HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:38

Egyszóval örülök, hogy nem velem jöttek szembe ezek az ámokfutók. Velem, a gyorshajtóval, aki bár néhol megy 80-nal belterületen, de biciklist nem előz 50-nel sem.
Aki bár autópályán megy 150-nel, de nem pördül meg emberekkel a fedélzeten 160-nal.

Az értékrendet kéne helyretenni és különválasztani az ámokfutót a gyorshajtótól.

Remélem nem indítottam 8 oldalas vitát a semmiről elméleti sofőrok és gyakorlati sofőrök között. :smoker:

#2422 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:46

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 22:38

Remélem nem indítottam 8 oldalas vitát a semmiről elméleti sofőrok és gyakorlati sofőrök között. :smoker:

De. :D

Egyébként kár kategorizálni. Attól még, hogy nem gyorshajtok, lehetek gyakorlati sofőr.

#2423 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:51

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 22:16

Ilyeneket minek írsz? Főleg egy olyan hozzászólásra reagálva, ami szintén lefikázza a vétkest: azt a gizdázó 21 éves cigánygyereket, aki a másik 5 füstössel együtt szétplaccsant. :cool:

Nono...

#2424 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 21:52

Idézet: fram - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 19:48

Ugye nem azt akarod sugallni, h érdemben módosítom a hozzászólásaim tartalmát ...

Eszembe sem jutott. Komolyan.

Idézet: fram - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 19:48

Leegyszerűsítve (hogy most már aztán tényleg világos legyen): ha áthúzzák a programom, akkor lesz@rom, h kapu elé állok és 5 percig nem tudnak ki-be állni,
ha nincs zebra, nem adok lehetőséget a gyalogosoknak átkelni,
ha nincs tempó, jobbról előzök (ha van sáv),
ha hosszú a sor, nyitok egy új sávot,
teherautóval behajtani tilos feloldva.

Ez a szabálytalankodás része.

Tehát nem ámokfutsz, csak minden lehetséges szabályt megszegsz.
Nem veszélyeztetsz, csak olyan a viselkedésed, amire a közlekedés egyetlen másik szereplője sem készülhet fel.
Nem akadályozol senkit, csak amikor Te arra jársz, akkor más ne akarjon mozdulni.

Aham. Értelek. Valóban így kell ezt.  :(
Valóban így kell ezt?  :confused:

#2425 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 22:06

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 21:20

Macika... ez így nem lesz jó. Te túl hihetetlen vagy. Művészúr, akinek vállalkozása van, ugyanakkor rendőrökkel jár ki baleseti helyszínelésre és traffipaxozni. Valahogy túl hiteltelen az egész, amit előadsz. Mindig úgy érzem, hogy Te nem is vagy benne az egészben, csak elméleti síkon próbálsz észt osztani. Komolyan... teljesen életszerűtlen a gondolkodásod. :)

Mindjárt leLamexpertezed, és kizárják.

#2426 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 22:26

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 22:38

Egyszóval örülök, hogy nem velem jöttek szembe ezek az ámokfutók. Velem, a gyorshajtóval, aki bár néhol megy 80-nal belterületen, de biciklist nem előz 50-nel sem.
Aki bár autópályán megy 150-nel, de nem pördül meg emberekkel a fedélzeten 160-nal.

Az értékrendet kéne helyretenni és különválasztani az ámokfutót a gyorshajtótól.

Vasárnap este Pécel előtt a helyi ügyeletes barom (fekete, sötétített üvegű Golf I, vagy II) akarta hasonló módszerrel eltenni láb alól kis családomat.
A vasúti átjáró, és a Pécel tábla közti kb 800 méteren van egy erős jobbkanyar, kétoldalt növényzettel.
Mi a sávunkban be a kanyarba, mert arra megy az út.
Jobbos kanyarba általában úgy megyünk be, hogy gázelvétel, majd a kanyar közepe táján elkezdjük "kihúzatni".
2200-zal meg lehet tenni jól.
És ekkor a párom a fékre lépett, mert megszólalt benne a vészcsengő, a kanyarból kifelé talán 30-cal, ha mehettünk. 
A golfos a sávban szemből jó 100-as tempóval, úgy 8-10 méternyire.
Négy autót megelőzve próbálta megöngyilkolni magát, gondosan ügyelve arra, hogy legalább még két autóst veszélybe sodorjon.
Amikor elhaladt a szemközti Opelos, és köztünk, valami koppanást halottunk, de úgy tűnik a mi autónkat nem érintette.

