HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 01:49

Idézet: fram - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 2:31

Fussunk neki mégegyszer, kicsit másképp.

Vegyük azt az időpillanatot, mikor elüti a motoros a gyalogost.
Motor, előtte gyalogos. Az úttest valamelyik sávjában vannak.
És itt jön be a bibi. A motoros szabályosan tarózkodik az úttest azon pontján, viszont a gyalogos hót illegál. Ott sem kéne lennie, mert ha szabálytisztelő (azaz neked sem kéne arra számítanod, h így meglep az utcán), akkor elbattyog a legközelebbi alujáróig ill. lámpás zebráig.
Az a baj, h a gyalogost felmented, pedig ő pont ugyanabba a táborba tartozik (szabálytalankodók), mint a motoros. Ismered a viccet:

- Kisasszony, feljönne velem 10 millió forintért a lakásomra?
A hölgy rövid gondolkodás után:
- Fel.
- És tízezerért?
- Nade minek néz maga engem ?!
- Azt, h ön micsoda, már az elején tisztáztuk, most már csak az árban egyezkedünk.

Azon el lehet gondolkodni, ebben a motoros+gyalogos esetben melyik fél volt a felelőtlenebb, ki kockáztatott többet, de ettől még a kevésbe felelőtlen nem válik ártatlanná (azaz szabályossá) az én szememben.

Te szoktad állandóan mondogatni, h nah, ez sem kötötte be magát.
Arra is csak azt tudom mondani, h ÍJ. Nem vette a fáradtságot, h a saját magának biztosítható védelmet megadja magának. Ugyanígy nem vette a fáradtságot ez a gyalogos sem, ha kijelölt átkelőhelyen keresztezze az úttestet. Te sem siratod meg, aki pusztán azért szenved súlyos fejsérülést, mert nem kötötte be magát.

A viccet ismerem.

A baleset körülményeit viszont kellőképpen nem.
Nem tudom, az ütközés hol következett be (mert hogy a darabjaik hol álltak meg, abból ÉN nem tudok következtetni, hol történt fizikailag a gázolás). Egyelőre csak Wizard leírásából okoskodunk mindannyian, de hát a sebesség kitalálásánál is látszott, hogy jó alaposan mellélőttünk.
Ráadásul a helyszínt sem ismerem kellőképpen (na jó, hetente párszor járok arra, de nem ismerem annyira jól).
Szóval pontosabb információkig azt hiszem visszavonulok a további okoskodástól.
Gondolkoztál már ma?

#462 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 02:00

Oké, akkor csak annyit mondj, te sajnálod-e azokat, akik egy balesetben azért szenvednek súlyos (fej)sérülést (netán meg is halnak), mert nem voltak bekötve.

És most nem arra vagyok kíváncsi, h minden emberéletért kár, az lenne a jó, ha 1 baleset se lenne, mert persze, h ez lenne a jó.

Az érdekel, h mondod-e: Ha beköti magát, nem járt volna így.

Szerkesztette: fram 2005. 05. 13. 02:01 -kor

Ciciman is on borda

#463 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 02:07

Kép

ott van kis izé, lehet métereket számolgatni...
a piros pötty ahol a baleset történt.
a zöld foltok alul/felül a lámpás, zebrás kereszteződések.
a kék pöttyök a nagyobb darabokat jelölik, ami maradt az emberekből/motorból :)
ha jól emléxek, az első nagy hulladarabnál 48.1 (gondolom méter) volt krétával az aszfaltra írva, szóval kb helyes amit rajzoltam...
jah és a középső sávban történt az ütközés, a legközelebbi hulladarab (valószínüleg az elgázolt) a belső sávban volt, a következő a motor, teljesen az úttest szélés, és utána nem messze a másik hulla, ez is az úttest szélén

a motorosnak kb 250 métere volt a lámpától kezdve gyorsítani.
szóval, ha pirostól álló helyzetből indul akkor bőven reális a 180 km/h, sőt akár nagyobb sebességet is elérhetne ilyen távon asszem.
a gyalogosnak kb 250/200 métert kellett volna lámpás zebráig sétálnia.
a csattanástól számítva kb 100 méterre került a legtávolabbi nagyobb emberdarab.

