HWSW Informatikai Kerekasztal: Barkács/hibaelhárító központ - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Barkács/hibaelhárító központ Hordozható szervizközpont, sufniműhely Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   G_ArchAngel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 25. 06:42

Idézet: XC-biker - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 10:36

komplettet tudok.

Szia,

Küldenél árat, lehetőséget, elérhetőséget privátban/emailben?

Vagy ide is írhatod...:)

Üdv és köszi...

Gábor

#622 Felhasználó inaktív   tervin 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 25. 17:09

Sziasztok!

Compaq-ot jól ismerőktől kérdezném, elképzelhető-e, hogy az említett notik csak Compaq-os mini PCI wifi kártyát fogadnak csak el? (nx6110). Eddig két Intel kártyával próbálkoztam (45g és 11g, Toshiba és Dell),de mindkettőnél azt írta ki, hogy '104- not supported wifi adapter ...' vegyem ki és utána ő vígan dolgozik.
És tényleg így lett.

Előre is köszi

#623 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 08:50

Üdv,

újratelepítettem a gépemen a windowst, és próbáltam volna telepíteni az ujjlenyomat olvasó programját is. Ezt mostmár csak Vistara lehet letölteni, XP-re nem. Legalábbis a gépem support oldaláról. Ha rákeresek a fingerprint reader softwarre a lenovo.com-on akkor kiad egy programot ugyan, amiúgy néz ki, hogy az univerzális ujjlenyomat olvasó program IBM és lenovo gépekhez, csakhogy a megjegyzésben ez van ott:
Note: This software is not supported on 3000 Family desktops or 3000 Family notebooks with integrated fingerprint reader.

Néztem már más driver letöltő oldalakon is, de ott is csak ezt a thinkvantage fingerprint reader softwaret találtam meg.
Van esetleg valami ötletetek?
Vagy meg van valakinél még az eredeti XP-s driver?

Köszönöm

#624 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 11:29

Idézet: tervin - Dátum: 2007. júl. 25., szerda - 17:09

Sziasztok!

Compaq-ot jól ismerőktől kérdezném, elképzelhető-e, hogy az említett notik csak Compaq-os mini PCI wifi kártyát fogadnak csak el? (nx6110). Eddig két Intel kártyával próbálkoztam (45g és 11g, Toshiba és Dell),de mindkettőnél azt írta ki, hogy '104- not supported wifi adapter ...' vegyem ki és utána ő vígan dolgozik.
És tényleg így lett.

Előre is köszi

Igen, ez sajnos fennálló dolog.

2 lehetőséged van:

Vagy veszel bele olyan adaptert (pl tőlem) ami megy benne.
Vagy belesütöd a noti biosába a wlan adaptered mikrokódját, és onnantól menni fog vele.

8-10k körül tudok belevaló új 54es/BG adaptert adni.
100%

#625 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 12:23

Lenne egy buta kérdésem: ha a noti videókártyája amúgy is a rendszermemóriából "csíp le" magának videómemóriát, nem lehet valahogy "meghekkelni", hogy mondjuk 16 mega helyett 32, vagy 64 mega memóriát használjon? FuSi Lifebook 1010 gépről, S3 Twister videókártyáról van szó.

#626 Felhasználó inaktív   berle 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 20:24

Idézet: berle - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 17:34

Sziasztok!

Bár most nem volt időm végigolvasni az egész topikot, gyanítom, hogy a kérdésem még nem merült fel:
Egy Compaq M300-ra szeretnék win2000-ret és egy movix-ot vagy astrumit (mindkettő live linux).
Optikai meghajtó nincs, win-t elvileg már tudom, hogy kell felrakni, astruminál meg van install opció, nade ehhez CD meghajtó kell...
Esetleg belerakhatom az asztali gépbe a notivinyót, és ott benyomhatom az "install on hdd"-t?
És természetesen az op.rendszer indításkori kiválasztását is meg kell oldani.

előre is köszönöm az ötleteket!

még mindig aktuális  :up:
(1) ASUS A7V600-F, AMD 2200+,  256M Blitz+512 Hynix, Ati RadeOn 9000 ViVo, SB Live 4ch, Seagate 120GB

(2) ASUS TUSL2-C,TuaCerka1000@1333, 256M Hyundai+128M AC&DC, GeForce Ti4200,C-Media 8738 4ch, Maxtor 30GB + WD 6GB

#627 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 20:51

Idézet: berle - Dátum: 2007. júl. 29., vasárnap - 19:24

még mindig aktuális  :up:

USB-s optika?
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#628 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 09:53

Sziasztok!

