HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 23. 00:02

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 23:56

Azt úgy értem, hogy pl mondjuk van egy harmincas tábla országúton. Az most egy dolog, hogy kötelező betartani. Esőben, ködben, fagyban valóban be kell, érdemes mert megcsúszhat az autó, rossz a látótávolság, stb. De verőfényes napsütésben, amikor mindenki hajt, kitünőek a látási viszonyok, nem érdemes, értelmetlen megszakítani a lendületet, és követni a jelzés utasítását.

Szerinted.

Ja tudom, most jön az, hogy mazsola vagyok meg stb. Locutus már felvilágosított párszor. :) Mondom, olvasd el a topicot, felesleges újra billt tépni! Van pár ezer (!!) post, ami csak erről szól.

#122 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 00:27

Sziasztok!Nekem kicsivel több mint egy éve van jogsim, s kb pont egy éve autóm (lsd. avatar  :) )
Eddig kb 4-5 ször állítot meg rendőr.Az összes alkalommal teljesen korrektek voltak, sőt, az egyikük még érdeklődött is a hangrendszerem iránt...ez úgy történt, hogy megállítottak,lehalkítottam a zenét,erre Ő : Minek halkította le?Hangosítsa fel.... :)  Aztán kérdezte milyen erősítőm , mélyládám stb stb m van,s beszélgettün kkb 10 percet, a végén el sem kérte a jogsimat  :omg:  :)
Volt egy hasonló eset is, haveromékkal jöttünk ki Living Room-ból, 5en voltunk, én nem ittam egy deci alkoholt sem, ahogy ülünk be autóba,kb 30 méter múlva megállít a rendőr...na mondom, biztos jól meg fog szivatni hogy piálltam,legalábbis gondoltam h azthiszi majd.Elkérte a paírokat, megkérdezte ittam-e,s hajlandó vagyok-e belefújni a szondába...mondom nem ittam,s természetessen belefújok.Mondtam neki, hogy életemben most fújnék szondába először  :)
Erre ő - jó, akkor ezt most hagyjuk  :cool:  Megkérdeztem tőlle, hogy merre kell innen az Örs-re menni(fogalmam sem volt) (egyik haverom arra lakik,hazadobtuk) s tök rendessen elmondta, én megköszöntem, s elköszöntünk egymástól.
Tehát eddigi tapasztalataim során (igaz,nem olyan sok :) ) ha Te rendes vagy a rendőrrel (nem kel rendesnek lenni,elég normálisan beszélni velük) akkor Ők ezt viszonozzák.Biztos előfordul olyan is,hogy ettől függetlenül bunkóznak, de sztem ez a ritkább...
Bocsánat ha hosszú voltam  :respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#123 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 00:59

Szegénykém  :Đ

Kép

Kibas7ott bagy mákja van a mádámnak, hogy ennyivel megúszta....művésznő drága... :omg:

morrisseymusic            morrissey-solo       

#124 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 01:06

Idézet: dani83 - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 0:27

Sziasztok!Nekem kicsivel több mint egy éve van jogsim, s kb pont egy éve autóm (lsd. avatar  :) )
Eddig kb 4-5 ször állítot meg rendőr.Az összes alkalommal teljesen korrektek voltak, sőt, az egyikük még érdeklődött is a hangrendszerem iránt...ez úgy történt, hogy megállítottak,lehalkítottam a zenét,erre Ő : Minek halkította le?Hangosítsa fel.... :)  Aztán kérdezte milyen erősítőm , mélyládám stb stb m van,s beszélgettün kkb 10 percet, a végén el sem kérte a jogsimat  :omg:  :)
Volt egy hasonló eset is, haveromékkal jöttünk ki Living Room-ból, 5en voltunk, én nem ittam egy deci alkoholt sem, ahogy ülünk be autóba,kb 30 méter múlva megállít a rendőr...na mondom, biztos jól meg fog szivatni hogy piálltam,legalábbis gondoltam h azthiszi majd.Elkérte a paírokat, megkérdezte ittam-e,s hajlandó vagyok-e belefújni a szondába...mondom nem ittam,s természetessen belefújok.Mondtam neki, hogy életemben most fújnék szondába először  :)
Erre ő - jó, akkor ezt most hagyjuk  :cool:  Megkérdeztem tőlle, hogy merre kell innen az Örs-re menni(fogalmam sem volt) (egyik haverom arra lakik,hazadobtuk) s tök rendessen elmondta, én megköszöntem, s elköszöntünk egymástól.
Tehát eddigi tapasztalataim során (igaz,nem olyan sok :) ) ha Te rendes vagy a rendőrrel (nem kel rendesnek lenni,elég normálisan beszélni velük) akkor Ők ezt viszonozzák.Biztos előfordul olyan is,hogy ettől függetlenül bunkóznak, de sztem ez a ritkább...
Bocsánat ha hosszú voltam  :respect:

