HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - Episode One - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2 - Episode One (volt Aftermath)

#1101 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 09. 18:50

A DoD, minek a rövidítése ?
Régebben hallottam, olyasmit, hogy megcsinálták 64 bitre is, és http://half-life2.com/ ezt támasztotta alá a linken is látható jobb alsó szegmensben található HL 2 logo is.

Végülis ezek szerint nem nagyon van még egy olyan game mint amit 2005 vettem, vagyis a Battlefield 2 , mármint ranked szerver szempontból, igaz az is sok időt elvisz, max ha nem található még egy hasonló game marad a pénz Hardverre :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 07. 09. 18:52 -kor

#1102 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 09. 18:52

Day of Defeat

http://www.dayofdefeat.com/

Az a 64 bites dolog nekem új volt, minden nap tanul valami újat az ember :D

Szerkesztette: BoGab 2006. 07. 09. 18:55 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1103 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 02:17

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. júl. 9., vasárnap - 19:32

második kérdés: Jó e multiban, és szoktatok e játszani vele multiban ?

hl2dm jó játék (szvsz a legjobb  :D )... magyar szerverek nem nagyon vannak, nem túl népszerű a játék (az országban sem, és világszerte sem :( ) rangsor alatt mit értesz?  :think: iylen hlstatx-et meg hasonlókat? hát a legnépszerűbb magyar szerveren van hlstatx: http://stat.ogc.hu/h...php?game=hl2mp2

#1104 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 21:03

Alex már nagyon idegesít!  :reklamacio:
Most valami mélygarázsban vagyok, a föld alól jönnek a zöld izék, alex meg szinte állandóan elém áll.
Feljutok a felső szintre probálnám elforgatni a kereket, hogy kinyiljon egy kapu, de a zöldek állandóan rámtámadnak amitől a kapu mindig visszaesik. Mert a jó alex nem tud fedezni, de ha én állok oda lövöldözni akkor meg ki nem nyitná azt a ki#aszott kaput.
Három vagy négy ponton jönnek a föld alól, remélem nem kell vissza lemenni és mindegyikre autót lökdösni!?
Na mindegy mára ebből már elegem volt.

A régi HL-t 4x játszottam ki plusz a küldetéslemezek, a második részt mindössze 1x és többször nem is tervezem, ezt nem tudom egyáltalán végig viszem e. Annyira nem szórakoztat.

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1105 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 10. 21:07

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 10., hétfő - 22:03

Alex már nagyon idegesít!  :reklamacio:
Most valami mélygarázsban vagyok, a föld alól jönnek a zöld izék, alex meg szinte állandóan elém áll.
Feljutok a felső szintre probálnám elforgatni a kereket, hogy kinyiljon egy kapu, de a zöldek állandóan rámtámadnak amitől a kapu mindig visszaesik. Mert a jó alex nem tud fedezni, de ha én állok oda lövöldözni akkor meg ki nem nyitná azt a ki#aszott kaput.
Három vagy négy ponton jönnek a föld alól, remélem nem kell vissza lemenni és mindegyikre autót lökdösni!?
Na mindegy mára ebből már elegem volt.

A régi HL-t 4x játszottam ki plusz a küldetéslemezek, a második részt mindössze 1x és többször nem is tervezem, ezt nem tudom egyáltalán végig viszem e. Annyira nem szórakoztat.

Üdv
szabi

De autókat kell oda lökdösni, hogy ne tudjanak feljönni. Egyébkéntha a antlion-t meglövöd gravgunnal a hátára fordul kapálózik és Alyx könnyebben nyírja őket.

Egyébként fedez ő, csak lyukanként jön 2 bogár, az 3x2, ami ugye 6, elég rambo mutatvány lenne és szvsz unalmas is ha csak fel kéne kolbászolni és eltekerni egy kereket :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1106 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 06:19

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. júl. 10., hétfő - 22:07

De autókat kell oda lökdösni, hogy ne tudjanak feljönni.
Éreztem, hogy vissza kell mászni a földszintre.  :cool:
Na majd ma újult erővel fogunk hozzá, csak tegnap már felbosszantott, fáradt is voltam stb.  :cool:

Idézet

Egyébként ha a antlion-t meglövöd gravgunnal a hátára fordul kapálózik és Alyx könnyebben nyírja őket.
A gondom az, ha meghallom, hogy felrepült egy zöld és elfordulok a keréktől, hogy belelőjek az mindig visszatekeredett, a két dolgot eggyütt nem birom csinálni.