Nagyon nagy gondban vagyok. A hetvegen az Acer TravelMate 2413LMi notimban nevo DVD iro meghibbant. Azota a DVD-ket siman olvassa, de CD-t egyaltalan nem akar... :( Progeti meg mintha olvasna de aztan semmi eredmenye... Mit lehet ezzel tenni? :( Ugye van mas megoldas is, mint a csere?  :confused:

A DVD meghajto egy Slimtype DVDRW SOSW-833S.

Szerkesztette: Piton 2007. 07. 30. 09:54 -kor

#629 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 10:34

Idézet: Piton - Dátum: 2007. júl. 30., hétfő - 8:53

Sziasztok!

Nagyon nagy gondban vagyok. A hetvegen az Acer TravelMate 2413LMi notimban nevo DVD iro meghibbant. Azota a DVD-ket siman olvassa, de CD-t egyaltalan nem akar... :( Progeti meg mintha olvasna de aztan semmi eredmenye... Mit lehet ezzel tenni? :( Ugye van mas megoldas is, mint a csere?  :confused:

A DVD meghajto egy Slimtype DVDRW SOSW-833S.

valszeg csak csere, de be kellene vizsgálni.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#630 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 10:51

Idézet: XC-biker - Dátum: 2007. júl. 30., hétfő - 11:34

valszeg csak csere, de be kellene vizsgálni.

De hogy lehet az, h DVD siman olvassa, es CD meg nem birja? Csak a CD olvasasert felelosz resz halt ki?
Es az ilyen noti DVD irok milyen aron szoktak lenni ugy orszagszerte? :s

Szerkesztette: Piton 2007. 07. 30. 10:52 -kor

#631 Felhasználó inaktív   berle 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 20:20

Idézet: XC-biker - Dátum: 2007. júl. 29., vasárnap - 21:51

USB-s optika?

régi laptopról lévén szó, nem bizti, h tud róla bootolni (BIOS-ban szinte semmi) , plusz sajna nincs ilyenem..de azért köszi!
(1) ASUS A7V600-F, AMD 2200+,  256M Blitz+512 Hynix, Ati RadeOn 9000 ViVo, SB Live 4ch, Seagate 120GB

(2) ASUS TUSL2-C,TuaCerka1000@1333, 256M Hyundai+128M AC&DC, GeForce Ti4200,C-Media 8738 4ch, Maxtor 30GB + WD 6GB

#632 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 22:50

Most lattam meg h egyik noti aksimra a MobileMeter azt irja Wear Level 42% ha jol tudom ez az elhasznalodast jelzi... :s Nem tud valaki vmi tippet arra, h ezt azert kicsit javitani tudjam?  :think:
Ugy latom ez a honap vege nagyon nem az enyem lesz...  :(  :(

#633 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 06:27

Idézet: berle - Dátum: 2007. júl. 23., hétfő - 23:34

na, van vmi fejlemény?

Pozitív nincs. :(
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#634 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 31. 07:41

Idézet: Piton - Dátum: 2007. júl. 30., hétfő - 23:50

Most lattam meg h egyik noti aksimra a MobileMeter azt irja Wear Level 42% ha jol tudom ez az elhasznalodast jelzi... :s Nem tud valaki vmi tippet arra, h ezt azert kicsit javitani tudjam?  :think:
Ugy latom ez a honap vege nagyon nem az enyem lesz...  :(  :(

Egy alapos merites-feltoltes talan hozhat rajta par szazalekot.