1985 óta van jogsim. 20 éve.
Ugynezek a tapasztalataim, mint Neked, az 1 éves jogsiddal.

Soha nem kezdtem velük a magas C-n, mindig tudtam, ha én hibáztam, akkor NEM JÓ MEGOLDÁS a támadás (több ismerősöm ahelyett, hogy belátná, hogy hibázott, alaki hibákat keres a rendőrök viselkedésében, sapka, névkitűző, jelvényszám, stb., hátha így megúszhatja a nyilvánvalót).
Eddig szerintem olyan 20-25 közúti igazoltatáson estem át (ez 20 év alatt nagyon kevés) és soha egyetlenegyszer sem voltak durvák, vagy faragatlanok velem. Pedig az átkosban is igazoltattak többször is.
Hiszen mit okoskodjak. Ha hibáztam, akkor jogos. Ha nem hibáztam, akkor meg nem állítanak meg.
A rutinellenőrzés meg kötelező, hiszen inkább akkor derüljön ki, hogy nincs egy autónak kötelező biztosítása (hogy hűljön rá a vezetőjére a bőr) mint amikor belémjött hátulról és nem tudja kitölteni a lapot...
Gondolkoztál már ma?

#125 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 01:50

Idézet: Dextrose - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 0:56

De verőfényes napsütésben, amikor mindenki hajt, kitünőek a látási viszonyok, nem érdemes, értelmetlen megszakítani a lendületet, és követni a jelzés utasítását.

Szép lenne, ha mindenki maga döntené el, hogy mit érdemes betartani, mit nem. :omg:

Persze tényleg lehetnek helyzetek, helyek ahol eléggé bugyuta szabályozások vannak, de ha ott van, akkor ott van, figyelembe kell venni.

De hallgatok Carmagedre, ha van ennek külön topik, akkor itt ne folytassuk, csak ezt nem bírtam szó nélkül hagyni. :Đ

#126 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 07:42

" A HavariaPress információi szerint Udvaros Dorottya a színház parkolójában keveredett szóváltásba egy taxissal. A BRFK sajtóosztályán ugyanakkor nem tudnak arról, hogy Udvaros lebukásában taxisok is közreműködtek volna. "
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#127 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 07:53

nekem is van személyes sztorim is
és nemcsak az, amikor költözösnél jog szerint helyesen erkölcsi értelemben vitathatóan (ki is mondta, hogy melyiket kell választani) megbüntetett 8e Ft-ra mert rossz helyen (a ház előtt és nem az utca végén) álltam meg 10 percre amíg felviszem a cuccokat, bár engem ez is bosszant, de jogilag igaza volt, hanem még 1:

elvileg a rendőrök foglalkoznak a vizi mentéssel is
2003 nyarán fulladt a balatonba az unokatesóm.
hiába hívogattuk a rend őreit először "még nem vagyunk szolgálatban", aztán a "hagyjanak már minket békén" kedves mondatokkal biztosítottak minket arról, hogy ők jól végzik a munkájukat
a testet vasárnap sikerült megtalálniuk, de ezt már nem merték személyesen megmondani az apának (szét is szedte volna őket), hanem a szomszédon keresztül üzenték meg

