HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:41

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:40

Hát lehet!
A közlekedés nyugodt viszonylag kultúrált mederben folyik, ezért talán kevesebb közlekedési is elég lenne, meg kevesebb trafippax kéne inkább jó nyomozó kutyák kellenének szvsz!

Esetleg nem azért kultúrált a közlekedés, mert mindenki tudatában van, hogy nem érdemes rizikózni, mert sok rendőr van az utakon? Vagy ez már teljesen lehetetlen?

#162 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:42

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:38

Csak szerencsére itt őrültekből elég kevés van, mondjuk ez nagy számok törvénye is, de ennyivel hagy legyen már jobb nekünk, ha már vidékiek vagyunk!

Komolyan mondom, ha nem tudnám, hogy van jogsid, azt hinném, hogy egy 12-13 éves gyerek szórakozik velünk, olyanok az érveid.

Nem tudom, honnan veheti valaki magának a bátorságot, hogy olyat állítson, hogy azért mert eddig nem történt valami, ezért ezután sem fog.
Gondolkoztál már ma?

#163 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:43

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 10:31

Tehát mégegyszer mondom nem tudok róla, hogy 23 év óta lett volna ebben a városban halálos autóbaleset! És igen kényelmetlen itt városon belül!

Tehát visszatérve halálos baleset nix, gyilkosság viszont yes, tehát mire kéne az erőket koncentrálni? (1000000000Ft-os kérdés)

Kép
Ha apádnak nem lett gyereke, valószínűleg neked sem fog sikerülni.

#164 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:44

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:40

Hát lehet!
A közlekedés nyugodt viszonylag kultúrált mederben folyik, ezért talán kevesebb közlekedési is elég lenne, meg kevesebb trafippax kéne inkább jó nyomozó kutyák kellenének szvsz!

Keveseb traffipax??? Hát hogyne.
Hogy még pénzbe se kerüljön, ha valakinek száguldozni támad kedve!!!
Ajánlanám még a szondázás megtiltását, hogy ittasan is lehessen vezetni, ha valakinek az a kívánsága, valamint a jogosítvány ad libitummá tételét is.
Gondolkoztál már ma?

#165 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:44

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 10:38

Csak szerencsére itt őrültekből elég kevés van, mondjuk ez nagy számok törvénye is, de ennyivel hagy legyen már jobb nekünk, ha már vidékiek vagyunk!

Kép

#166 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:45

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:41

Esetleg nem azért kultúrált a közlekedés, mert mindenki tudatában van, hogy nem érdemes rizikózni, mert sok rendőr van az utakon? Vagy ez már teljesen lehetetlen?

Jáájjjj magaslabda volt, csak nem volt időm szerkeszteni! Nem a rendőröknek ehhez semmi közük, ugyanis ha mondjuki a sétálóutcára kiülsz látod, hogy mindenki sétálgat, nem rohan sehova, pedig azt nem büntetnék! Egyszerűen nyugodtak az emberek ezért lassan is vezetnek!

#167 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:46

Idézet: Salgó Béla - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:44

Kép

Szerencsére azért nem így néz ki a szép kis városunk! EZ ITT VÁROSON KÍVÜL TÖRTÉNT!

#168 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:47

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:45

Jáájjjj magaslabda volt, csak nem volt időm szerkeszteni! Nem a rendőröknek ehhez semmi közük, ugyanis ha mondjuki a sétálóutcára kiülsz látod, hogy mindenki sétálgat, nem rohan sehova, pedig azt nem büntetnék! Egyszerűen nyugodtak az emberek ezért lassan is vezetnek!

Én is lassan vezetek! Városba! :D

#169 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:47

Akkor miért mondod, hogy kevesebb trafi kéne???
Ha nincs gyorshajtó, akkor úgyis rájönnek, hogy csak az idejüket pocsékolják, hogy ott állnak az út szélén, még az oda-vissza benzinköltség sem jön ki a buliból, mert nicns kit levillantani...
Gondolkoztál már ma?

#170 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:48

Hagyjál már! Mindenhol vannak, akik sietnek. Elég, ha egy, de ha pont téged talál meg, akkor neked reszeltek.

Egyébként jó vitázó mentalitás, hogy nem vállalod, amit először mondasz. :rolleyes:

Szerkesztette: Carmaged 2005. 03. 23. 09:48 -kor

#171 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:49

Baromság. Nincs különbség kozlekedési morálban vidék és város közt. Ezt én, mint vidéki nagyvárosból dunántúli faluba költöző és onnan fővárosba felkerült ember mondja neked. Elhiszed? Ugyanúgy meg lehet halni a faluban is a diszkóból hazajövő tizenéves kis siheder miatt pl.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#172 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:50

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 10:45

Március első hetének balesetei

Az elmúlt egy hétben Békés megyében 11 személyi sérüléssel járó baleset történt. Az orosházi, a szeghalmi és a sarkadi térségben nem sérült meg senki az utakon.

