HWSW Informatikai Kerekasztal: High-end Super Socket7 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (57 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

High-end Super Socket7 kérdés, tapasztalat, észrevétel socket7 Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 30. 01:46

Idézet: Samuraj - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 22:39

És honnan hoztad? ebayról?
egyébként szerintem nem lenne sok baja 1.6v-val 2v-on. Bőven birnia kell. Egyébként is ezeket feszültséghez számítják. Tehát 1.6v/400mhz -> 2v/550mhz. például. Tehát nyugodtan rakhatod följebb is. Én is vettem volna 400 A-akármilyen-Z -t, csak nem akartam kockáztatni hogy megy vagy nem megy 600 mhz-n, inkább biztosra mentem.

Mellesleg az a gép volt próbálva 9550-es radival is, az is fagyott. Úgytűnik a radeonnal sok gondom van, nem csak ezzel a géppel, lejjebb már a 9200-es van, előfordulhat hogy menne is, csak nem dx9-es, így visszafanyalodok az nvidiára. 5200-essel pl atom stabilan fut.

Most meg egy igazi retro gépet durrantottam össze, amin netezni lehet. 200mmx, 48 mb edo-val, mert az sd-vel valami gond van. 1 mega 64v+, de majd rakok bele 2-őt, mert igy kevés a grafika.

Hazai forrás, és nagy szerencse. Sőt még olcsó is volt. Ellenben elméletileg egy 400-as sima K6-3 tulajdonosa is vagyok, de az legalább nem volt olcsó. Kifejezetten drágállom. De remélem legalább működik BIOS-buzerálás nélkül a Celvinben.

De igazából itthon is van (majdnem)minden csak nagyon kevés. Piszok szerencse kell bizonyos dolgok beszerzéséhez. Pl olvastam a 2CPU.com-on hogy egy emberke a duálproci i840-es duálprocis alaplapjába szerzett be itthonról két darab 1.4 GHz-es PIII-S procit, két Powerleap PL iP3/T átalakítóval mindössze 56000 Forint körüli összegért. Minkettő drága(kb 35-40e+6-12e/db) és ritka cumó. (Más kérdés, hogy ki adna akár csak 56-ot is értük.. :p )
'Beliefs are what divide people. Doubt unites them.'' Peter Ustinov - a small mind is a tidy mind - an empty mind is a loyal mind - blessed is the mind too small for doubt

#742 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 00:07

Idézet: Bull Boss - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 21:12

Tegnap voltam egy helyen, ahol épp szanálás volt és dobálták ki a 384/486 Pi cuccokat , pár procit mentettem meg , viszont volt RENGETEG !!! Socket 4 es lap  :rolleyes: holnap még visszanézek hátha találok .... proci is kellene ?

Azért jó volna. ha én is körül tudtam volna/tudnék nézni ott. Megeshet hogy hoznék el ezt-azt. Socket4-es az hova is tartozik, mi megy bele?
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#743 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 08:36

Pentium :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#744 Felhasználó inaktív   Bull Boss 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:19

Idézet: didyman - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 9:36

Pentium :)

Ja 60-66Mhz esek, első széria, meg talán overdrive is van belőle. Annyira nem vágom a témát. Viszont a hely titok, de ha kicsit élelmesebb vagy , te is találsz ilyen forrásokat kishazánkban  ;)

#745 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 20:23

Idézet: Bull Boss - Dátum: 2006. jan. 8., vasárnap - 20:19

Ja 60-66Mhz esek, első széria, meg talán overdrive is van belőle. Annyira nem vágom a témát. Viszont a hely titok, de ha kicsit élelmesebb vagy , te is találsz ilyen forrásokat kishazánkban  ;)

egy két helyet azért ismerek, de ekkora mennyiségben már ott sincsen hulladék
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#746 Felhasználó inaktív   Bull Boss 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 17:23

Dizájnfiksön nem jelentkezel ??  :confused:  holnap lomolás van kidobom a cuccokat  :(

#747 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 21. 18:49

Idézet: Bull Boss - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 18:23

Dizájnfiksön nem jelentkezel ??  :confused:  holnap lomolás van kidobom a cuccokat  :(

Hohó itt vagyok!
Hova merre menjek, hogy az ablakod alatt elkapkodhassam a cumókat??
'Beliefs are what divide people. Doubt unites them.'' Peter Ustinov - a small mind is a tidy mind - an empty mind is a loyal mind - blessed is the mind too small for doubt

#748 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 10:54

Idézet: Bull Boss - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 18:23

Privátot küldtem elérhetőséggel, de a levélcímedről visszapattognak a levelek.
Nem tudom hogyan érhetnélek el. Pedig ma találkozhatnánk.
(iletve 20 percel utánad válaszoltam, de a fórummotor 1 órával későbbre rakta.. szép)

#749 Felhasználó inaktív   Bull Boss 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 23. 18:15

Idézet: Dizájnfiksön - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 11:54

Privátot küldtem elérhetőséggel, de a levélcímedről visszapattognak a levelek.
Nem tudom hogyan érhetnélek el. Pedig ma találkozhatnánk.
(iletve 20 percel utánad válaszoltam, de a fórummotor 1 órával későbbre rakta.. szép)

Bocsi Srác  :(  :(  :(  :(  :(  :(  kibodtam a cuccokat , de na aggódj lessz még!!! biztositalak. kereslek majd !! Bocsi még 1x nem az én hibám nem kaptam levelet, nagyon későn csak  :(  :omg:

#750 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 24. 19:29

Nem olyan nagy gond! :)
Annyira még nem vagyok kocak, hogy belehalnák ha végül nem sikerülne szerezni ilyet. :cool:

Persze azért még nem mondanék le róla. :respect:
Ha van valami, majd légyszíves "csörgess meg"(bekapcsolt hívószámküldéssel), vagy levél vagy valami. Bevallom, ritkán járok a HWSW-re, a privátüzenetet nem biztos hogy időben megnézném.