Szerkesztette: WiZARD 2005. 05. 13. 02:13 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#464 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 02:08

Idézet: fram - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 3:00

Oké, akkor csak annyit mondj, te sajnálod-e azokat, akik egy balesetben azért szenvednek súlyos (fej)sérülést (netán meg is halnak), mert nem voltak bekötve.

És most nem arra vagyok kíváncsi, h minden emberéletért kár, az lenne a jó, ha 1 baleset se lenne, mert persze, h ez lenne a jó.

Az érdekel, h mondod-e: Ha beköti magát, nem járt volna így.

Igen, sajnálom őket. Hidd el, volt már, hogy majdnem megsírattam egy 16 éves kislányt, aki ott halt meg a barátja mellett az anyósülésen a bartája hülyesége miatt. A légzsák hátratörte a nyakát.
Tudom, öregszem, egyre érzékenyebb vagyok.

Igen, rendszerint szoktam mondani. Mivel így gondolom, a tapasztalataim azt mutatják.
Gondolkoztál már ma?

#465 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 02:12

Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 3:07

Kép

ott van kis izé, lehet métereket számolgatni...
a piros pötty ahol a baleset történt.
a zöld foltok alul/felül a lámpás, zebrás kereszteződések.
a kék pöttyök a nagyobb darabokat jelölik, ami maradt az emberekből/motorból :)
ha jól emléxek, az első nagy hulladarabnál 48.1 (gondolom méter) volt krétával az aszfaltra írva, szóval kb helyes amit rajzoltam...
jah és a középső sávban történt az ütközés, a legközelebbi hulladarab (valószínüleg az elgázolt) a belső sávban volt, a következő a motor, teljesen az úttest szélés, és utána nem messze a másik hulla, ez is az úttest szélén

Az egyik fotón a (egyik) hullával pont egyvonalban állt egy villamos. Az véletlenül állhatott ott, vagy van ott arra megálló? Ehh, hogy miért nem tömegközlekedek...
Gondolkoztál már ma?

#466 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 02:13

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 3:12

Az egyik fotón a (egyik) hullával pont egyvonalban állt egy villamos. Az véletlenül állhatott ott, vagy van ott arra megálló? Ehh, hogy miért nem tömegközlekedek...

pont ott ment el, amikor fotózták. esetleg lassított hogy mindenki megnézhesse ;) de nincs megálló.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#467 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 02:14

Köszi.
Gondolkoztál már ma?

#468 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 02:16

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 3:08

Igen, rendszerint szoktam mondani. Mivel így gondolom, a tapasztalataim azt mutatják.

Én is ugyanígy mondtam az ÍJt.

Kockáztatott azzal, h nem sétált el a lámpáig (párhuzam: nem köti be magát), nem jött be, elütötték (párhuzam: ütköznek).

Ennyi.
Ciciman is on borda

#469 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 08:45

Nem aze', de egy motornak ijen 11k rpm-nel olyan hangja van, hogy csak egy suket nem hallja meg, hogy vmi nagyon jon, azaz ha nem nez korbe es atbattyog akkor is fel kellett volna tunnie. Ja es szerintem a gyalogos volt nagyobb reszben hibas ebben a balesetben.

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#470 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 09:24

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 7:45

Nem aze', de egy motornak ijen 11k rpm-nel olyan hangja van, hogy csak egy suket nem hallja meg, hogy vmi nagyon jon, azaz ha nem nez korbe es atbattyog akkor is fel kellett volna tunnie. Ja es szerintem a gyalogos volt nagyobb reszben hibas ebben a balesetben.

hobizoli

hát jaja 5000es percenkénti fordulatnál van kb 92dB hangja 11000 nél a hajadat is leordítja a gyári dobbal
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#471 Felhasználó inaktív   citro 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:04

Idézet

Ki merem jelenteni, hogy akárki, bármennyire körültekintően is kelne át sötét este az úton, ESÉLYTELEN lenne az ilyen sebességgel érkező motorost észrevenni. A gyalogos szempontjából csak akkor elkerülhető egy ilyen baleset, ha nem jár arra.