(...persze hazudok, meg amúgyis egy bünőző vagyok, akinek már régen rács mögött lenne a helye)

Szerkesztette: mikike 2005. 03. 23. 07:55 -kor

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#128 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:09

Idézet: mikike - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 18:59

így van ítélkezzünk anélkül, hogy ismernénk a teljes sztorit
a seres szondát senki nem említette a nőnek...
az orvos igazságügyi orvosszakértő is volt, biztos nem ért hozzá...

de végre elkaptak egy iszákos sztárt
akasszuk fel az ilyen nagyképű bűnözőket!

Kezdjük azzal, hogy az összes biztonsági öv nélkül vezető rendőrt a saját fegyverével kivégzünk.
Az összes engedély nélküli (PÁV1-ről ne is beszéljünk) kéklámpa használatért szintén kivégzés.
A többi kéklámpás cégnél kötelező a PÁV1 a gk. vezetőknek.
A politikusokat sem kísérgetjük keresztbe-kasul az országban ámokfutóként szirénázva, a politikus is keljen fel reggel négykor ha oda akar érni valahova. Ellenkező esetben kivégzés.
A rádióforgalmazási szabályok semmibe vétele mindennapos, valamint egy kézzel vezetni és a kézibeszélő után kotorászni a jobb egy ülés előtt egyidőben. Újév hajnalán beküldeni valakit a kórházba, hogy adjon vért a százados úr helyett, aki a 68-ason a 13/200 szelvénynél kivitte a hidat de siessen mert a mentő már elindult vele a kórház felé. Leamortizáljuk részegen a mentőállomás előtt szabályosan parkoló fél éves fókát, de nem kell szondát fújni, mert a szomszéd megyéből jött a kollega, majd bennt megírjuk a papírokat, persze tolódott az ügy, mert nem volt se kötelező se semmi. A fókát 14 hónap múlva fizette a biztosító, egy négy nappal megelőző adásvételi+frissen kötött kötelezőre ;)  álylávpolisz

SZERK:
ezeket csak meg kell említeni egy elhúzódó várakozni tilos tábla alatti posta csekk befizetésekor és jön a válasz:
lyóvannamennyemmmá

Szerkesztette: tolvaly 2005. 03. 23. 08:11 -kor

Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#129 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:14

tedd hozzá, hogy aki viszont komolyabb bűncselekményt követ el, vagy nagy összeget sikkaszt, azt elengedjük, mert az nem baj

#130 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:15

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 16:22

Pedig ez van. :((
Egy szabálysértés CSAK AKKOR válik szabálysértéssé, ha elkapnak. Egyébként jogod van hozzá.
Ha pedig elkapnak, akkor a rendőrnek a kurva anyját, amiért elkapott. Ahelyett, hogy budapesti közlekedési rendőr létére Békésben nyomozna a gyilkos után.
Logikus, nem?
Na jó, kicsit beteges a logika...

Ehhez annyit fűznék, hogy nem pesti rendőröknek kéne nyomozni, hanem a Békésieknek, és úgy gondolom logikus követelni, hogy egy szabadon flangáló gyilkosra öszpontosítsanak és ne az én biztonsági övemre, mert szerintem az számodra is nyilvánvaló, hogy amíg az én övemmel foglalkoznak az kiesett idő! Tudom, most jön, hogy de ők csak azért táboroznak le egy helyen, hogy hátha arra jön a gyilkos és majd jól elkapják, hát most nem azért, de ha én bujkálnék az biztos, hogy nem flangálnék autóval a városban, és ha meg akarnának állítani tuti nem állnék meg, ennyi!
Megkérdeztem tőlük miért nem dönthetem el én bekötöm-e magam erre a válasz: ki van adva parancsba a pénzgyűjtés! Hát kapj.k be a nehezen megkeresett pénzemet nem a rendőrség kasszájába szánom, ha nem baj!

