Pedig szerintem sokunkat érint. Növekvő teljesítmény, egyre több hő, egyre több venti kell hozzá.
Most magamra és azokra gondolok, akiknek most nincsen pénzük vízhűtésre vagy egyéb alter megoldásra és szeretnének valamilyen ideiglenes, kielégítő megoldást találni.
Szerintem ez is lehet kiemelt téma - hiszen sokan nem is sejtik - milyen veszélyforrásokat rejthet ez a több órán (napon?

Nálam viszonylag elviselhető a zúgás, de azért jó lenne tompítani. Chieftec táp 2 venti, proc 1, rendszerhőtő(kifelé) 1, videokarinak utólag az egyik slot-ba(állítható fordulat) berakott venti, ami legalább olyan nagy mint a korábban felsoroltak.
Akkor ott van a vinyó hőtő, ami a ház elejéről húzza be a levegőt (3 kicsi venti).
Akkor még nem is beszéltem a rack 2 ventijéről (ezt igyekszem, csak akkor használni, ha kell a vinyó)
Ez így összesen 5/5. El tudom képzelni, hogy másnak sokkal több is lehet. PL: húzott proci, kettőnél több vinyó.
Konkrétan arra volnék kíváncsi, hogy beválhat-e az egyik ismerősöm által javasot módszer.
(Jó volna kapni pár tippet mielőtt szétszedem a gépet)
Szerinte elég volna, ha a múltkori tapétázáskor kimaradt 4mm-es hungarocel-rel kibélelném a ház belsejét. Meg kellene rakni a ház alá is valami gumi, vagy egyéb tompítást, hogy a szám.gép aztal minél kevesebb rezgést vegyen át.
Én még el tudok képzelni valamilyen vastagabb szövetet is a hungarocel helyett.
Mindegy mi, csak valami olyan kellene, ami könnyen beszerezhető.
Házat, nem akarok most cserélni!!
Akinek van valamilyen jó ötlete, az írjon!!! Köszi