így van. egy gyalogosnak baromira semmi keresnivalója a hungárai út közepén!! ennyi

#472 Felhasználó inaktív   citro 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:11

Idézet

Ki merem jelenteni, hogy akárki, bármennyire körültekintően is kelne át sötét este az úton, ESÉLYTELEN lenne az ilyen sebességgel érkező motorost észrevenni. A gyalogos szempontjából csak akkor elkerülhető egy ilyen baleset, ha nem jár arra.

így van. egy gyalogosnak baromira semmi keresnivalója a hungárai út közepén!! ennyi

Idézet

Gyaníthatóan fikanick, mai regisztráció, egy hozzászólással, szándékos helyesírási hibákkal.

nem fikanick, kérdezd meg wizardot.
amúgy meg nem nézem a helyesírűást, tök fölösleges sztem ide, megéerted annélkül is.
és azé tegnapi a reg, mert wiz tőlem kérdezte pl a féktávokat, és kíváncsi voltam mért, és mikor idejöttem megnézni mi zajlik, akkor kiesett a fejemból a szemem. Azokank a legnagyobb a szája, hogy a gyalogos védtelen, akiknek sztem jogsijuk sincs. Hát ugy baromi könnyü valakmiről dumálni, hogy nem értesz hozzá.

félreétések elkerülése végte én nem azt mondom, hogy 180nal kell menni a hungárián,
DE éppeszű ember nem számít gyalogosra egy 8 sávos út közepén, mert még egyszer mondom, SEMMI KERESNIVALÓJA NINCS A GYALOGOSNAK AZ ÚTON. Vannak kijelölt gyalogátkelő helyek, ahol az ember számít rájuk és értelemszerűen fékez. Egy nyerges vontatónak (gy.k. köznyelven:kamion) a féktáva sokkal kisebb sebességekről sokkal nagyobb lehet.. ha egy részeg csövi, akinek 3-an mondták, hogy ne menjen ki az útra (mert mondták neki a "lakó társai") a hungária krt. közepén flancol, akkor egy fáradt kamionos ugyan úgy át fog vasalni rajta, 60-nal, mint egy kezdő vezető a kocsijával, akinek lehet csak 30méter lenne a féktáv, mert monoblockkos kerámiaötvözetes brembó fékei vannak, de ha megilyed, akkor laposra nyomja ő is...

#473 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 1:31

És itt jön be a bibi. A motoros szabályosan tarózkodik az úttest azon pontján, viszont a gyalogos hót illegál. Ott sem kéne lennie, mert ha szabálytisztelő (azaz neked sem kéne arra számítanod, h így meglep az utcán), akkor elbattyog a legközelebbi alujáróig ill. lámpás zebráig.

Az a baj, hogy nem jól futsz neki.

Olvasgasd át a kreszt újra...
Leírja, bár kissé gumijogszabály-szagúan, hogy ha nincs a közelben kijelölt gyalogátkelőhely, akkor a őuhatestű a biztonságos átkelésről való meggyőződés után ott megy át, ahol épp akar.

Mondom, ha nincs a közelben gyalogátkelő... hogy mi számít közelnek, azt majd a bíróság eldönti. Gumijogszabály, de legalább kitér erre is.