#131 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:19

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 8:15

Ehhez annyit fűznék, hogy nem pesti rendőröknek kéne nyomozni, hanem a Békésieknek, és úgy gondolom logikus követelni, hogy egy szabadon flangáló gyilkosra öszpontosítsanak és ne az én biztonsági övemre, mert szerintem az számodra is nyilvánvaló, hogy amíg az én övemmel foglalkoznak az kiesett idő! Tudom, most jön, hogy de ők csak azért táboroznak le egy helyen, hogy hátha arra jön a gyilkos és majd jól elkapják, hát most nem azért, de ha én bujkálnék az biztos, hogy nem flangálnék autóval a városban, és ha meg akarnának állítani tuti nem állnék meg, ennyi!
Megkérdeztem tőlük miért nem dönthetem el én bekötöm-e magam erre a válasz: ki van adva parancsba a pénzgyűjtés! Hát kapj.k be a nehezen megkeresett pénzemet nem a rendőrség kasszájába szánom, ha nem baj!

Én meg annyit fűznék hozzá, hogy hiába próbálod átcsoportosítani őket, egy közlekedési nem fog meg egy gyilkost. Csak ennyi a bibi a gondolatmenetedben.

Milyen választ vártál? Én már csak azért is ilyen provokáló választ adtam volna egy ilyen szemmel láthatóan kötözködő, ráadásul hülye (bocs, de ez a legegyszerűbb kifejezés rá) kérdésre. Egyébként ne szánd oda, csak magadnak köszönheted, hogy ki kell fizetned. :rolleyes:

#132 Felhasználó inaktív   csucs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:26

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 22:51

K-val, Berekfürdő.
De valóban ott van (volt). Nem tudom, ma mi van a helyén a falu végén jobbra, de rég nem hallottam semmit felőlük. Akiket ismertem vezetőket ott, azok már mind máshol vannak. Rengeteg fátyolüvegünk van onnan, azokat még mindig lehet kapni. Jó nagy lehetett a raktárkészlet. Vagy gyártják máshol is?

/OFF
Igazad van, k-val :)

Ha azokra gondolsz, ami úgy néz ki, mintha repedezett lenne, azokat csak ott gyártják. Érdekes eljárás, biztos ivott valaki, mikor kitalálta, a gyártástechnológiát (direkt hiba a gyártásban). Nem emléxem úgy, hogy hatalmas készletek lettek volna felhalmozva, szerintem egy időben rettentő trendi dolog volt. Én átéltem egy puccsszerű gyárátvételt és talán még ma is folyik a bírósági vita, hogy ki a jogos tulajdonos és igazgató :think: Én azokkal voltam jóban, akiktől elorozták a gyárat, de ez már jóval 80 után volt olyan 90-es évek eleje. :)

/ON

#133 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:31

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 8:19

Én meg annyit fűznék hozzá, hogy hiába próbálod átcsoportosítani őket, egy közlekedési nem fog meg egy gyilkost. Csak ennyi a bibi a gondolatmenetedben.

Milyen választ vártál? Én már csak azért is ilyen provokáló választ adtam volna egy ilyen szemmel láthatóan kötözködő, ráadásul hülye (bocs, de ez a legegyszerűbb kifejezés rá) kérdésre. Egyébként ne szánd oda, csak magadnak köszönheted, hogy ki kell fizetned. :rolleyes:

Elhiheted, hogy magasról szarok rá melyiknek mi a beosztása, amíg Békéscsabán egy olyan ember van szabadon aki elvágta egy másik torkát! Lehet, hogy Ti pestiek ehhez már prímán hozzászoktatok, de itt mi még simán át mertünk eddig sétálni a városon hajnalba is, akár egyedül! És jó lenne, ha ez a jövőben is így lenne, de ehhez az kell, hogy ne csak azt baszogassák, aki nem üt vissza, hanem azt a kib*szott gyilkost!!!!!

