HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#1591 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 11:06

Idézet: avman - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 12:03

erre gondoltam. mármint, ha belemegy a vevő-eladó jogszabályosdin alapuló pocsolyabirkózásba pl. a törekvés/tartós kényelmetlenség/elállás vonalon uszkve 1.5 hónap után, akkor úgyis az eladó fog szívni az eljárás végén, azt borítékolom.

Kérdés, hogy ez igy jó e... Ez kb olyan, mint a gyalogosgázolás, tök mindegy, mi történt, aki gázol, annak igyis, úgyis vége van mint a botnak, kivéve ha van elég pénze, mert akkor meg forditott a tuti.

#1592 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 09. 30. 11:11

Idézet: 2-More - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 12:03

Hát, mondjuk megoldható vinyó nélkül is, csak ha a kocsidnak baja van, azt sem bezárva, beriasztva adod be a szervizbe. Vagy motor nélkül :D

sztem egy vinyóteszthez nem kell az állományokhoz való valódi hozzáférés, legalábbis a gyári hutilok simán lefutnak egy compuseces vagy egy truecryptes vinyón. speciel nekem a szerződéseim kikötik, h adatot csak titkosított adathordozón tárolok ügyfélről.

Idézet

TPLinkből, Edimaxból dunát rekeszthet az ember, de óssó mert 6 rongyért már megkapod, papiron 5 év garral.

gondolkodtam valami jón, mert egy gagyi smc van 3-4 éve (igaz az akkor volt 15, mindenféle az internet az égbű gyön nélkül),  néha havi egyszer lefagy, de mostanság 1-2 éve hálón átömlik rajta egy hónapban két tera, (netről meg fél, ezért már szolgáltatós totyikokban kapásból lelőnének :Đ ).

Szerkesztette: avman 2008. 09. 30. 11:13 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 11:55

Idézet: avman - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 12:11

sztem egy vinyóteszthez nem kell az állományokhoz való valódi hozzáférés, legalábbis a gyári hutilok simán lefutnak egy compuseces vagy egy truecryptes vinyón.

Vagy éppen őgy kezdi, hogy ami rajta van, az mostantól kuka.
Make love not Wor.

#1594 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 16:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 12:55

Vagy éppen őgy kezdi, hogy ami rajta van, az mostantól kuka.

vannak ilyen ügyekben konkrét tapasztalataid? most nem motoszka meg döfköd izémizé és vitázzunk, hanem hogy tényleg. csak mert nekem az összes stuffom titkosítva, oszt a rémálmom, ha elszállás vanik, adatot kell menteni, satöbbi. eddig volt egy badsectoros stuffom, ringyóz lehalt miatta, compusec lazán visszafejtette, ghosttal már nem tudtam imaget csinálni, h visszatoljam a működőt, és kicsemegézzem azt ami kell, mert pampogott (szerelni meg rühellek :Đ ). aztán truecrypt crc-zett (gyorsabban le lehet tolni vele, mint a c.sec-el), kapott egy hdd regeneratort, persze már nem titkosítva, oszt utána már ment a truec. is.

Szerkesztette: avman 2008. 09. 30. 16:04 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#1595 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 17:37

Idézet: avman - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 17:03

vannak ilyen ügyekben konkrét tapasztalataid? most nem motoszka meg döfköd izémizé és vitázzunk, hanem hogy tényleg. csak mert nekem az összes stuffom titkosítva, oszt a rémálmom, ha elszállás vanik, adatot kell menteni, satöbbi. eddig volt egy badsectoros stuffom, ringyóz lehalt miatta, compusec lazán visszafejtette, ghosttal már nem tudtam imaget csinálni, h visszatoljam a működőt, és kicsemegézzem azt ami kell, mert pampogott (szerelni meg rühellek :Đ ). aztán truecrypt crc-zett (gyorsabban le lehet tolni vele, mint a c.sec-el), kapott egy hdd regeneratort, persze már nem titkosítva, oszt utána már ment a truec. is.

Van, a samsung HUTIL pl ki is irja, hogy nem vállal felelősséget rá, ha beleszarik teszt közben az adatba. Amugy, ha valóban fontos a cucc, akkor nem cryptelni kell, hanem inkább x példányban tárolni, akár eltérő helyen, más médián, stb.

#1596 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:54

az megvan (a fontosból olyan 5 vinyón, időfrissítéssekkel 4 napra visszamenőleg, + legfontosabból 1 dvd ram, illetve kettő, hetente cserélgetem), nem is erre gondoltam, hanem h ha tényleg visszamegy pl. a lapos garba, oszt visszaszólnak nem oda buda, aggyakjelszót rögvest. mer' én nem fogok. mert sztem a smart anélkül is működik, illetve a szektorok nem tudom milyen módszerrel ellenőrzi, de gyanítom az olvashatóságot, nem pedig az adat értelmezését veszi alapul.
de majd jól ránkszólnak mosmá', h takaroggyunk a megfelelő totyikba. :Đ

Szerkesztette: avman 2008. 09. 30. 19:54 -kor

#1597 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 22:47

Köszönöm a problémámhoz a hozzászólásokat, megy vissza garanciába (jövő héten jár le...). :respect:

#1598 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 22:56

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. szept. 30., kedd - 23:47

Köszönöm a problémámhoz a hozzászólásokat, megy vissza garanciába (jövő héten jár le...). :respect:

Akkor azzal sikerült igen jól járni. Csókot a tervező arcára :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1599 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 23:09

vannak ilyen ügyekben konkrét tapasztalataid?