Ő ámokot futott, vagy csak szimplán gyorshajtott?

#2427 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 23:12

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 21:26

egyiksem ő öngyilok jelölt állat
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#2428 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 01:16

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 21:20

Macika... ez így nem lesz jó. Te túl hihetetlen vagy. Művészúr, akinek vállalkozása van, ugyanakkor rendőrökkel jár ki baleseti helyszínelésre és traffipaxozni. Valahogy túl hiteltelen az egész, amit előadsz. Mindig úgy érzem, hogy Te nem is vagy benne az egészben, csak elméleti síkon próbálsz észt osztani. Komolyan... teljesen életszerűtlen a gondolkodásod. :)

Most mit mondjak? Minden, amit leírtam, igaz.
Hiteltelen az életem. De legalább a lelkiismeretem tiszta, mert nem hazudtam.

Pár emberrel már megismerkedtem személyesen, szeretnék Veled is, hogy rájöjjél, nem hazudok.
Persze azt az esélyt is mérlegelnem kell, hogy mi van, ha Te nem szeretnél megismerkedni személyesen velem... :)))

Szerk.: A művészurat hagyd meg kérlek a Pongó művész úrnak. Ő megérdemli. Sokat tanult érte.

Szerkesztette: *Macika* 2005. 08. 19. 01:18 -kor

Gondolkoztál már ma?

#2429 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 03:27

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 17:46

Még mindig könnyes a szemem.....

szóval.... aki ezt a cikket megírta, odaköltöztetném a Máté utcába  :up:

Nem kell a marhának így vezetni ennyi.
Nem ivott persze... buliból haza 150-el 5-an a kocsiban.. vazz gondolom a testvérek piros zsigulija lehalt..
Azért én brahiból ugy szétplaccsanva is néztem volna egy véralkohol szintet.. máris nem sírt volna ugy az az utca.
Én autopályán is 6x meggondolom hogy 150-el menjek-e. Igaz alig van 1 éves jogosítványom de szerintem alapvető önkontrollt kell gyakorolni.
Csórikám ha nem is ivott egy buliban azért kábul/fárad az ember. Fasznak kell neki 150-el rongyolnia haza... hova sietett? A halálba? sikerült..

Bocs de ez a cikk felhuzott!

Üdv

#2430 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 05:04

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 23:26

Vasárnap este Pécel előtt a helyi ügyeletes barom (fekete, sötétített üvegű Golf I, vagy II) akarta hasonló módszerrel eltenni láb alól kis családomat.
A vasúti átjáró, és a Pécel tábla közti kb 800 méteren van egy erős jobbkanyar, kétoldalt növényzettel.
Jobbos kanyarba általában úgy megyünk be, hogy gázelvétel, majd a kanyar közepe táján elkezdjük "kihúzatni".
És ekkor a párom a fékre lépett, mert megszólalt benne a vészcsengő, a kanyarból kifelé talán 30-cal, ha mehettünk. 
Négy autót megelőzve próbálta megöngyilkolni magát, gondosan ügyelve arra, hogy legalább még két autóst veszélybe sodorjon.
Amikor elhaladt a szemközti Opelos, és köztünk, valami koppanást halottunk, de úgy tűnik a mi autónkat nem érintette.

Ilyen esetet kitárgyaltunk már nem egyszer. Külön kéne már választani a dolgokat, aki szabálytalanul, beláthatatlan kanyarban előz az szimplán egy barom függetlenül attól, hogy 90-el vagy 110-el előz-e. Visszakérdezek: Ha az adott helyzetben az a  gófegyes' 90-el előzi a kocsisort akkor micsoda?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2431 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 05:37

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 2:16

Most mit mondjak? Minden, amit leírtam, igaz.
Hiteltelen az életem. De legalább a lelkiismeretem tiszta, mert nem hazudtam.

Pár emberrel már megismerkedtem személyesen, szeretnék Veled is, hogy rájöjjél, nem hazudok.
Persze azt az esélyt is mérlegelnem kell, hogy mi van, ha Te nem szeretnél megismerkedni személyesen velem... :)))

Szerk.: A művészurat hagyd meg kérlek a Pongó művész úrnak. Ő megérdemli. Sokat tanult érte.

Szívesen, ha időm engedi, jelezni fogom és felugrok Hozzád egy serre. :up:

#2432 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 05:39

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 22:51

Nono...

