HWSW Informatikai Kerekasztal: Rendőrök - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Rendőrök Rendőrök Értékeld a témát: -----

#961 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 12:56

Itten van-e:

Kép

Jó cucc, tetejére nem is kellene cső, csak előre még vagy 5 darab, oszt amikor barikádot emeltek kukákból itt a körúton, akkor ez pont jól jöt volna. Szépen belemossa őket a Dunába, oszt majd valamerre délebbre vagy lehalásszák őket, vagy nem...
Make love not Wor.

#962 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 12:57

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:41

Attol meg beazonisithato, ha van rola foto a rendorseg archivumaban.

Ez igy igaz, de ettol O meg ugyanolyan jogokkal rendelkezo allampolgar, mint Te vagy en, nem Zold meg Lila.....nem ezt kene eloterbe tolnia ennek a tetves medianak...

morrisseymusic            morrissey-solo       

#963 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 12:57

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:53

Tegnap kint voltam en is a Kossuth teren es haza fele jovet lattuk, hogy a Szabadsag teret korbevettek a rendorok. Elbeszelgettunk egy kicsit veluk a hetfo esti esemenyekrol es ugyanezt mondta a rendor is, hogy mar reg ota ismerik ezeket a balhezo embereket, Fradi es Ujpest meccsen ugyanezekkel az alakokkal gyulik meg a bajuk. Mondta a ficko, hogy mar ranezesrol megismeri oket, majdnem "koszono" viszonyban is vannak.
...

Na erre gondoltam én is. :up:

#964 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 12:59

Jahno: olyan, mintha valami anime filmbol ugrott volna elo. :D De egyebkent eleg praktikusnak tunik, ja.

#965 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:53

Tegnap kint voltam en is a Kossuth teren es haza fele jovet lattuk, hogy a Szabadsag teret korbevettek a rendorok. Elbeszelgettunk egy kicsit veluk a hetfo esti esemenyekrol es ugyanezt mondta a rendor is, hogy mar reg ota ismerik ezeket a balhezo embereket, Fradi es Ujpest meccsen ugyanezekkel az alakokkal gyulik meg a bajuk. Mondta a ficko, hogy mar ranezesrol megismeri oket, majdnem "koszono" viszonyban is vannak.

Az mar mas teszta, ha mar ennyire ismerik oket miert nem csinalnak semmit veluk.  :think:

Jah, meg azt is mondta, hogy volt 70 eves mamoka is, aki kovet hajigalt. Most veluk mi a rakot csinaljanak? Ha megverik oket, akkor meg ugy lesznek benne az ujsagban, hogy nyugdijasokat vertek a rendorok. Nem irigylem oket...

No meg tudsz-e akkorát ütni egy 70 éves nénin, hogy nem hal bele (akár a szövődményeibe...)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#966 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:56

Itten van-e:
...

Ez kellene ide:

Kép

#967 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:03

Idézet: onkelz - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:57

Ez igy igaz, de ettol O meg ugyanolyan jogokkal rendelkezo allampolgar, mint Te vagy en, nem Zold meg Lila.....nem ezt kene eloterbe tolnia ennek a tetves medianak...

Hat ja, a vegen meg meg meg is sajnalom oket...  :o Engem speciel nem az erdekel, hogy milyen drukker, hanem hogy egy renitens f@sz, bortonbe valo gazember. Ha a focicsapatoknak meg nem tetszik, akkor talan mar reg el kellet volna hatarolodniuk az ultraiktol es elosegiteni az ilyen egyenek kiszureset. De ez mar  :offtopic:

#968 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:03

Idézet: Etele - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:59

Ez kellene ide:

Kép

Autós topikon hasonló volt a felvetésem, majdnem meg is választottak rendőrfőnöknek. De ennek nehézkes a szállítása, meg lassan manőverezik, túl sok gyalogság kellene. Valami PSZH vagy BTR80 teljesne ok, betonon 80 kilométer/óra, kerekét nem lehet kilőni, vízálló, tehát méter magasan még simán felúszik az agyvelőre, csak molotov cuccoktól kell óvni. Tolólapos terepcuccok jók ide ja, kisebb kaliberű vízágyúnak óvodás koromban csak üröltem, oszt mentünk strandolni baze :-)
Make love not Wor.

#969 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:12

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:59

No meg tudsz-e akkorát ütni egy 70 éves nénin, hogy nem hal bele (akár a szövődményeibe...)

De azt nem is nagyon kell ütni. Oda kell menni, meg kell fogni, rá kell csapni egy bilincset, és felkupacolni a kockakocsiban.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#970 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:56

Itten van-e:

Kép

Jó cucc, tetejére nem is kellene cső, csak előre még vagy 5 darab, oszt amikor barikádot emeltek kukákból itt a körúton, akkor ez pont jól jöt volna. Szépen belemossa őket a Dunába, oszt majd valamerre délebbre vagy lehalásszák őket, vagy nem...

Ehhez képest, amit hétfőn este láthattunk, az igazi múzeumi darab.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#971 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:13

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:12

De azt nem is nagyon kell ütni. Oda kell menni, meg kell fogni, rá kell csapni egy bilincset, és felkupacolni a kockakocsiban.