A Békéscsabai és a Gyulai Rendőrkapitányságok illetékességi területén azonban összesen 8, míg Gyula, Mezőkovácsháza és Szarvas térségében 1-1 sérüléssel járó balesethez hívták a rendőröket.

A 11 balesetben ketten sérültek meg súlyosan és 12-en könnyebben. Halálos baleset az elmúlt héten nem volt megyénkben.

Március 4-én, pénteken a reggeli órákban kezdődött havazás mondhatni eléggé megzavarta a közlekedőket, mert számos koccanásos – sérülés nélküli – baleset történt. Ezeken kívül 4 olyan eset is volt, melyeknél a balesetek részesei vagy éppen okozói könnyebben megsérültek. Békéscsaba külterületén a segítség is bajba jutott, hiszen egy mentőautó is megcsúszott a havas úton és egy fának ütközött pénteken. Ilyen azonban másokkal is történt. Az elmúlt héten összesen 4 ún. „egy járműves” balesetet regisztrált a rendőrség, melyek a sebesség helyes megválasztásával, az útviszonyokhoz való alkalmazkodással elkerülhetőek lettek volna.

A múlt héten két esetnél fordult elő, hogy ittas vezető okozott balesetet és 7 esetben történt szerencsétlenség gyorshajtás miatt. A 11-ből 9 baleset reggel 7 óra és este 6 óra között történt.

Jó utat és balesetmentes közlekedést kíván a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

#173 Felhasználó inaktív   DannY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:51

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 10:46

EZ ITT VÁROSON KÍVÜL TÖRTÉNT!

Akkor téynleg nem kell félned, te TUTIRA biztonságban vagy!

:spirit:

#174 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:51

Srácok tudom nektek nagyvárosi fiúknak nehéz elképzelni, de én itt nem félve ülök az autóba ugyanis tök nyugis minden és az is fog maradni, de ha nem rögtön veszek egy tankot ígérem és golyóálló mellényt is! ;)

#175 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:52

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:51

Srácok tudom nektek nagyvárosi fiúknak nehéz elképzelni, de én itt nem félve ülök az autóba ugyanis tök nyugis minden és az is fog maradni, de ha nem rögtön veszek egy tankot ígérem és golyóálló mellényt is! ;)

Nem vagyok nagyvárosi fiú bakker, olvass már ne csak írj. NINCSENEK ÉRVEID.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#176 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:54

Nem tudom, miért kell nagyvárosozni a 27 ezres Nagykőrössel. Én sem félek - akkor nem autóznék -, de felesleges kockázatot nem vállalok egy kicsit nagyképű mentalitás miatt.

#177 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szerintem várj még egy kicsit inkább, hátha beéred komolysággal és felelősségérzékkel az életkorodat!
Drága dolog egy páncélozott harci jármű és k. sokat fogyaszt!!!
Gondolkoztál már ma?

#178 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:52

Nem vagyok nagyvárosi fiú bakker, olvass már ne csak írj. NINCSENEK ÉRVEID.

Ja egyvalamitől én is félek, mit fognak kitalálni a rendőrök, ha megállítanak! Ha van rajtam sapka azért, ha nincs azért!

#179 Felhasználó inaktív   Salgó Béla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:55

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 10:51

Idézet

... szeptemberben 76 baleset történt megyénkben. Ez 11 darabbal és 13 százalékkal kevesebb mint a tavalyi esztendő hasonló időszakában. Sajnos, öt halálos baleset is történt – néhány nap leforgása alatt. Országos szinten a múlt hétvégén 73 halálos baleset történt, ami igen elszomorító szhámadat. Az év első kilenc hónapában összesen 584 balaset történt, ami négy százalékos emelkedést jelent tavalyhoz képest, s egy ötödüket a járművezetők okozták. (2003-ban 562 személyi sérüléses baleset történt a megye útjain.) A kiváltó okok közt az elsőbbség meg nem adása (302 esetben), illetve a nem megfelelő sebesség (137 esetben) szerepelt. A karambolok 54,5 százalékát személygépkocsi vezetők okozták, 20 százalékát pedig kerékpárosok.

#180 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 23. 09:55

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 9:54

Ja egyvalamitől én is félek, mit fognak kitalálni a rendőrök, ha megállítanak! Ha van rajtam sapka azért, ha nincs azért!

Bocs, de :nevet2: .

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.