Idézet

Egyébként fedez ő, csak lyukanként jön 2 bogár, az 3x2, ami ugye 6, elég rambo mutatvány lenne és szvsz unalmas is ha csak fel kéne kolbászolni és eltekerni egy kereket :D
Csak annyit várok el tőle amit én is meg tudnék csinálni nem többet pl. tekerhetné a kereket, mert én tudom fedezni, vagy valami hasonló.  ;)
Tudod évekkel ezelőtt a világ egy másik részén "rambo" néven ismertek.  :D

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1107 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 19:49

Legalább 20x visszatölteni egy állást, mert nem tudom megoldani - ez aztán a játékélmény.
Egy téren vagyok ahol egy nagy zöld izé támad rám, amit a katonák és egy jármü eggyüttesen sem tudtak kilöni, de nekem majd biztos sikerül és ez még nem elég a kis repülős zöld izék meg állandóan jönnek a föld alól, ha kocsit tolok oda akkor azt meg a nagy zöld eltolja onnan. Elbújni persze sehova nem tudok. Persze alex át tudott mászni egy erkélyre ahol biztonságban van amit nekem nem enged a játék. Elképzelésem sincs hogy oldom meg.
Ez kib@szottul nem jól sikerült.
Évek óta nem játszottam cheat-tel de a végén muszály lesz.
Igy elszúrni valamit, inkább hozzá se nyúltak volna a half-life névhez.  :(
Ez szégyen a régihez képest.
Az ember kikapcsolódásra vágyik igy este erre csak jól felbosszant.  :reklamacio:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1108 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 19:56

Shotgunt használd. Vannak ott hordók dobálhatod rá azt is.

Egyébként ne szaladj ki a térre amíg a Combine-ok meg nem pusztultak mind :D

Az autókat meg a szörnyike halála után kéne a lyukakhoz lökdösni.

#1109 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 20:36

nyet dühöngszki...gondolkszki! :D
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1110 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 21:19

Idézet: BoGab

Vannak ott hordók dobálhatod rá azt is.
Nem hagyott a dolog, betöltöttem, és számomra teljesen érthetetlen módon, de elsőre kinyirtam a nagy szörnyet.
Összesen 5 hordót dobtam rá és ennyitől elfeküdt.
Az elöző alkalommal 1 órával korábban a téren az összes hordót rádobtam és akkor sem akart elfeküdni, most meg 5 elég volt.  :think:

Idézet: FragMaster

nyet dühöngszki...gondolkszki!  :D
Na igen, fps-t nem azért játszok, hol vannak a régi szép idők mikor egy FPS az aprításról szólt minél többet kinyirni.  :Đ 
Egy ilyen nap után kikapcsolódásra vágyom, nem arra hogy idegroncs legyek.  :D

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1111 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 12. 23:23

Idézet: szabi - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 22:19

Na igen, fps-t nem azért játszok, hol vannak a régi szép idők mikor egy FPS az aprításról szólt minél többet kinyirni.  :Đ 
Egy ilyen nap után kikapcsolódásra vágyom, nem arra hogy idegroncs legyek.  :D

Akkor az utóbbi időkből az Area51-et és a FEAR-t ajánlom. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1112 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 12:03

Hy

Már megint én vagyok, most egy zárt téren vagyok ahol roncsautók vannak, illetve van egy vasúti hangár amin keresztül citizen-eket kell kimenekiteni. Közben a tetőről és a hangárban az ablakokból állandóan jönnek a katonák, már egy páncélkocsit is kilőttem, a citizenek meg csak nem jönnek eddig mindössze kettőt kellett átkisérnem a téren, a kérdésem meddig kell még ezt csinálni mert már nagyon unalmas a katonák azért csak amortízálnak lefelé a lőszerből is kezdek kifutni. Már fél-háromnegyed órát biztos elb@sztam a fel alá mászkálással, már nagyon unom.  :tired:

