Idézet: MisterY - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 12:27
Őszintén szólva nem nagyon tudom már, hogy eredetileg mit is írtál, mert szinte nincs szerkesztetlen post-od az idézetek meg nem a teljes hozzászólásokat tartalmazzák.
Ugyan nem Te írtad, hogy 100-zal kell menni a teljesítéshez (bár tényleg nem akarok ezen lovagolni), de a szavaidból tényleg azt lehet kivenni, hogy ha nem szabálytalankodsz, akkor nem tudsz teljesíteni. Ha nem ez volt a mondandód lényege, akkor mondd el kérlek, hogy mi!
Ugye nem azt akarod sugallni, h érdemben módosítom a hozzászólásaim tartalmát ...
Figy, te mások (életének) veszélyeztetését durrogtatod folyamatosan.
Az, h valaki szabálytalan, abból nem következik egyenesen, h mások életét is veszélyezteti.
Mint mondtam, ha veszélyeztetek netán, akkor az leginkább az én saját életem. De azért megengedhetnéd magadnak, h ne eszement őrülteket képzelj a volán mögé

És akkor nem azt vízionálnád, h füstölgő gumikkal, kilinccsel előrefelé sodródik az áruszállító jármű az ártatlan élőlények torlódási pontjának epicentruma felé :Đ
Leegyszerűsítve (hogy most már aztán tényleg világos legyen): ha áthúzzák a programom, akkor lesz@rom, h kapu elé állok és 5 percig nem tudnak ki-be állni,
ha nincs zebra, nem adok lehetőséget a gyalogosoknak átkelni,
ha nincs tempó, jobbról előzök (ha van sáv),
ha hosszú a sor, nyitok egy új sávot,
teherautóval behajtani tilos feloldva.
Ez a szabálytalankodás része.
A mondandóm pedig arról (és nem többről, azaz még a szabálytalankodásról sem) szólt, h a szép magyar valóságban mik azok a tényezők, amik keresztbe tesznek annak, h nyugodtan, tervezetten tudja az áruszállító végezni munkáját.