Sziasztok, az én házam is zajos!

Elmondom mi a helyzet most, elmondom, hogy a topikot végigolvasva mit találtam ki, aztán a véleményeteket kérem.
A házam egy Chieftek BX-01-es házam van saját 360Wattos tápjával, benne egy Athlon XP2800+, egy HIS 9800Pro ICEQ, egy 160Gb-os és egy 80Gb-os Maxtor vinnyogó, mindez túlhajtás nélkül. Plusz ventik egyelőre nincsenek, mindent a grafkártya és a táp ventije próbál megoldani. Ennek az az eredménye, hogy bekapcsolás után pár perccel egyrészt a Raketa porszívókat lealázó hangja van a szerkentyűnek, másrészt mind a kártya, mind pedig a táp hűtése határozottan meleg levegőt fúj kifelé egész gyorsan. Egyik sem tetszik nekem, és attól sem vagyok elragadtatva, hogy az alaplap progija szerint a CPU is és a táp is 55-60 fokra melegedett. (A CPU még ok, de hogy a táp is...).
Amire gondoltam: passzív hűtés a grafkártyára és a procira, egy passzív hűtésű táp, és halk venti hátra. Aztán a jövő havi élelmiszerellátásra gondoltam, és előről kezdtem a tervezést. A merevlemezekhez tennék egy 90es ventit, ami lassan fújná befelé a levegőt a két tojássütőre. Hátra a táp alá tennék egy 120as ventit, ami ugyanolyan fordulaton menne, mint a 90es elől. Ezzel azt akarom elérni, hogy az a levegőmennyiség, amennyivel a hátsó többet kavar, a ház oldalsó nyílásán menjen be, így némi hűs levegővel látva el az ICEQ ventijét. A proci passzív (heatpipe-os) hűtéséről lehet szó, ha érezhető eredményt produkál a levegőkergetés. A szellőt tehát alapvetően a hátsó nagy venti biztosítaná, az első venti feladata a HDD-k hűtése és annak kiküszöbölése, hogy minden levegő oldalt menjen be a házba.
Mi a véleményetek? Mivel lehetve kiegészíteni (ésszerű keretek között)?