Természetesen, győkér csapatom nincs igazán a hasznomra, beállok az ajtóba, hogy fedezékből tűzeljek, kicsit kiugrok pár rövid sorozat majd vissza, legalábbis ezt csinálnám, ha 2-3 ember nem állna oda és annyira jó mikor felém dobnak egy gránátot, gyorsan visszaugranék a fedezékbe, de nem tudok, mert a győkerek odaálltak az ajtóba.  :taps:
Most már kimegyek velük a térre mikor kijönnek akkor gyorsan vissza és nem engedem őket be az épületbe, azt várom mikor purcannak már ki, hogy ne akadályozzanak.  :cool:

Szóval meddig kell még itt vacakolni?
Mert azt egyik sem mondja, csak: menj vissza, fedezlek, tedd amit tenned kell meg szép volt freeman
Ez mind szép és jó, de, hogy mennyi embert kell áthozni, meg azok miért nem jönnek már arról egyik sem beszél. :reklamacio:

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1113 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 12:08

4-5 csoportot kell áthozni
a legjobb ha csak a célhozrohansz velük....a páncélost amikor jön azért előre intézd el :D
a katonák pedig ha jól emléxem hamar elfogytak, nem jöttek állandóan
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#1114 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 12:09

itt asszem át kell vinned (vagy 3-4szer kell fordulnod) a társaidat a vonatállomáshoz Alyx-hez  :think:
Vagy nem is Alyx-hez, hanem ami utánna van pár emberhez.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1115 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 13:32

Hy

Az első csoportban két ember volt azokat átkisértem, utána jött a páncélautó azt kilőttem, de a következő csoport nem akar megjelenni!
Nem értem miért nem, a katonák meg időről időre jönnek, és fogy a lőszer a pajzs meg az életerő.
A következő csoport meg csak nem akar jönni, de nem találok semmit amit meg kellene csinálni a kocsit már kilőttem, a mesterlővészt is.
Miért nem jönnek már azok a győkerek!  :reklamacio: :cool: :D

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

#1116 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 14:16

akkor mégsem vitted el őket teljesen...
az alyx utáni folyosón vidd végig őket

#1117 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 18:31

Vagy eredetiség probléma van :D

#1118 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 20:24

Inkább értelmezési gond van.  :)
Mikor citizen-t mondtak én a kék ruhás fegyver nélküli melósokra gondoltam, csak vártam-vártam mikor jön a következő csoport, közben csak az első csoport (két ember) volt ilyen a többi mind fegyveres, azokat is át kell kisérni velük meg nem mentem sehova, csak lövöldöztem, mig már alig volt lőszer.
Végül a másik csávó - aki szerintem hajt alex-re, de majd ellátom a baját a feszítővassal  :D  - mondta, hogy menjünk majd követnek, akkor esett le, hogy a fegyvereseket is át kell kisérni.  :cool:

Ott kijutottam egy vasútállomásra, játszottam egy picit a rakétavetővel mert jött egy nagy háromlábú bigyó ( nem biztos, hogy ez a neve).

Azt lelöttem majd alex azt mondta én vagyok az ő új hőse és elvonatoztunk.
Nem vagyok túl jó angolból, de mintha azt is mondta volna vetkőzz gordon.  :dance:   :cool:

Ami ezután jött ahhoz viszont kellene egy kis kommentár, mert nem vettem le mindent.
Elhagytuk a várost, evakuáló repülők jöttek ki a nagy toronyból valami a torony felett megnyilt, alex szörnyűlködött, majd minden fehérségbe borult.
A stáblista után jött egy video amiből semmit nem értettem, alexet elvitte egy szörny és lefektette.  :reklamacio:

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2006. 07. 15. 20:27 -kor

BF2 / Kép / BF3

#1119 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 17:59

:D Gyakorlatilag itt van vége...  :Đ Nem derül ki sokminden egyelőre.  :think:

A stáblista utáni videó az Episode Two-ból egy kis előzetes.  :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#1120 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 06:44

Rendben, azt hittem valamit nem értek, de ezek szerint nektek sem jött le sokkal több.  :)
Akkor várom a második részt.
Köszi.

Üdv
szabi
BF2 / Kép / BF3

Téma megosztása:

• (62 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54