Idézet: saen - Dátum: 2012. 03. 15. 09:40
Én a hit helyett feketesügérezni mentem és halas lett a kezem

Igaz csak egy jött ki, de akasztottam jópárat, csak állandóan lemaradnak. Valamit ki kell majd erre találni.
Idénre van betervezve, hogy jó ragadozós helyeket talaljak Bp. környékén... igazabol Tisza mentén tudok párat, fentebb Ipoly mentén... ezek főleg csukások mind, kéne egy jó sügeres hely (c&r persze)... nem tudsz ajánlani valamit, amit érdemes megnezni? (Jöhet több is, rászánom az időt, hogy megismerjem a környéket, elegem van, hogy fél napokat utazok ismert csukás hely után, nem hiszem el, hogy nincs a környékben valami jó hely, ahol lehet ragadozóra vadászni)
UL-el is jó lenne közelebbről megismerkedni... tetszik, hogy finom pecával picike sügiket is milyen frankó kiszedni, illetve mini twisterre/woblerre meglepően sok békés hal is rávágott (kisértem egy fószert egy darabig, aki UL-ezett)
Idézet
Bojlis botom van kettő is, sokat pihennek

En sem hiszem, hogy rommá használnám őket... főleg valami puhább, sok gyűrűs, nem távdobó inkább kisebb halat is megérzős kategóriában szemezgetek (pl
ezzel)... éjszaka haverokkal nyugiba elbeszélgetős áztatós vizparton levés alkalmával használnám (és szerintem 3-8kg a reális célhal, 10felet ajándék, 20 álom... de persze bojlit bármi felvehet)
Szerkesztette: Sniper 2012. 03. 15. 11:48 -kor