#134 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:35

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 8:31

Elhiheted, hogy magasról szarok rá melyiknek mi a beosztása, amíg Békéscsabán egy olyan ember van szabadon aki elvágta egy másik torkát! Lehet, hogy Ti pestiek ehhez már prímán hozzászoktatok, de itt mi még simán át mertünk eddig sétálni a városon hajnalba is, akár egyedül! És jó lenne, ha ez a jövőben is így lenne, de ehhez az kell, hogy ne csak azt baszogassák, aki nem üt vissza, hanem azt a kib*szott gyilkost!!!!!

Nah, látom, te is beálltál a divatduzzogók sorába, téged mindenki hagyjon békén, az összes rendőr meg üldözze a gyilkost. Gratulálok.

Oké, Békéscsaba így meg úgy. Mikor jártál utoljára Kecskeméten éjjel 2 óra felé? Amikor a központban autóztam, az egyik utasom megkért, hogy álljak meg, rá akar gyújtani. Mondom OK, az A8-as, az S-Merci vagy a 7es BMW 4 kopasza mellé álljak be? :rolleyes:

Az pedig, hogy lepestizel, meglehetősen beszűkült látásmódra vall, nem vagyok pesti. :rolleyes:

#135 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:42

Ugyanmá, amikor a főrendőrszázados kisfia valakit kilógatott behajtás miatt egy hídról Bcsabán és még most sem ülte le? ;)
Amúgy meg tudtommal a Román határ miatt elég komoly ott az import bűnözés.  :(
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#136 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:44

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 8:35

Nah, látom, te is beálltál a divatduzzogók sorába, téged mindenki hagyjon békén, az összes rendőr meg üldözze a gyilkost. Gratulálok.

Oké, Békéscsaba így meg úgy. Mikor jártál utoljára Kecskeméten éjjel 2 óra felé? Amikor a központban autóztam, az egyik utasom megkért, hogy álljak meg, rá akar gyújtani. Mondom OK, az A8-as, az S-Merci vagy a 7es BMW 4 kopasza mellé álljak be? :rolleyes:

Az pedig, hogy lepestizel, meglehetősen beszűkült látásmódra vall, nem vagyok pesti. :rolleyes:

Akkor, bocs! Azért elég sok itt a pesti gyerkőc, többek között ezért kell nekem 300km-et autózni, ha összejön a tervezett tali májusban! :D

Nah a témára visszatérve, nem tudom honnan jött a divatfikázás! Én leírtam mit gondolok! Figy, pont a Te példádat is véve, miért nem csapnak szét az említett rasszok között? Mert a: szoros "üzleti" kapcsolatban állnak velük b: félnek tőlük! Ha elérik, hogy nyugodtan sétáljak az utcán akár hajnalban, sőt továbbmegyek a leendő (soká lesz ;) ) gyerekemet is le merjem engedni, plussz nem kell ilyen kopasz/bűnöző/etnikumi csportokkal farkasszemet nézni esküszöm átutalok minden alkalommal egy ezrest ahányszor szabálytalankodok!

#137 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:54

Értem.
Tehát addig, ameddig nincs meg a szerencsétlen vadászboltos dolgozó gyilkosa, addig minden közlekedési szabálysértőnek amnesztia!

Baszki, nem kívánom, hogy egy császárelőd kaliberű öntelt szarjancsi a Te családodban tegyen kárt a nagy okosságod miatt, de talán gondolkozhatnál is, mielőtt hülyeségeket kezdesz írogatni.

A biztonsági övről meg az a véleményem, hogy ha valaki meg akar dögleni, azt hagyni kell neki. Csak az a baj, hogy ha a bekötetlen öv ellenére mégsem döglik meg egy vétlen balesetben, akkor milliókat kell rákölteni a kórházban, amiket lehetne a törvény- és szabálytisztelő betegekre is.

