Szerkesztette: [.:AMDFan:.] 2005. 04. 05. 00:32 -kor
Lefoglalták a legnagyobb magyar kalózszervert A cikkel kapcsolatos hozzászólások
Elküldve: 2005. 04. 05. 01:05
Idézet: Samott - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 17:16
Warezolnak
Idézet: Ytse - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 15:16
Csak ugy megjegyeztem, ha mar itt is volt hir rola, es akkor mar belinkeltem ide is. Kozben meg feltunt az idopont, amit nem tudtam szo nelkul hagyni, perszre minden rossz szandek nelkul irtam. A kedvenc szmalylimat meg csak nem hagytam mar le
Elküldve: 2005. 04. 05. 01:15
Idézet: [.:AMDFan:.
Ha nem tetszik valami, ne vedd meg, és ne is használd/hallgasd. Se megvenni, se letölteni nem kötelező. Kicsit álszent, ha valaki itt sír, hogy milyen rosszak a mai slágerek, de azért közben ott figyel pár mp3-ban a gépén (ezzel nem rád utaltam, te nem említettél ilyesmit). Ha senki nem hallgatja őket, majd rájönnek maguktól.
Elküldve: 2005. 04. 05. 08:10
Azért van némi fejlődés a kiadók részéről is.
Bizonyos amerikai egyetemeken a jövő fogyasztói társadalmát építik. Havi 5-8 USD-ért filmeket és zenéket tölthetnek le a kollégisták, teljesen legálisan.
Sajnos a rendszer még némi fejlesztésre szorul, ugyanis ez mind DRM-el megcsúfolt média. Ha nem fizeted a havidíjat, akkor nem nézheted meg többé a már letöltött filmeket sem. A formátum is kötött.
"Music is no good to me if I can't get it on my iPod"
"I meditate diligently every morning. The subjects are life and love. I quit after 3 seconds."
Elküldve: 2005. 04. 05. 10:57
persze mondjuk tavol-keleti filmekbol kivancsi lennek milyen a kinalat az egyetemen. gondolom ezt a projectet a hollywoodi tomegmedia szponzoralja..
Elküldve: 2005. 04. 05. 11:41
Idézet: diab303 - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 11:57
persze mondjuk tavol-keleti filmekbol kivancsi lennek milyen a kinalat az egyetemen. gondolom ezt a projectet a hollywoodi tomegmedia szponzoralja..
Ugyan az a vásznon látni, mint egy tv-n, monitoron?
Elküldve: 2005. 04. 05. 11:54
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 11:41
Nem. Tv-n nézem, szép nagy képernyős, nem lépnek a lábamra, nincs tömeg, akkor kezdődik amikor kell, félbe tudom hagyni, elmegy háttérzajnak is ha melózom, ha akarom szinkronos, ha akarom nem szinkronos, nem csörögnek kukoricákkal és mobilokkal, de én meg ehetek közben pizzát....
Szóval nézőpont kérdése, nekem mozi néha túl hangos, otthon is fasznak üvöltetni?
Elküldve: 2005. 04. 05. 14:32
Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 1:15
Igazából én sosem hallgattam slágerzenét, azt inkább a szüleimre értettem. Amiket én szeretek azokat nagyon nehéz beszerezni itthon, és csóró egyetemista vagyok
Elküldve: 2005. 04. 05. 14:45
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 12:41
úgy érti, hogy a havidíj egy hónapra egy mozijegy ára.
Elküldve: 2005. 04. 10. 18:09
Idézet: Jahno - Dátum: 2005. ápr. 5., kedd - 10:54
Szóval nézőpont kérdése, nekem mozi néha túl hangos, otthon is fasznak üvöltetni?
Elküldve: 2005. 04. 22. 11:00
Idézet
"hogy az illegális filmletöltés- és másolás bűncselekmény"
A fájlletöltő nem bűnös, a fájlmegosztó igen
Idézet
Most akkor is van ez, paráztatjuk a népet?