A törlésről? Párszázszor... Readme finoman leírja, hogy ha valami elvész, akkor nem vállal felelősséget, mert blábláblá, szokásos faszkodás. Aztán mikor indítod, akkor van gyorsteszt, ami lófaszra nem jó, csak a döglött lapos Maxtornál, az egyből tol hibakódot. Az advanced teszt meg már közli, hogy itt minden törölve lesz, biztos-e akarod-e, hogy...
Make love not Wor.

#1600 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 01. 09:26

Kitakarítottam a tegnapi termést, minden kapcsolódó anyaggal. Ha valakinek kifogása van ezzel kapcsolatban, kérem, a visszabeszélőt, vagy a privát csatornákat vegye igénybe.
Köszönöm.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1601 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:00

Jahno: a teljes teszt sem szokott destruktiv lenni! ugyanazzal az adattal irja felul ilyenkor, szoval elvben nem vesznek el az adatok. (ez is le van irva altalaban..)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1602 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:10

Idézet: bogdan - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 11:00

Jahno: a teljes teszt sem szokott destruktiv lenni! ugyanazzal az adattal irja felul ilyenkor, szoval elvben nem vesznek el az adatok. (ez is le van irva altalaban..)

Ha meg mégis elszáll valami, majd hozzád küldjük.

#1603 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. okt. 1., szerda - 10:26

Kitakarítottam a tegnapi termést, minden kapcsolódó anyaggal. Ha valakinek kifogása van ezzel kapcsolatban, kérem, a visszabeszélőt, vagy a privát csatornákat vegye igénybe.
Köszönöm.

Semmi gond.

#1604 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 01. 10:43

Ez engem is érdekel. A TrueCrypt menyire tűri a lemezhibát? Mekkora az a HDD hiba, vagy hibás szektorszám, ahonnan még vissza lehet hozni a dolgokat?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1605 Felhasználó inaktív   vadviraag 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 03. 16:48

Sziasztok. Van egy Fujitsu Siemens Amilo M3438G laptopom. Van benne egy Philips DVD+-RW SDVD8431 ATA dvd meghajtóm. A problámám a következő: Audió CD-t rikán, de megírja hiba nélkül, Audió RW-t hibával dob ki, DVD-t csíkosan ír ha sikerül, de amúgy majdnem mindíg CRC hibát dob ki Nero-ba már régóta. Frissítettem már Firmwaret is benne, de semmi javulás. Vista és XP alatt is ugyanaz. Valaki segíthetne mert ki fogom vágni...

#1606 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 20:02

Idézet: vadviraag - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 17:48

Sziasztok. Van egy Fujitsu Siemens Amilo M3438G laptopom. Van benne egy Philips DVD+-RW SDVD8431 ATA dvd meghajtóm. A problámám a következő: Audió CD-t rikán, de megírja hiba nélkül, Audió RW-t hibával dob ki, DVD-t csíkosan ír ha sikerül, de amúgy majdnem mindíg CRC hibát dob ki Nero-ba már régóta. Frissítettem már Firmwaret is benne, de semmi javulás. Vista és XP alatt is ugyanaz. Valaki segíthetne mert ki fogom vágni...

csere  :cool:

#1607 Felhasználó inaktív   alexha 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 22:30

Idézet: vadviraag - Dátum: 2008. okt. 3., péntek - 15:48

Philips DVD+-RW SDVD8431 ATA dvd  <- haldoklik, csere
Polak-Węgier dwa bratanki i do szabli i do szklanki.
ASUS P5Q-Dlx; Core 2 duo E8400 ; 2x2GB DDRII 800MHz Kingmax Mars RAM; ASUS EAH4850 512MB; Philips 200S4SS/00 TFT LCD; Chieftec 400W GPS-400-AA-101A PFC; Genius 5.1 HT; Pentax K10D

#1608 Felhasználó inaktív   vadviraag 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 04. 00:56

Köszönöm az infót! Akkor lehet tényleg kib***om a gépből  ;)

#1609 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 01:09

Valami gond van a notimmal vagy a monitorommal, mert eddig ha bedugtam a monitort a notiba, bekapcsoltam a monitort, jobb klikk az asztalon és ki lehetett választani, hogy noti monitor vagy külső monitor. Most semmi ilyen opciót nem kapok, és ha bemegyek az Intel grafikus beállításaiba, akkor sem látom a monitort.
(a monitor egyébként jó, mert mással kipróbáltam, igaz az az digitális csatlakozón keresztül adott képet nem a régi csatlakozón)

#1610 Felhasználó inaktív   BoGyesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 22:47

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 2:09

Valami gond van a notimmal...

Megjavítottam.  :D A monitor hátuljából kicsit ki lett húzva takarítás vagy pakolás közben.  :think:

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.