Egyébként nézd meg a mailcím beállításod, a fórumon szép kövér betűkkel riogatnak mindenkit, hogy ha pattog a levél, törlik a felhasználót.

#751 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 27. 21:38

Idézet: Dizájnfiksön - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 20:29

Egyébként nézd meg a mailcím beállításod, a fórumon szép kövér betűkkel riogatnak mindenkit, hogy ha pattog a levél, törlik a felhasználót.

off: Na és? Fórum nézésre/írásra legalább p1 konfig gép és 56k modem kell hozzá. :rolleyes: E-mail? Kész röhejes, régóta nem néztem, de havonta egyszer néztem és töröltem a szemeteket, mint a havi porszívózás ( inkább 3 havonta :D ). Van még bőven sok fórum arrafelé, eléggé szétszórt vagyunk. :)
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#752 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 19:08

A K6-3+ 550Mhz (600) procim ha kell valakinek, jó pénzért mindent meg lehet venni, bár 30000 ft-ért már azonnal vihető.

#753 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 12:08

:D

Telcontar-t biztos érdekelné, bár ennyit sztem nem adna érte :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#754 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:16

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 13:08

Telcontar-t biztos érdekelné, bár ennyit sztem nem adna érte :D

Nem Telcontar is elakarta adni az ő K6-III+-át még anno szeptember környékén? :confused:

#755 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 02. 01. 16:18

Idézet: Samuraj - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 20:08

A K6-3+ 550Mhz (600) procim ha kell valakinek, jó pénzért mindent meg lehet venni, bár 30000 ft-ért már azonnal vihető.

Csak nem lecseréled egy mobil Bartonra? :p

#756 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 16:25

Idézet: bolic system - Dátum: 2006. jan. 27., péntek - 22:38

off: Na és? Fórum nézésre/írásra legalább p1 konfig gép és 56k modem kell hozzá. :rolleyes: E-mail? Kész röhejes, régóta nem néztem, de havonta egyszer néztem és töröltem a szemeteket, mint a havi porszívózás ( inkább 3 havonta :D ). Van még bőven sok fórum arrafelé, eléggé szétszórt vagyunk. :)

:confused:

Ha így, vagy úgy eltűnne a fórumról kifejezetten nehéz lenne nékem kapcsolatba lépnem vele.

#757 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 18:13

Idézet: Dizájnfiksön - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 17:18

Csak nem lecseréled egy mobil Bartonra? :p

Ha nem is mobilra, de valami athlonra kéne...

#758 Felhasználó inaktív   Dizájnfiksön 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 20:23

Idézet: Samuraj - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 19:13

Ha nem is mobilra, de valami athlonra kéne...

Sok szerencsét hozzá! :up:

Régebben jó befektetésként tekintettem ezekre a procikra, de egy bizonyos szint felett már nem fizetik meg a jónépek. Valsz nem fogod árában eladni a procit. :(  Legtöbbnek, ki szeretne egy ilyet, nemt telik rá, akinek telik az pedig bevásárolt már e-Bayről.

Pl én is valószínűleg csak egy K6-III procival együtt tudnám annyiért eladni a Celvin gépet, amennyiért anno vettem.

más: Miért van a HWSW órája szerint 21:25, azaz egy órával több mint valójában? Annyira azért nem vagyunk keleten.. :think:  :rolleyes:

Szerkesztette: Dizájnfiksön 2006. 02. 08. 20:26 -kor

#759 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 20:33

Idézet: Dizájnfiksön - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 17:16

Nem Telcontar is elakarta adni az ő K6-III+-át még anno szeptember környékén? :confused:

Semmi pénzért nem adnék el egy K6/III+ -t. :D Mivel még nincs a gyűjteményben. ;)

Samuraj: 30000-et valóban nem adnék érte (legfeljebb román lejben :D ), de ha egy tisztességes árat mondasz, esetleg...;)
... a trip back in time is all I need ...

#760 Felhasználó inaktív   greeny 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 20:52

Idézet: Telcontar - Dátum: 2006. febr. 8., szerda - 21:33

30000-et valóban nem adnék érte (legfeljebb román lejben :D ),

Okés, kapsz tőlem két ilyen procikát is 30 ezer LEJÉRT. Mikor, hol?  :]  :D  :nevet:  :Đ
1st: MSI P45Neo C2D-E6550 2x1Kingston-800 MSI Radeon3850-512 2x500GB Samsung+Seagate Samsung S223Q DVD CT550W Altec Lansing ATP3 Logitech MX310 2nd: Giga P35-DQ6 C2Q-Q8400@... 2x2Samsung-800 HD5750-OC Vapor-X 1GB 250GB Hitachi PIO115D CT550W 3rd: Asus TUSL2-C Tua@1333 512SD... 4th: HP 6720S

Téma megosztása:

• (57 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.