Nem tudom, hány halálos végű balesetnek kell még történnie, hogy megértsék az agyatlan övellenesek - akik a férfiasságuk méretének csökkenését látják az öv használatában - hogy egy mai modern autó belső biztonsági berendezéseihez hozzátervezték az öv használatát is. Mint említettem, láttam már ZOKOGNI a nagy 23 éves fiút a barátnője hullája felett. Egy rakás borda- és orrcsonttöréssel megúszta, de a 16 éves barátnőjének a nyakát hátratörte az arcába robbant légzsák. Ja, nem volt egyikőjük sem bekötve. Ha be van kötve a lány, akkor 90%, hogy ő is megússza max. orrcsonttöréssel, életben.

Elég végignézni 4-5 oldalt a www.langlovagok.hu oldalon, hogy az ember a halottak között sorban azt lássa/olvassa, hogy ha be lett volna kötve, akkor TALÁN túlélhette volna a VÉTLEN belesetet a képen ott a fekete zacskó alatt pihenő test. Ellenben olyat nem találni egyet sem (visszakerestem!!!) hogy 'az mentette meg, hogy nem volt bekötve'. Biztos a rendőrök manipulálják a tűzoltók oldalát a saját érdekükben...

Na lehet ide lőni...
Gondolkoztál már ma?

#138 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:56

figyelj macika:
akkor indíts peticiót, hogy ha balesethez mennek ki a mentők, akkor aki a balesetet okozta ahhoz ne nyúljanak, jó?

#139 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 08:59

Idézet: mikike - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 8:56

figyelj macika:
akkor indíts peticiót, hogy ha balesethez mennek ki a mentők, akkor aki a balesetet okozta ahhoz ne nyúljanak, jó?

A lényeg, hogy felfogtad a lényeget.

Majdnem...
Gondolkoztál már ma?

#140 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:03

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 8:54

Értem.
Tehát addig, ameddig nincs meg a szerencsétlen vadászboltos dolgozó gyilkosa, addig minden közlekedési szabálysértőnek amnesztia!

Baszki, nem kívánom, hogy egy császárelőd kaliberű öntelt szarjancsi a Te családodban tegyen kárt a nagy okosságod miatt, de talán gondolkozhatnál is, mielőtt hülyeségeket kezdesz írogatni.

A biztonsági övről meg az a véleményem, hogy ha valaki meg akar dögleni, azt hagyni kell neki. Csak az a baj, hogy ha a bekötetlen öv ellenére mégsem döglik meg egy vétlen balesetben, akkor milliókat kell rákölteni a kórházban, amiket lehetne a törvény- és szabálytisztelő betegekre is.

Nem tudom, hány halálos végű balesetnek kell még történnie, hogy megértsék az agyatlan övellenesek - akik a férfiasságuk méretének csökkenését látják az öv használatában - hogy egy mai modern autó belső biztonsági berendezéseihez hozzátervezték az öv használatát is. Mint említettem, láttam már ZOKOGNI a nagy 23 éves fiút a barátnője hullája felett. Egy rakás borda- és orrcsonttöréssel megúszta, de a 16 éves barátnőjének a nyakát hátratörte az arcába robbant légzsák. Ja, nem volt egyikőjük sem bekötve. Ha be van kötve a lány, akkor 90%, hogy ő is megússza max. orrcsonttöréssel, életben.

Elég végignézni 4-5 oldalt a www.langlovagok.hu oldalon, hogy az ember a halottak között sorban azt lássa/olvassa, hogy ha be lett volna kötve, akkor TALÁN túlélhette volna a VÉTLEN belesetet a képen ott a fekete zacskó alatt pihenő test. Ellenben olyat nem találni egyet sem (visszakerestem!!!) hogy 'az mentette meg, hogy nem volt bekötve'. Biztos a rendőrök manipulálják a tűzoltók oldalát a saját érdekükben...

Na lehet ide lőni...

Pedig rengeteg ilyen eset van!

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »