Idézet: Aga - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 17:41
kerlek magyarazd meg, a filenevbol milyen kovetkeztetest vonsz le az adott allomany tartalmara, jogi hovatartozasara, tulajdonos es kozzetevo kozotti esetleges meglevo / hianyzo szerzodeses jogviszonra, stb.
Amugy mivel a szabalyzat szerint webrol minden allomanynak elerhetonek kell lenni, igy a filenevek is publikusak, hiszen azzal hivatkozik a html az allomanyokra.
Ellenkezo esetebnm DELETE.
Szoval ezt kilottuk. Mondj olyat, ami relevans adat es webrol nem latszik.
A fonál menete:
Idézet: Csaba_20_
Engedj betekintést a tárolt adatokba és megpróbálhatnak ilyet mutatni! Különben lehetetlen és nevetséges bizonyítást kérsz számon másokon.
Idézet: Aga
sdfadsf.part01.rar
ez jogserto vagy sem? Mert szerver oldalon ennyit latsz csak. Webes feluleten pedig pont ugyanannyit latok, mint te, nincs semmivel se tobb jogom nekem, mint barkinek. A freeweben minden weblap publikus, barki szamara elerheto.
Idézet: Csaba_20_
Mellesleg ne próbáld már azt a látszatot kelteni, hogy szerver oldalról ugyanannyi látszódik, mint felhasználói oldalról egy webszerveren keresztül!
Kérlek ne keverd már a szezont a fazonnal, mert kezd unalmas lenni! A weben keresztüli fájlnév listázást arra hoztam fel példaként, hogy míg a szerver oldalon ezt a megfelelő parancs kiadásával meg tudod tenni, addig weben keresztül erre lehetősége sincs senkinek. Így nem áll módjában betekintést nyerni a tárolt adatokba.
Tehát lehet, hogy a freeweben minden weblap publikus, bárki számára elérhető, de nincs róla adatbázisa senkinek csak annak, aki szerver oldalról is hozzáfér. Tehát nem tud úgy keresni benne itt bárki, mint te. Akármennyire is próbálod ennek ellenkezőjét görcsösgen bizonygatni.
Nem elegendő neked olvasási engedélyt adnod a webszerveren található összes felhasználói fájlra és azt mondani, hogy mindenre van hivatkozás is. Mert ettől még nem tudja meg az illető, hogy merre találja azokat a hivatkozásokat. Így nem tudja megtalálni az összes webszerveren lévő információt. Például honann tudja, hogy melyik és milyen nevű felhasználónál találja meg a
sdfadsf.part01.rar fájlt? De tovább megyek, honnan tudja, hogy
sdfadsf.part01.rar nevű fájlt kell keresnie, hogy az adott nevű fájl létezik a szerveren.
Szóval nem lőttük ki ezt a problémát. És még mindig ott tartunk, hogy a tartalom ellenőrzése nélkül nem lehet megmondani, hogy van-e warez oldal a freeweben és ennek ellenőrzését a felhasználótól kérni, aki a webes felületen keresztül éri el a freewebet nevetséges, mert lehetetlen kérés.
Azt hittem viccelsz, amikor úgy tettél, hogy fogalmad sincs mi a különbség a szerver és a kliens oldali lehetőségek között. Ezek után viszont nem hiszem, hogy érdemben tudnánk vitatkozni erről a témáról, de nem miattam.
Szerkesztette: Csaba_20_ 2005. 12. 29. 18:27 -kor