HWSW Informatikai Kerekasztal: Horgásszunk! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Horgásszunk! Tippek, trükkök, történetek... Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 13. 14:25

Sziasztok!

Most értem haza a Profiblinker által szervezett Robinson szigetek-i pergetotalalkozorol... 3napos volt, az elso (szombat) még egész sok halat hozott, sajnos vasarnap meg hetfő már pocsék volt :(... a tarsasag, meg a kaja viszont kiváló :)... volt még esetleg valaki?! :)

ps.: felavattam az uj shimano aerocast botom :) egész jól viselkedik... monduk a lista ára szerintem horror, meg bevallom rühellem a 3részes pergetőbotokat, de ebben igen kellemeset csalódtam :) (ára is töredék volt, véletlen akadtam rá 60 helyett 20ert adták a maxonban)

ps2.: nekem a sneci szinű wobblerek mennek szinte mindig, esetleg néha a kis csukát imitáló sotetebb zoldes szinuek... fehér, piros farku twister, csillámos átlátszó gumihal... de ilyen piros, sárga, kék, lila etc szinu mucsalikkal még az életben nem fogtam semmit... most is igy volt...
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#582 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sniper - Dátum: 2011. 06. 13. 15:25

Sziasztok!

Most értem haza a Profiblinker által szervezett Robinson szigetek-i pergetotalalkozorol... 3napos volt, az elso (szombat) még egész sok halat hozott, sajnos vasarnap meg hetfő már pocsék volt :(... a tarsasag, meg a kaja viszont kiváló :)... volt még esetleg valaki?! :)

ps.: felavattam az uj shimano aerocast botom :) egész jól viselkedik... monduk a lista ára szerintem horror, meg bevallom rühellem a 3részes pergetőbotokat, de ebben igen kellemeset csalódtam :) (ára is töredék volt, véletlen akadtam rá 60 helyett 20ert adták a maxonban)

ps2.: nekem a sneci szinű wobblerek mennek szinte mindig, esetleg néha a kis csukát imitáló sotetebb zoldes szinuek... fehér, piros farku twister, csillámos átlátszó gumihal... de ilyen piros, sárga, kék, lila etc szinu mucsalikkal még az életben nem fogtam semmit... most is igy volt...

Én sajnos nem tudtam menni, bár nem is annyira sajnos mert az esküvőm volt szombaton :) Kecskés Viktor barátom volt, második lett a versenyen, bár a beszámolóját még nem olvastam, de ami késik nem múlik. Ha sima hétvége lett volna tuti elmegyek, imádom azt a vizet és sajna mégcsak egyszer voltam. Ráadásul a profiblinkeres srác is jó fej, szóval biztosan jó hétvége volt.

#583 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 14. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2011. 06. 13. 19:24

Én sajnos nem tudtam menni, bár nem is annyira sajnos mert az esküvőm volt szombaton :) Kecskés Viktor barátom volt, második lett a versenyen, bár a beszámolóját még nem olvastam, de ami késik nem múlik. Ha sima hétvége lett volna tuti elmegyek, imádom azt a vizet és sajna mégcsak egyszer voltam. Ráadásul a profiblinkeres srác is jó fej, szóval biztosan jó hétvége volt.

Hát sajnos gyalázatos volt a fogás a versenyen :( néhány 40centis csukával dobogót lehetett szerezni... felszini csalik mentek foleg, békát vontatott mindenki a hinár tetején, arra oda-oda vert a csuka, de minden más csalira csak elvétve jött... Viktorra emlékszem, ugyan nem beszeltunk sokat csak pár mondatot :)

#584 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 20. 15:39

Jól elhanyagoltuk hobbinkat. De itt az új év és nincs is befagyva semmi. Menjünk horgászni!
Asztalravissza!

#585 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 11. 11:01

Ismétlem magamat:

Jól elhanyagoltuk hobbinkat.
Itt az új év és már nincs is befagyva semmi. Menjünk horgászni!

Milyen csalival kezdjünk?
Nekem ezek tűntek fel:
carp zoom
és ez:
haldorado
+csonti, girnyó, feederbot.

Szerkesztette: Dzsano 2012. 03. 11. 11:13 -kor

Asztalravissza!

#586 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 12. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Dzsano - Dátum: 2012. 03. 11. 12:01

Jól elhanyagoltuk hobbinkat.

Ha a hobbit nem is, a topicot biztosan :D
Szombat jó idő volt, de csak a HIT parkos horgászkiállításra futotta... vasarnap mehettem volna akár, de sz@r idő lett... talan majd most a hosszu hetvegen...