Parasztbácsi és az asszonya szekérrel döcögnek át a mezőn, vihar készülődik.
Egyszercsak egy villám lecsap a szekér mellé. Azt mondja a parasztbácsi:
-No...
Mennek tovább, mégegy villám becsap a szekér mellé.
-Nono...
Haladnak tovább, aztán a következővillám agyoncsapja az asszonyt.
-No azért.

#2433 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 05:40

Ámokfutott. Kanyarban nem előzök. :)

#2434 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 06:24

Idézet: Omega - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 6:39

Parasztbácsi és az asszonya szekérrel döcögnek át a mezőn, vihar készülődik.
Egyszercsak egy villám lecsap a szekér mellé. Azt mondja a parasztbácsi:
-No...
Mennek tovább, mégegy villám becsap a szekér mellé.
-Nono...
Haladnak tovább, aztán a következővillám agyoncsapja az asszonyt.
-No azért.

Érted te, hogy miért írtam.

#2435 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 06:25

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 7:24

Érted te, hogy miért írtam.

;)

#2436 Felhasználó inaktív   Hengerfej 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:09

Polgárpukkasztott.

#2437 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 09:21

Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 4:27

Nem kell a marhának így vezetni ennyi.
Nem ivott persze... buliból haza 150-el 5-an a kocsiban.. vazz gondolom a testvérek piros zsigulija lehalt..
Azért én brahiból ugy szétplaccsanva is néztem volna egy véralkohol szintet.. máris nem sírt volna ugy az az utca.
Én autopályán is 6x meggondolom hogy 150-el menjek-e. Igaz alig van 1 éves jogosítványom de szerintem alapvető önkontrollt kell gyakorolni.
Csórikám ha nem is ivott egy buliban azért kábul/fárad az ember. Fasznak kell neki 150-el rongyolnia haza... hova sietett? A halálba? sikerült..

Bocs de ez a cikk felhuzott!

Üdv

Azért lehet 150el menni páyán, az nem olyan vészesen nagy, főleg ha a 10%ot nézzük : 130+13=143.

De....nem mind1 milyen kocsival!

Én hála egy stabil úttartású kocsiban tudok menni, néha akár többel is. Persze önkontroll kell, ha van mellettem vki akkor max 150-160 attól függ melyik sávban vagyok, meg maga a helyzettől.

Ha meg egyedül vagyok, jók az útviszonyok és fáradt sem vagyok és érzem, akkor gyorsabban is megyek, de a biztonságot első sorba rakom, szóval nem tolok le senki, nem villogok le senkit, csak mögéállok és várok. Természetesen CSAK németországban...

#2438 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 09:55

Idézet: Larson - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 8:21

De a biztonságot első sorba rakom, szóval nem tolok le senki, nem villogok le senkit, csak mögéállok és várok. Természetesen CSAK németországban...

Én kirakom az indexet balra, és kb 30 m-nyire követem. Általában észreveszik.

Ha nem, akkor rámegyek 2-m-nyire, villogok mint a veszett, dudálok folyamatosan, vagy nekimegyek finoman hátulról, esetleg megpróbálom a füvön balról megelőzni. :D  :D  :D

Szerkesztette: Favágó 2005. 08. 19. 09:57 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#2439 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 10:05

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 10:55

Én kirakom az indexet balra, és kb 30 m-nyire követem. Általában észreveszik.

Ha nem, akkor rámegyek 2-m-nyire, villogok mint a veszett, dudálok folyamatosan, vagy nekimegyek finoman hátulról, esetleg megpróbálom a füvön balról megelőzni. :D  :D  :D

te állat  :D  :D  :D

Mondjuk szeencsém van, sokan mondták már hogy olyan nagy orra van a kocsinak hogy még a járdáról sem mernek lejönni, persze nem használom ki  :D

Autópályán ritka hogy nem húzodik le vki előttem jóval...

#2440 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 10:15

Idézet: Larson - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 9:05

te állat  :D  :D  :D

Mondjuk szeencsém van, sokan mondták már hogy olyan nagy orra van a kocsinak hogy még a járdáról sem mernek lejönni, persze nem használom ki  :D

Autópályán ritka hogy nem húzodik le vki előttem jóval...

Igazából még a ködlámpa jön be, mert arra tényleg már 200-m- re előre elhúznak az utadból, de van a jobb verzió Xenon + Xenon ködlámpa... garantált a 500m-re üres út előtted :D  :D  :D

Mekkora orra van? Milyen gép? Buick? :cool:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.