szaladgálni az egyik rádiótól a másikig.

#2185 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 09:21

Don-kanyar --- Volt szerencsém látni a legújabb változatot. Rengeteget fejlődött a legutóbbi alkalom óta... télleg szűkösebb lett ezáltal jóval zsúfoltabb is, de a nagyságra még mindig nem lehet panasz. Finomítani kell még egy-két dolgon, meg egy hegyet újra kell teremteni, de ez már édeskevés munka:) (de könnyen beszélek, remélem Sendrov majd csak karácsony után olvasod)
Callofduty.hu-n van vmi megemlékezés a Don-kanyarral kapcsolatban, ha esetleg vkit érdekel, bár Wartonnak+Sendrovnak biztos nem mond újdonságot...

Beszéltem szerverüzemeltető kollégákkal és azt mondták utánanéznek a statisztikai modnak; említettek vmi save_position modot. Warton! Nézd már meg légyszi az iwd-idet, hogy esetleg van-e ilyen mod közöttük! Ha jól emlékszem, mintha írtál volna vmi ilyesmit, hogy sd szerveren van vmi stat lehetőség (persze, hogy írtál, hát tőled jött az ötlet :p )...
Kép

#2186 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 10:16

Nincs semmi ilyesmi nekem.
Abszolút szvsz: a statok megjelenítéséhez nem kell semmi kliens oldalon, hiszen szerveri oldalon egyébként is meg vannak a statok egy log fájlban. A lényeg az, hogy ez a szerveren meglévő "adat" kikerüljön egy tárhelyre, ami feltételezhetően rendelekezik php script futtatási lehetőséggel, illetve MySQL adatbázissal. A log fájlt csak át kell alakítani egy ízléses táblázattá. Fogalmam sincs, hogy mennyi munkával jár egy ilyent belőni, illetve azt sem tudom, hogy ez mennyire kompatible a gportallal, illetve a ti szerveretekkel úgyhogy ezért ne vegyétek a fejemet! Szerintem a gportallal gondok lesznek, ha esetleg mégis belevágtok. Csupán egy 5let volt. :)

A Duhec.net oldala, stats oldala. A statomat nem megnézni! Érzékeny személyes adat rólam. :reklamacio: Ég is a pofám, miatta. :mad: :D Kis guglizást követően eljutottam erre az oldalra.

szerk.: Don-kanyar map: nem láttam a szűkített verziót, csak képeken, de kíváncsi vagyok.

Szerkesztette: Warton 2006. 12. 21. 10:43 -kor

#2187 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 10:52

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 11:16

...Don-kanyar map: nem láttam a szűkített verziót, csak képeken, de kíváncsi vagyok.

Én már láttam!  :D
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2188 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 12:35

EZ nagyon megnyugtató. :D

#2189 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 18:28

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 10:52

Én már láttam!  :D

Ez olyan csalás... Csak belépsuz és állítgatod a cuucokat kedverdre... Nameg a mapokat is... :D  :D Na meg akkor zárod le mikor csak akarod... Mikor lesz már BBÉÉÉTTAAA Teszt????????? :rolleyes:  :rolleyes:

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2190 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 19:00

Minél többször kérdezed, annál később! :p

#2191 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 19:04

Idézet

Warton  Hozzászólás 2006. dec. 21., csütörtök - 10:16
  Nincs semmi ilyesmi nekem.
Abszolút szvsz: a statok megjelenítéséhez nem kell semmi kliens oldalon, hiszen szerveri oldalon egyébként is meg vannak a statok egy log fájlban. A lényeg az, hogy ez a szerveren meglévő "adat" kikerüljön egy tárhelyre, ami feltételezhetően rendelekezik php script futtatási lehetőséggel, illetve MySQL adatbázissal. A log fájlt csak át kell alakítani egy ízléses táblázattá. Fogalmam sincs, hogy mennyi munkával jár egy ilyent belőni, illetve azt sem tudom, hogy ez mennyire kompatible a gportallal, illetve a ti szerveretekkel úgyhogy ezért ne vegyétek a fejemet! Szerintem a gportallal gondok lesznek, ha esetleg mégis belevágtok. Csupán egy 5let volt. smile2.gif

A Duhec.net oldala, stats oldala. A statomat nem megnézni! Érzékeny személyes adat rólam. icon_reclamao.gif Ég is a pofám, miatta. mad_2.gif biggrin_2.gif Kis guglizást követően eljutottam erre az oldalra.

Értem...
Én is googleztam egy kicsit és én is hasonló megoldásokat találtam; még megvárom az fgc-s srácokat, mit írnak, aztán megpróbálom belőni majd.
Attól függetlenül köszönöm! :respect:
A log fájlt azt sejtettem: Sendrovval egyszer bőszen kutattuk, hogy ki kit mivel hol és mikor (nyírt ki), na meg persze a piszkosszájuak is lebuktak... volt egy pár kick. :cool:
Nem vennék rá mérget, de sztm jövő 7en lesz vmiféle bétateszt.
Kép

#2192 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 19:37

Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 19:00

Minél többször kérdezed, annál később! :p

Hát... Elgondolkodtató... nem biztos... Lehet hogy hamarabb... Nyah mind1... :rolleyes:  :D

#2193 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 22:13

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 20:37

Hát... Elgondolkodtató... nem biztos... Lehet hogy hamarabb... Nyah mind1... :rolleyes:  :D

Aszem ezt már megbeszéltük.....igaz nem itt.
Nyugi és türelem.....  :wc2: :D

Majd csak jön.... :)

Szerkesztette: Sendrov 2006. 12. 21. 22:14 -kor

Kép

#2194 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 13:52

Szevasztok!
Akinek van szervere és van hozzá statoldala vagy ehhez hasonló megoldása, attól nagyon szívesen elfogadok egy kis segítséget, hogyan kell ilyet üzembe helyezni... fránya fgc-sek még nem írtak semmit :(
(amilyen mákom van Warton fog kisegíteni megint :)  :respect: )
Kép

#2195 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 22. 20:45

Vagy mégsem??? :p
Kép

#2196 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 14:37

Dekanov! beraktam a klánoldalra a szerverstatodra utaló linket...érdekes...
Most már látszik, hogy kik játszanak legtöbbet nálunk.
érdemes megnézni a statisztikákat mindenkinek....főleg a kill statistic-ot :)
Kép

#2197 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 17:28

Idézet: dekanov - Dátum: 2006. dec. 22., péntek - 20:45

Vagy mégsem??? :p

El voltam utazva, de minden pillanatban rátok gondoltam és szurkoltam nektek! :Đ

#2198 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 17:53

Az AIM bot vagy mi a fene mindig a fejre rántja a célkeresztet??
Mert ha igen, akkor a szerverstaton megnézzük, hogy kinek van irreálisan sok fejtalálata és azt már bannolhatjuk is  :D
Nesze nektek csíterek!!! :box2:

Szerkesztette: Sendrov 2006. 12. 23. 17:53 -kor

Kép

#2199 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 18:03

Idézet: Sendrov - Dátum: 2006. dec. 23., szombat - 17:53

Az AIM bot vagy mi a fene mindig a fejre rántja a célkeresztet??
Mert ha igen, akkor a szerverstaton megnézzük, hogy kinek van irreálisan sok fejtalálata és azt már bannolhatjuk is  :D
Nesze nektek csíterek!!! :box2:

Ez a legegyszerűbb módszer. :D 30% fölött már gyanús az illető.
régebben láttam aimbotos screenshotokat, ott olyan volt, hogy be lehetett állítani, hogy melyik testrészre lőjön.
Faster! Harder! Cadaver!

#2200 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 23. 18:07

Marhajó ez a stat oldal! Gratulálok dekanovnak! :respect:

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108