Elküldve: 2005. 04. 22. 12:37
Nos én a 2. srácra leszek kiváncsi, hogy ugyan miböl fizeti majd ki, ugyanis egy egyszerü fiatal srác aki a helyi egyik gyárban dolgozik valmi lóf@sz pénzért
Illetve az elsö srác aki a fö gyanusitott volt mondta, hogy bizonyos darabszám fölött a cuccokat nem fogadta el a biró saját felhasználásnak..Ez azért érdekes
Az én ügyem meg majd most fog célegyenesbe fordulni junius környékén, kiváncsi leszek mit lépnek az 1200 lefoglalt filmemnek, meg a vinyókon lévö át nem nézett netröl ledurt cuccoknak
Elküldve: 2005. 04. 22. 12:39
Idézet: Gandalf - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 12:37
Letölteni lehet, terjeszteni nem, persze ezt a törvény a birónak is ismernie kell.
Elküldve: 2005. 04. 22. 12:43
Nos ez is érdekes, mert ha letöltök valamit és odaadom a barátomnak, megnézni, illetve cserélek vele amit ö is letöltött, akkor nem köthetnek bele gyakorlatilag?
illetve ha buktázok megosztás miatt, és elviszik a gépem, akkor imho csak azok után büntethetnek ami a vinyón van, legalábbis ebböl ez következik imho..
Söt továbbmenve a kiirt, lefoglalt dvd lemezeim vissza kell kapjam..
Elküldve: 2005. 04. 22. 12:50
Idézet: Pikkolo - Dátum: 2005. ápr. 22., péntek - 11:39
mondjuk az a gáz, hogy volt néhány játék program is kiirva, de mondjuk az nem egy nagy tétel...a filmjeim sajnálom marhára, mert anno meg is vettem a szines használt laser-t, hogy nyomtassak boritót meg mindent, szal még a zsandár is látta, hogy nem megy nálam nagyban a warezolás...
No de majd nyilvánossá teszem az ügyemet, most éppen hosszabitják a filmszakértö vizsgálatát, mert aki bedobta, hogy szoktunk cserélni és miatta szopatnak, na annak az enyémnél 2x annyi cucca volt meg bedobott egy pesti meg egy neki helyi lakost is .. a parasztja..
és most xy és társai (szal bünszövetkezetnek tekintenek) jönnek a papirok amit ha meglsz a szakértöi vélemény az ügyvédemmel nehezményezni fogok..
De az is érdekes, hogy még a nyomozás sehol nem tart, de az ügyészség már a lefoglalható vagyonomat próbálja kideriteni (szólt egy ismerösöm aki a megfelelö hivatalban melózik, hogy megkeresték öket, nyilatkozzanak milyen vagyonom van)..Ez egyszerüen felháboritó szerintem..
Meg az uccsó hozzászólásodban is, a miskolci tag min 2 évet kaphat, de a tetü gyerekgyilkos, ugye 1.5 évet kapott mikor megeröszakolta a barátnöjét..
szal ugy látom, kib@szott veszélyesek vagyunk mi file cserélök a társadalomra, veszélyesebbek mint a köztörvényes bünözök
Elküldve: 2005. 04. 22. 13:17
Idézet: [.:AMDFan:.] - Dátum: 2005. ápr. 4., hétfő - 23:31
Ezért adnak ki a fejlesztők demókat.., hogy azt kipróbáld. Egyébként az érvelés gazdaságilag oké, tehát a letltés a kiadóknak nem feltétlenül veszteség hiszen úgyse vennéd meg (mondjuk ez nem egészen igaz), viszont jogilag akkor sem szabad. mondjuk ki az aki mindig betartja az 50et városban, vagy lelassít egy sín előtt?
Elküldve: 2005. 04. 22. 13:29
Amugy, Gandalf, te piszok anarchista jogsértő, jobb is ha takarocc a kóterba, mert az ilyen warezbűnözőknek odabenn a helye
Elküldve: 2005. 04. 22. 19:04
Féljünk 1000-el
Csak tudnám, hogyan bizonyítják, hogy fel is töltött és nem csak le.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.
Elküldve: 2005. 04. 22. 20:41
Ez pénzről szól, meg hatalomról, semmi más.
Imádkozz, hogy ne szívj nagyot, eléggé széllel szemben pisilsz..

Súgó
A téma zárva.