Főleg ragadozóra "lövök" mostanság (hogy miért a bojlis botokat nézegettem főleg a kiállításon nem tudom, valamiért ugy érzem kell vennem egy párat :D azóta is kattogok a vaterán bojlis botok után kutatva... magam sem értem, lehet nincs pofám még több műcsalit venni :) ), de ha békés hara kéne horgászni (telepített tavi ébredező pontyok), akkor leginkább a gilisztát próbálnám meg először (vagy valami büdös bojlit)

#587 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Sniper - Dátum: 2012. 03. 12. 15:10

Ha a hobbit nem is, a topicot biztosan :D
Szombat jó idő volt, de csak a HIT parkos horgászkiállításra futotta... vasarnap mehettem volna akár, de sz@r idő lett... talan majd most a hosszu hetvegen...

Főleg ragadozóra "lövök" mostanság (hogy miért a bojlis botokat nézegettem főleg a kiállításon nem tudom, valamiért ugy érzem kell vennem egy párat :D azóta is kattogok a vaterán bojlis botok után kutatva... magam sem értem, lehet nincs pofám még több műcsalit venni :) ), de ha békés hara kéne horgászni (telepített tavi ébredező pontyok), akkor leginkább a gilisztát próbálnám meg először (vagy valami büdös bojlit)

Én a hit helyett feketesügérezni mentem és halas lett a kezem :) Igaz csak egy jött ki, de akasztottam jópárat, csak állandóan lemaradnak. Valamit ki kell majd erre találni.

Bojlis botom van kettő is, sokat pihennek :)

#588 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2012. 03. 15. 09:40

Én a hit helyett feketesügérezni mentem és halas lett a kezem :) Igaz csak egy jött ki, de akasztottam jópárat, csak állandóan lemaradnak. Valamit ki kell majd erre találni.

Idénre van betervezve, hogy jó ragadozós helyeket talaljak Bp. környékén... igazabol Tisza mentén tudok párat, fentebb Ipoly mentén... ezek főleg csukások mind, kéne egy jó sügeres hely (c&r persze)... nem tudsz ajánlani valamit, amit érdemes megnezni? (Jöhet több is, rászánom az időt, hogy megismerjem a környéket, elegem van, hogy fél napokat utazok ismert csukás hely után, nem hiszem el, hogy nincs a környékben valami jó hely, ahol lehet ragadozóra vadászni)

UL-el is jó lenne közelebbről megismerkedni... tetszik, hogy finom pecával picike sügiket is milyen frankó kiszedni, illetve mini twisterre/woblerre meglepően sok békés hal is rávágott (kisértem egy fószert egy darabig, aki UL-ezett)

Idézet

Bojlis botom van kettő is, sokat pihennek :)

En sem hiszem, hogy rommá használnám őket... főleg valami puhább, sok gyűrűs, nem távdobó inkább kisebb halat is megérzős kategóriában szemezgetek (pl ezzel)... éjszaka haverokkal nyugiba elbeszélgetős áztatós vizparton levés alkalmával használnám (és szerintem 3-8kg a reális célhal, 10felet ajándék, 20 álom... de persze bojlit bármi felvehet)

Szerkesztette: Sniper 2012. 03. 15. 11:48 -kor

#589 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 15. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Sniper - Dátum: 2012. 03. 15. 11:48

Idénre van betervezve, hogy jó ragadozós helyeket talaljak Bp. környékén... igazabol Tisza mentén tudok párat, fentebb Ipoly mentén... ezek főleg csukások mind, kéne egy jó sügeres hely (c&r persze)... nem tudsz ajánlani valamit, amit érdemes megnezni? (Jöhet több is, rászánom az időt, hogy megismerjem a környéket, elegem van, hogy fél napokat utazok ismert csukás hely után, nem hiszem el, hogy nincs a környékben valami jó hely, ahol lehet ragadozóra vadászni)

UL-el is jó lenne közelebbről megismerkedni... tetszik, hogy finom pecával picike sügiket is milyen frankó kiszedni, illetve mini twisterre/woblerre meglepően sok békés hal is rávágott (kisértem egy fószert egy darabig, aki UL-ezett)

Igazán jó sügéres helyet nem ismerek sajna, itt-ott van kevés. Robinson szigeteken volt sok, de eltűntek tavaly már :( Helyedben valamelyik Duna öblöt, holtágat eröltetném, Pest környékén van sok, tuti kell lennie sügérnek. Tavak azok nagyon lutrik, még a Balatonon van egyre erősödő sügérállomány, de ott meg a legtöbb kikötőben tilos a peca.

#590 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 02. 10:21

Erre valaki?!

http://pikeoutdoor.b...nyilt-hetvegere

#591 Felhasználó inaktív   saen 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 02. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Sniper - Dátum: 2012. 04. 02. 11:21

Őszintén megmondom ilyen gagyi reklámszöveget rég olvastam. Nekem nem hozta meg a kedvem.

#592 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 03. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: saen - Dátum: 2012. 04. 02. 22:18

Őszintén megmondom ilyen gagyi reklámszöveget rég olvastam. Nekem nem hozta meg a kedvem.

:D en el sem olvastam csak a végét... ami megmaradt, hogy 3nap, solti kis duna, lesz csónak (bár kétlem, hogy elég :D ), rablóhalazás... más hirtelen nem érdekel :D

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.