Gyorshajtás II.
Elküldve: 2005. 07. 07. 21:40
Elküldve: 2005. 07. 07. 22:25
Idézet: Locutus - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 21:23
Egy tipikus 15-16 éves suttyó az esti bandából a "tuning"robogójával nem adta meg az elsőbbséget a kereszteződésben, és annak rendje módja szerint az érkező autós be is kente a mcdonalds bokorjába. Azóta is ott vigyorog a képe, igaz már csak egy fényképen gyertyákkal.
Ebben az esetben én is egyedül az autóst sajnálom. Meg max a srác rokonait.
A meki előtti körforgalomról van szó, vagy az utánna lévő kereszteződésről, ahol vissza lehet menni a plazahoz vagy a városba/ jerevánra vezető úthoz?
Mondjuk a körforgalomnál előbb kút van és utánna a meki így belegondolva az elég irreális....
Elküldve: 2005. 07. 07. 22:59
Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 19:00
Nem az a borzasztó.
Hanem hogy megint 2 agyatlan barom halt meg, akik nem hitték el, hogy az öv életet menthet, ha be van kapcsolva. És magukkal vittek a felelőtlenségükkel azt a 2 éves szerencvsétlen kisgyereket. Őt sajnálom legjobban, mert ő még rá van (lenne) szorulva a NORMÁLIS szülők gondoskodására.
A frász tud kitörni, amikor azt látom a mellettem haladó autóban, hogy a kissrác hátul a két ülés között néz előre és figyeli, hogy mi történik. Elég lehet akár egy 30-40-es csattanás, a gyerek már szétkenődik röptében. És még csak vétkes sem kell legyen az apuka, elég ha vagy egy baromarcú, aki szemből jön és versenypályának nézte a közutat. De "bocs, tévedett, és aztán?"
Na, megint felhúztam magam... Megyek megkeresem a gyógyszeremet...
Elküldve: 2005. 07. 07. 23:19
Egy egyterű (talán Renault) csomagtartójából anyuka kiveszi a gyerekülést, bedobja hátra a nagyi mellé, aki beülteti a gyereket.
Ezalatt anyuka beül a jobb egybe, és apuka már gázt is adott.
Bekötve senki.
Elküldve: 2005. 07. 08. 07:11
Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. júl. 7., csütörtök - 23:59
Hanem hogy megint 2 agyatlan barom halt meg, akik nem hitték el, hogy az öv életet menthet, ha be van kapcsolva. És magukkal vittek a felelőtlenségükkel azt a 2 éves szerencvsétlen kisgyereket. Őt sajnálom legjobban, mert ő még rá van (lenne) szorulva a NORMÁLIS szülők gondoskodására.
A frász tud kitörni, amikor azt látom a mellettem haladó autóban, hogy a kissrác hátul a két ülés között néz előre és figyeli, hogy mi történik. Elég lehet akár egy 30-40-es csattanás, a gyerek már szétkenődik röptében. És még csak vétkes sem kell legyen az apuka, elég ha vagy egy baromarcú, aki szemből jön és versenypályának nézte a közutat. De "bocs, tévedett, és aztán?"
Na, megint felhúztam magam... Megyek megkeresem a gyógyszeremet...
Én egész gyerekkoromban a két ülés között néztem mi történik és mégis itt vagyok!
Sőt az öcsém is! És szenvedtünk balesetet! Semmi bajom nem lett!
Kicsit megint eltúlzod a helyzetet!
Elküldve: 2005. 07. 08. 07:18
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:11
Hozzászólásaid alapján, azért a baleseteknél a fejedet beütötted
Én sem gyerekülésben ütaztam, de most pl 4 éves unokaöcsémmel (nekem még nincs gyerekem), ha utazunk nem is akar máshova ülni csak a gyerekülésbe. Sőt amig nincs mindenkinek bekötve az öve nem is "enged" elidulni.
Elküldve: 2005. 07. 08. 07:26
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:18
Elküldve: 2005. 07. 08. 08:11
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:11
Bravó. Remélem, mire gyereked lesz, jön a vonat.
Elküldve: 2005. 07. 08. 08:12
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:18
Elküldve: 2005. 07. 08. 08:12
Elküldve: 2005. 07. 08. 08:36
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:11
Imádom amikor a hozzászólásaim után ilyeneket irogatnak be a "mindent betartok és lehetőleg levegőt sem veszek mer az is káros" emberek!
