Idézet: Dzsboy - Dátum: 2010. 11. 14. 19:04
Sziasztok kellene egy kis segítség remélem jó helyen járok mert már annyi mindenhol probálkoztam de sehol sem kaptam tökéletes megoldást választ a kérdésemre
Kedves Dzsboy,
Rossz helyen jársz. Ez a topic - mint a nevében is szerepel - elsősorban notebook hardware hibák javításáról szól. A problémád pedig nem az.
Idézet
minap vettem használtan és nem jó benne a DVD író
Venni kell bele jót. E-bay-en saját notimhoz 10-20 usd körül látok, de van usb-s is
Idézet
én egy sima átlagos serviz pack 3" érintetlen" lemezképfájlt töltöttem le az jó lenne hozzá?"
(Az egyetlen hozzászólásból warezpistikére tippelek, ha nem akkor ne vedd magadra)
Felhívom arra a figyelmed arra, hogy használj legális sw-t. A torrenten keringő, onnan letöltött image-ek esetén nincs arra garancia, hogy nincs rajta trójai, spammer program, akármi. Az ilyen image-eket ne használd, veszélyesek!
Egyébként ha legális os-ed van (msdn, akármi), akkor az kell, hogy a fontosabb driver-ek (chipset, bill, touchpad és/vagy usb egér, screen, usb és/vagy net) legalább valahogy menjenek rajta. Ha az alap windows nem támogatja, akkor vagy beleslipstream-eled az image-be (nlite kell hozzá) a letöltött driver-t, vagy megeteted vele telepítés közben (floppy-n, ami vicces).
A többi driver mehet fel telepítés után, ha van net vagy usb.
De szájbarágós howto-t ne várj senkitől, hogy majd linkeket rak neked a letöltendő driver-re és szép screenshot-okkal vezeti a kezedet.
Ha ezek alapján nem boldogulsz, akkor vidd be egy szervízbe, ahol tuti megcsinálják neked.