HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   nazgul 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:21

Idézet: JJ - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 18:42

Sziasztok!
Vettem egy asus L2400-es notit.
Tudna valaki segíteni, hogy hogy lehet benne ramot bővíteni?
Köszi!  :respect:

Ha garanciális bizd a szervizre.Ha nem akkor kikapcsolt állapotban a tápegység kihuzása után csavarozd le a kis fedlapot és Képalatta megtalálod a SODIMM memória aljzatokat.

#142 Felhasználó inaktív   carline 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 28. 12:56

Idézet: nazgul - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 11:21

Ha garanciális bizd a szervizre.Ha nem akkor kikapcsolt állapotban a tápegység kihuzása után csavarozd le a kis fedlapot és alatta megtalálod a SODIMM memória aljzatokat.

Annyit még hozzá, hogy azért az aksit is vedd ki mindenképp!
Lenovo X201s
­

#143 Felhasználó inaktív   Jóqtya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 17:08

sziasztok
compaq evo n1015v-n hogyan lehet billentyűzetet cserélni?
Unom a pincért a sarki bárban, unom a tévét a hotelszobában, unom a nőt, aki nem harap, csak karmol, unom az embert, aki mindent összebarmol, unom a káoszt, unom a rendet, unom a zajt, unom a csendet, unom a hóhért, unom a dajkát, unom a szüzet és unom a szajhát, unom az elejét, unom a végét, unom a háborút, unom a békét, unom a négert, unom a sárgát, unom a zsidót és unom az árját, unom a doktort, unom a gyógyszert, unom a szexet és unom az óvszert...

#144 Felhasználó inaktív   freedh- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:02

Helo
Vettem egy usb racket,de nemtudom telepíteni.... mikor rádugom gépre és belép a windowsba felismeri de utánna rögtön kiírja hogy nem lehet telepíteni... amit adtak hozzá cd-t azon xp-hez nincs is driver, másik gépen is néztem már, úgyanazt az üzit írja ki.
Lehet én vagyok béna,de sehogy se akar müködni.
Aki tudna segíteni jó lenne.
Köszi

#145 Felhasználó inaktív   corelx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 11:46

Milyen márkájú? Énis vettem egyet kb 1honapja, Speeze Gigapod, ilyen legolcsobb fajta :) de azt bedugom és mindenütt felismeri. Elvileg a tiedet is felkéne ismernie, mint a legtöbb usb-s cuccot. Annyit tudsz tenni, hogy rákeresel google-n, hátha van rá megoldás, ha pedig nincs akkor vissza gariba.

#146 Felhasználó inaktív   freedh- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 03. 19:48

Idézet: corelx - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 11:46

Milyen márkájú? Énis vettem egyet kb 1honapja, Speeze Gigapod, ilyen legolcsobb fajta :) de azt bedugom és mindenütt felismeri. Elvileg a tiedet is felkéne ismernie, mint a legtöbb usb-s cuccot. Annyit tudsz tenni, hogy rákeresel google-n, hátha van rá megoldás, ha pedig nincs akkor vissza gariba.

Helo
Sikerült megoldani a próblémát, újra raktam a chipset drivert az alaplapi cd-ről is rögtön felismerte.
Szerintem a bekavarodtak az usb-k.

#147 Felhasználó inaktív   freedh- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 00:03

Valami olyan pogram nincsen ami tudja mérni az usb-rackben a winyó hőmérsékletét?
Everest felismeri,de mást nem tud.

#148 Felhasználó inaktív   corelx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:26

Nemhiszem. Nekemse méri, és a smart infokat se irja ki usb-n keresztül semmi :\

#149 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 20:01

Üdv!

Ismerősöm kölcsönadta a laptopját, a kölcsönvevő pedig 3 USB portot is hazavágott rajta úgy, hogy fordítva erőltette bele a csatlakozót. (1 port maradt tartalékba :)). Pontos típust nem tudok (de meg tudom kérdezni). Van-e, aki tud ilyet javítani (nem szakszerviz)?

Köszi!
Én már akkor csajoztam, mikor még
szép lány volt az anyátok.
Én már akkor nyomultam, mikor még
jó fej volt az apátok.

#150 Felhasználó inaktív   Chili7 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 13. 00:23

Hali!
Azt szeretném kérdezni; hogy Mobile Turion™64  ML-37 proci feszültségértékeit melyik progival tudom állítgatni?
(Az NHC-t föltettem, de csak lekérdezni tudok vele, állítgatni nem.)
Köszi! :eek:

#151 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 13. 06:57

Idézet: deak21 - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 21:01

Üdv!

Ismerősöm kölcsönadta a laptopját, a kölcsönvevő pedig 3 USB portot is hazavágott rajta úgy, hogy fordítva erőltette bele a csatlakozót. (1 port maradt tartalékba :)). Pontos típust nem tudok (de meg tudom kérdezni). Van-e, aki tud ilyet javítani (nem szakszerviz)?

Köszi!

Rá tudok nézni. Ha szerencséje volt, csak a hozzájuk tartozó biztosítékokat ette meg, vagy fizikai hiba.

Szerkesztette: didyman 2006. 04. 13. 06:58 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#152 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 24. 20:10

Idézet: didyman - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 6:57

Rá tudok nézni.
...

Köszönöm, továbbítom. (Bocs a késedelemért, idáig nem volt netem.)
Én már akkor csajoztam, mikor még
szép lány volt az anyátok.
Én már akkor nyomultam, mikor még
jó fej volt az apátok.

