Idézet: Elrohir - Dátum: 2010. 11. 26. 15:22
Sziasztok!
Lassan egy órája annak, hogy "megadta" magát a laptopom. (Packard Bell EasyNote MV51-007 D)
Egyszer csak lefagyott miközben egy videót néztem a Media Player Classicban. Kikapcsoltam majd bekapcsoltam,észleli a dvd írót...de aztán kikapcsolja magát. Pár másodperc múlva újra elindul és megint kikapcs, aztán így tovább. Csak az aksi és a hálózati adapter eltávolítása utána tudtam végleg kikapcsolni. Mi okozhatja ezt? (Nem mai gép az tény)
Nem csak az van, hogy nem indul el az oprendszer, hanem annak bootolása közben újraindul a gép? ha beleteszel egy bootolható cd/dvd-t, akkor az bootol? BIOS setup-ba be tudsz lépni (talán f2)? BIOS POST után f8-at nyomva windows indítómenü bejön? (feltéve, hogy windows van rajta).
ps.: ha a windows úgy volt beállítva, hogy kék halál esetén automatikusan indítsa újra a gépet, meglehet, hogy a képernyőn nincs semmi, hanem mindig újraindulgat. ez legtöbbször a C meghajtó sérülése is lehet, kell a windows telepítő, oszt onnan javító konzol, oszt chkdsk (lemezellenőrzés). ha "olyan" hiba van a rendszermeghajtón, akkor hozzá sem fog érni, hanem kékhal, csak annyit látsz, hogy folyamatosan újraindulgat.
(power gomb hosszú folyamatos nyomására le kell állnia, ha nem akkor a vassal lesz gond)
Szerkesztette: Warrior 2010. 11. 26. 19:22 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."