#635 Felhasználó inaktív   harzoli 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 31. 10:36

Sziasztok

Kellene egy kis segítség. Van egy Portocom Multiboss laptopom, CD-t kellett benne cserélni és a BIOS nem ismerte fel. A BIOS beállításoknál az IDE meghajtókhoz azt írja, (szabad fordításban) hogy user módban nem állíthatók, és forduljak a supervisorhoz, ami már ugye nem igazán van.

Tud valaki valami megoldást?!
köszi

#636 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 08:50

Van valami ötletetek arra, hogy mitől lehet az, hogy a notebookomon a procihasználat egy idő után sokszor felugrik 49-50%-ra (vagyis az egyik magot teljesen hajtja valami), de a feladatkezelőben egy feladat sem használja a processzort.
Legtöbbször akkor jön elő, amikor nincs töltőn a gép, és többnyire MSN az, aminél meghal.
Vagy ezzel húzzak inkább a szoftverfórumba? :)

#637 Felhasználó inaktív   LML 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 15:32

Idézet: Lzolcsi - Dátum: 2007. aug. 3., péntek - 8:50

Van valami ötletetek arra, hogy mitől lehet az, hogy a notebookomon a procihasználat egy idő után sokszor felugrik 49-50%-ra (vagyis az egyik magot teljesen hajtja valami), de a feladatkezelőben egy feladat sem használja a processzort.
Legtöbbször akkor jön elő, amikor nincs töltőn a gép, és többnyire MSN az, aminél meghal.
Vagy ezzel húzzak inkább a szoftverfórumba? :)

Jellemzően pont az MSN az, amivel egy csomó SpyWare-t és társait be lehet szedni, valamint az MSN képes berántani akár 100% ra is a proc-terhelést.

Esetleg dos parancssorba nettsat, aztán lehet mazsolázni a kimenő kapcsolatok között, hogy mi az amit szeretnél, és mi az ami "csak van" :)
100%

#638 Felhasználó inaktív   thacount 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 12:44

segiccség!

aláirásban szereplő notimmal mindennapos problémám van!
egy film vagy bármi megnézése után 80%ban az alábbi dolog történik; a bsplayer vagy lejátszóprogramból való kilépés után olyan történik az lcd-n mint amikor valami zavarja az adást a tvben, a ház forró. Annak ellenére hogy ati tray toolsban eszméletlen módon le van huzva a kártya, 480/760 helyett 378/333 -on járatom. (Ez egy időre tünetmentessé tette a gépet... egy időre...) Pixelhibacsikok jelennek meg a képernyőn, a kurzor egy ideid még mozog, majd kikapcsol az lcd és jóesetben újraindul a gép. Újrainditás után fogad egy "a rendszer súlyos hiba után állt helyre" ablak és kész. fél éves a gép. én a videókártya hűtésére gyanakszom...
mondjatok valami okosat! sose volt overclockolva.  :( játszani nem szoktam de nem is merek
:mad:

Kép
Katt. (digi géppel sikerült)
P5QPro/E8400/4GB@1066/HD4850GS/CM590
ASUS F2Je
E-MUser

#639 Felhasználó inaktív   Killerwolf91 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 13:41

Sziasztok. Nemerég láttam ezt a topikot, és gondoltam, hátha tud valaki segíteni. A problémám az lenne, hogy egy sony Vaio pcg-fr102 laptop windows particionálása  után (miután megtörtént az első újraindítás) nem megy tovább. Amikor bekéne jönni a windows telepítésének, marad a fekete képernyő. Cseréltem már memóriát, winyót, Procit(AMD procis), de semmi változás. A dvd-olvasója nemrég lett kitisztítva, és már több Xp-vel is próbáltam(prof, Home, Prof SP2, Reborn, Winter,), valamint már megpróbáltam milleniummal is. Ha valaki tud segíteni, az kérem tegye meg, mert azért csak egy nem rossz laptop ez(és nem szeretném elbontani)!

#640 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:12

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 7:27

Pozitív nincs. :(

Most már van. Meggyógyult.  :D  Gondolom kiszáradt rendesen.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

Téma megosztása:

• (185 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.