Ja viccen kívül, most láttam a discoverin egy filmet amiben elmondják, hogy az oxigén ami éltet, az is öl meg bennünket ugyanis belülről "elrozsdásodik" a szervezetünk. Szóval csínyán a levegővel!
Szerkesztette: Mikeee 2005. 07. 08. 08:38 -kor
Elküldve: 2005. 07. 08. 08:42
- A lámpánál a hárommal előtte álló nem indult el azonnal, hát rátenyerelt a dudára.
- A kereszteződésben ez egyik autós beengedett valakit maga el, erre szintén dudált.
- Ezután egy leparkoló autós nem ötvennel állt be a derékszögű és padkás parkolóba, őt is ledudálta.
Tette mindezt kb 20m megtétele alatt úgy, hogy előtte kb. két percet állt a sorompó miatt. Hirtelen nagyon siethetett valahova.
Elküldve: 2005. 07. 08. 08:43
Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:36
Látom, neked is küldetésed, hogy megismertesd az embereket önmagukkal. Szóval én egy ilyen "mindent betartok és lehetőleg levegőt sem veszek mer az is káros" ember vagyok
"Ja viccen kívül", most láttam a Realityn egy rendőrös filmet. Abban mondták, hogy nagyon veszélyesek a gondolkodni nem tudó/kívánó, ugyanakkor magabiztos emberkék. Úgyhogy óvatosan az ilyenekkel
Szerkesztette: Satriani 2005. 07. 08. 08:46 -kor
Elküldve: 2005. 07. 08. 08:49
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 9:12
Igen.
Elküldve: 2005. 07. 08. 09:24
Idézet: MisterY - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 8:42
- A lámpánál a hárommal előtte álló nem indult el azonnal, hát rátenyerelt a dudára.
- A kereszteződésben ez egyik autós beengedett valakit maga el, erre szintén dudált.
- Ezután egy leparkoló autós nem ötvennel állt be a derékszögű és padkás parkolóba, őt is ledudálta.
Tette mindezt kb 20m megtétele alatt úgy, hogy előtte kb. két percet állt a sorompó miatt. Hirtelen nagyon siethetett valahova.
A minap valami vadbarom szinten ilyet csinalt velem, mert atengedtem a gyalogosokat az atjaron ( ahol ugye elsobbseguk van!) . Szerencsere ki utcaban voltunk (Damjanich-Dembinszky utca, parhuzamos a Rakoczival) igy vegig minden sarkon mindenkit atengedtem, de ugy hogy ne tudjon mellettem kivagva elozgetni, a Nagykorutig jott mogottem ott megelozott, majd be akart elem vagni de akkor rohogve lefodultam. Jol megszivatott
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2005. 07. 08. 09:35
Idézet: mocsi - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 10:24
Nekem egyszeűen csak jobb lesz a hangulatom, ha udvarias, előzékeny vagyok az utakon. Valahogy jólesik tudni, hogy ha apróságokkal is, de könnyebbé tettem mások életét. Az ilyen marhákon meg csak mosolygok.
Elküldve: 2005. 07. 08. 09:48
Éppen kerékpárral álltam egy kis a hungáriát keresztező utcában. A lámpánál. Két sáv van, egy balra kanyarodó, egy egyenesen menetet/jobbra kanyarodást engedő sáv. Előttem állt két autó. Mögém pedig egy lila fingautó talán nissan micra állt be. Megindult a sor, én mennék nyugodtan egyenesen, de a lilafing bejön mellém és elkezd jobbra kanyarodni, mintha ott sem lennék. Én fékeztem mint a hülye és jobbra rántottam a kormányt, így elkerültem, hogy leszorítson, vagy fellökjön, észre sem vett. Ordítani meg nem bírtam, mert éppen nem volt hangom.
Ilyenkor persze mindig azt mondom, neki kellett volna menni, hadd koppanjon, még talán párezer kárt is okozok neki ha benyomom az oldalát, akkor talán észrevett volna
Elküldve: 2005. 07. 08. 10:06
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 10:48
Én kézzel rá szoktam ütni a hátuljára vhova. Nem kell nagyot, akkorát szól belül, h összecsinálják magukat
Elküldve: 2005. 07. 08. 10:24
Idézet: fram - Dátum: 2005. júl. 8., péntek - 11:06
Szintén. Kárt nem okozok vele, de nagyon meglepődnek, hogy mi koppant ekkorát.
Sajnos velem is sokszor előfordult már, hogy akár én is lehettem volna az a valami, ami az autón koppant.

Súgó
A téma zárva.