#153 Felhasználó inaktív   tomzol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 13:52

Sziasztok!
Vettem 3 darab A6R típusú ntebookot és rádugtam genius usb-s billentyűt,mivel csak usb portjuk van.
A bajom az, hogy a bios nem ismeri fel indításkor, így mindig mikor már bent vannak a gépen a felhasználók, akkor ki kell húzni a billentyűt és újra bedugni. Win XP oprendszer van rajtuk. Nagyon idegesítő,nem hiszem hogy az Asus nem adott ki valami bios frissítést vagy mit tegyek?
Rádaásul most szóltak a felhasználók, hogy az usb-s pendrive-ot is egyszer felismeri máskor meg már nem.
Valaki találkozott már ezzel?

#154 Felhasználó inaktív   Chili7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 28. 22:30

Idézet: Chili7 - Dátum: 2006. ápr. 13., csütörtök - 0:23

Hali!
Azt szeretném kérdezni; hogy Mobile Turion™64  ML-37 proci feszültségértékeit melyik progival tudom állítgatni?
(Az NHC-t föltettem, de csak lekérdezni tudok vele, állítgatni nem.)
Köszi! :eek:

Szóval sikerült a Turion ML-37 procis notin feszültségeket állítani az RMClock Utility-vel, de amiért nekiálltam, hogy hosszabb akuidőm legyen, és a venti kevesebbet menjen az idáig nem negyon jött össze!
A Speedfan-t,  I8KFanGUI-t vagy vmelyik venti rpm-szabályozó progit használta már valaki sikerrel?
Egyáltalán ez notira vagy asztalira való?

#155 Felhasználó inaktív   Takcsi13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 03. 15:25

Sziasztok!
Adott egy gericom bellagio 1720e noti. BIOS-t frissítettem a gericom gári oldaláról. A gép nem indult. Visszaégettem az eredeti BIOS-t viszont eltűnt az alaplapi hálókártya MAC címe. Az első oldalon írta valaki, hogy ez akkor van, mikor EEpromba menti az információt. Kérdésem, tudja e valaki, hogyan tudnám visszaírni az eredeti MAC adresst? A MAC adress cím fel van írva. CMOS reset nem segített!

#156 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 18:35

Ma vettem kéz alól egy HP Pavilion ze4900 notit 1.5 celeron m procival. Nagyon elégedett vagyok vele, az akku több, mint 3 óra nyúzást is simán bírt. Nem volt még eddig hordozható gépem, így szeretném tudni, hogyan óvhatom meg leginkább az akkut, hogy minél tovább ilyen egészségi állapotnak örvendhessen? Nem eszi meg az akkumulátort, ha sokat használom a gépet töltőről úgy, hogy a telepet nem veszem ki? Vagy ha teljesen fel van töltve, akkor ez semmit sem befolyásol?

#157 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 16:24

Üdv!

Van nekem 1 Acer Travelmate 4652 LMi notebookom. 1.7 Dothan, Geforce GO6600. Elkezdte azt csinálni, hogy huzamosabb vinyo művelet, vagy pl. játék közben fogja magát és kikapcsol az egész kóceráj. Ha leveszem a proci sebességét akkor okés minden. Régebben viszont nem tűnt fel, hogy ezt csinálná. Tegyek alá vmi aktív hűtést? Haveromé ugyanilyen de az állítólag nem csinálja ezt.

Lacima

#158 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 17:00

Beragadt pcmcia kartyat szetszedesen kivul hogyan lehet kivenni egy notibol? :)

#159 Felhasználó inaktív   kuf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 20:09

Idézet: Chili7 - Dátum: 2006. ápr. 28., péntek - 21:30

Szóval sikerült a Turion ML-37 procis notin feszültségeket állítani az RMClock Utility-vel, de amiért nekiálltam, hogy hosszabb akuidőm legyen, és a venti kevesebbet menjen az idáig nem negyon jött össze!
A Speedfan-t,  I8KFanGUI-t vagy vmelyik venti rpm-szabályozó progit használta már valaki sikerrel?
Egyáltalán ez notira vagy asztalira való?

chilli,

Az RMClock-al tudsz feszkót állítani, én ML30as (turion 1.6) procival próbáltam, 4x-esen 1v helyett 0.9v, 8x-on pedig 1.45v helyett 1.1v-on járattam a procit. A proci hőmérséklet jó 10 fokot esett, viszont az akkun semmit nem javított..
kuf

#160 Felhasználó inaktív   kuf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 20:15

Na és akkor nekem is lenne egy elég érdekes problémám.. eddig sehol nem olvastam hasonlót :(

Adott egy acer travelmate 4402 gép, 2 hónapos, teljesen korrektül megy. Első notim, így igazából fel sem tünt mi a fura benne, csak most,hogy kezembekerült egy Acer prosi.. amiben azt írják,hogy gyorstöltéssel 2.5óra, üzem közben 3.5óra alatt tölti fel az akkut.

Nah nekem kikapcsolva ~10%-ról 100%-ra kb 8-10 óra, bekapcsolva mégtöbb.. illetve pl 60%-ról 100%ra is kb 3-4 óra :(

Leveleztem a bolttal,ahol vettem, egyértelmüen aztmondták,hogy ez nem normális,vagy a töltőm szar, vagy a töltést vezérlő áramkör. Szereztem egy univerzális töltöt (a tesóját árulom a bolhán, mert egy félreértés miatt 2 lett belőle :), de ugyanolyan "gyorsan" tölt... :(

Őszintén,semmi kedvem beadni a gépet a Rikvestbe,hogy hetekig, esetleg hónapokig ne tudjak dolgozni vele, de más ötletem meg nincs :( Valaki egyáltalán hallott már hasonló problémáról?
kuf

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.