Vagy a másik lehetőség, hogy a 70 éves mami vállalja a következményeit annak, hogy ilyen helyre kimegy.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#972 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:16

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 12:12

Attól még aki téglát dobál, erősen nem tüntetőnek nevezném. Londonban lazán kiemelik a tömegből a keménymagot, volt hogy egy emberen 6-7 rendőr térdelt, és ha még mindig ellenkezett, kapta az áldást bottal, a tömeg pedig teljesen elfogadta, hogy egy tüntetésen nincs helye agyatlan agresszivitásnak, a rendőrök nem brutálisan bántottak egy szerencsétlen tüntetőt, hanem intézkedtek. Nyugodtan lehet sétálni egy tüntetés mellett, intézni a mindennapi dolgaidat, nézelődni, és senki nem mondja rá, hogy rendőrállam.

Na ja... Londonban...

Csak ne felejtsd el, hogy az ottani rendőrök kicsit más kaptafára működnek. Ott ha valami gondod van akkor a rendőr az első akihez odamész és megkérdezed. Nagyon udvariasak, velem olyan választékosan és normális hangnemben beszéltek amikor a Bukingham palota előtti téren felültünk a kőkerítésre (onnan jobban lehetett látni :) ), hogy azt hittem rosszul hallok. Amikor pedig az első kérésre leszálltam még meg is köszönte, hát mondom ilyen nincs... A melletünk lévő atomflegma japán túristacsávó nem értett a szóbol harmadszorra sem, nosza le is kapkodták onnan pillanatok alatt...

Itthon mikor mész oda egy rendőrhöz ha valami gondod van? Szinte soha, kerülöd akkor is ha semmi félnivalód nem lenne mert csakazért is bele fog kötni valamibe. Tudom-tudom most jönne a szöveg, hogy mindenhol vannak hülyék de ők a kisebbség. Hát nem sajnos... Erről tudnék mesélni... Szintén sajnos...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#973 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:17

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:12

Na igen, csak a felvételeket nézve azok nem kapnak (verést) akikre ráférne... Az ilyen 30 kilós mamákkal lehet keménykedni...

#974 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:19

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:16

Na ja... Londonban...

Csak ne felejtsd el, hogy az ottani rendőrök kicsit más kaptafára működnek. Ott ha valami gondod van akkor a rendőr az első akihez odamész és megkérdezed. Nagyon udvariasak, velem olyan választékosan és normális hangnemben beszéltek amikor a Bukingham palota előtti téren felültünk a kőkerítésre (onnan jobban lehetett látni :) ), hogy azt hittem rosszul hallok. Amikor pedig az első kérésre leszálltam még meg is köszönte, hát mondom ilyen nincs... A melletünk lévő atomflegma japán túristacsávó nem értett a szóbol harmadszorra sem, nosza le is kapkodták onnan pillanatok alatt...

Itthon mikor mész oda egy rendőrhöz ha valami gondod van? Szinte soha, kerülöd akkor is ha semmi félnivalód nem lenne mert csakazért is bele fog kötni valamibe. Tudom-tudom most jönne a szöveg, hogy mindenhol vannak hülyék de ők a kisebbség. Hát nem sajnos... Erről tudnék mesélni... Szintén sajnos...

Lásd előző oldalamon a linket, olvasd el...

#975 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:19

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 13:40

Margareth Tacher is azt mondta a hónapokig tartó bányász-sztrájk idején, hogy majd elkezdenek dolgozni, ha elfogy a pénzük és éhesek lesznek

Jah vagy tönkremegy a gazdaság. Végülis nem kár érte.
Remélem majd lesz olyan kimutatás, ami majd közli, hogy a rendőrségnek mennyibe került ez a sok cécó: a rendőrségi autókárok, vízágyú + fizu stb. Lassan de biztosan eléri már a 30 milliót szerintem.

Mintha külföldön a lovakon láttam volna egy műanyag "páncélzatot", de itt a lovakon nem volt semmi.
Kép

#976 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:21

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:19

Jah vagy tönkremegy a gazdaság. Végülis nem kár érte.
Remélem majd lesz olyan kimutatás, ami majd közli, hogy a rendőrségnek mennyibe került ez a sok cécó: a rendőrségi autókárok, vízágyú + fizu stb. Lassan de biztosan eléri már a 30 milliót szerintem.

Mintha külföldön a lovakon láttam volna egy műanyag "páncélzatot", de itt a lovakon nem volt semmi.
Kép

Ne a lovakról sajnáld, hanem azokról a szerencsétlen rendőrökről..

#977 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:24

Azért a ló is drága jószág.Némelyikük értelmesebb, mint az a csürhe, akik ellen kivezénylik őket.Szvsz érdemes és kell is rájuk vigyázni.

Szerkesztette: carcass 2006. 09. 20. 13:24 -kor

Bravo

#978 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:24

Idézet: Warton - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:19

Ja:

Csatolt fájl:

Make love not Wor.

#979 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:25

En mindekettot sajnalom. + a kutyakat is.

#980 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 13:25

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 14:16

...Itthon mikor mész oda egy rendőrhöz ha valami gondod van? Szinte soha, kerülöd akkor is ha semmi félnivalód nem lenne mert csakazért is bele fog kötni valamibe. ...

Őszintén? Az első dolgom. :) De nekem csupa jó tapasztalatom van csak...

Téma megosztása:

• (73 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.