#474 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:22

Álljunk meg egy ócska pillanatra. Ha az autósok növekvő számban adnak hangot a motoros felé billenő véleményüknek, akkor itt az ideje, hogy én is hozzászóljak.
Mindkettőjüket sajnálom, ahogy korábban mondta valaki "a halált senki sem érdemli meg".
Szépen kialakult a két pólus, mindkettőben egy-egy vezérhang, az egyik a motoros ártatlanságáról beszél, a másik a gyalogosról beszél szentként (mindenki magára ismert, ugorjuk át a "nem kizárólag" válaszokat). Ha száznyolcvannal motorozok, akkor felvállalom a gyors halál esélyét. De csak a sajátomat vállalhatom fel! Nem mondhatok ítéletet egy ember felett, aki bármilyen okból (heccből, sietségből, bódultságtól) nem zebrán kel át az úton. Ha pedig bármilyen okból nem veszem a fáradtságot, hogy sétáljak 200m-t a zebráig, akkor felelős vagyok a saját sérüléseimért, de felelőtlenül veszélyeztetem az éppen (akár szabályosan) arra közlekedő anyagi-lelki-testi egész-ségét, így, nem véletlenül kötőjellel.
De nézzük, mit tehetek a biztonságom érdekében (ha már úgy közlekedek, mint az eset két főszereplője). Motorosként annyira engedem szabadjára a jobb csuklómat, hogy tisztán lássam azt az utat, amin megállok, ha ebben a pillanatban veszek észre valamit -- legyen az egy gyalogos, vagy a legendás kartondoboz. Természetesen nem készülök fel arra, hogy egy zongora esik le elém. Gyalogosként pedig szétnézek, hogy a belátható szakaszon közeledik-e olyan jármű, ami valószínűleg elér az átkelés helyéhez az átkelés ideje alatt. Motorosként ha belátom a kellő távolságot és azon nincs akadály, akkor megyek. Gyalogosként ha nem jön semmi, akkor megyek. Ennyit tudok tenni, ha már mindenáron szabálytalankodni akarok.
Ezeket összevetve én úgy látom, hogy gyalogosként bizony én is átfutottam volna a másik oldalra, ha az előző, 200 méterre lévő lámpánál látok egy fényszórót. Motorosként pedig világos nappal, lezárt reptéren mennék 180-nal. Nem hiszem, hogy akár csak a Hungária útminősége megengedne ilyen sebességet.

Nagyon hosszúra sikerült, de kijött belőlem. Bocs, ha ezzel valakinek megsértettem az érzéseit.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#475 Felhasználó inaktív   WaqWarYou 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 10:24

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 9:45

hobizoli

De, ha olyan sebességgel jött a motor, akkor lehet, hogy hiába van nagy hangja. Kevés idő marad a reflexre. Főleg, ha valakinek nincs is reflexe. Nem a gyalogos védelmében mondom, csak úgy tényszerűen. A városban, ahol lakom, van egy sunyi vasúti "zugátkelő", előtte egy kanyarral. Sokan vesztették már el ott a fejüket. Mert, csak akkor lehet meghallani a vonatot, mikor már kiér a kanyarból. Akkor meg má mindegy. A távolság a kanyar és a zugátkelő között kb. ua. mint fentebb a lámpa és a baleset helyszíne között. De, a vonat elég ritkán jön ki a kanyarból 180-nal.

Szerény véleményem szerint, alaposan kitárgyaltátok(tuk) ezt az esetet. Talán alaposabban, mint az rendőrség :) Főleg, hogy bejött a helyszínrajzos ábra is :) A hulladarabok pontos elhelyezkedésének ismertetéséről nem is beszélve :eek:
"A bolondok háza. Nem hülyék háza. Nem véletlenül nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyag készletet"

#476 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:09

Idézet: Targa - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 11:20

Az a baj, hogy nem jól futsz neki.

Akkor nekifutok még egyszer:

Idézet

A gyalogosnak tilos ... villamospályán közlekedni, vasúti vagy zárt villamospályán - a kiépített átkelőhelyen kívül - áthaladni

Idézet

Nyílt villamospálya: olyan villamospálya, amely az útburkolatba van beépítve, és amelyen a vonatkozó szabályok megtartásával más járművek is közlekedhetnek.

Zárt villamospálya: olyan villamospálya, amely nincs burkolattal ellátva, vagy amely az úttest más részeitől szegéllyel vagy más módon, szintkülönbséggel van elválasztva.

Jelen esetben zárt villamospályáról van szó ...

valamint:

Idézet

A gyalogos olyan helyen, ahol a járművekkel szemben elsőbbsége nincs, mielőtt az úttestre lép, köteles meggyőződni arról, hogy áthaladásával a járműforgalmat nem zavarja.

Az eset helyszinét te is ismered szerintem. 4 (nem 3) forgalmi sáv az Árpád-híd irányába, 2 villamospálya, 3 forgalmi sáv + 1 parkolósáv a másik irányba. A gyalogos nem zavarhatja meg az épp a parkolóhelyről elindulni kívánó autót azzal, h betoppan elé, tehát valójában 10 sávot kellene kereszteznie úgy, h ne zavarjon senkit. Cirka 30 méteres távolság a két járda között.
70es tábla, azaz 20 m/s a (szabályosan haladó) járművek sebessége.
Gyalogos ne gyalogoljon, hanem fusson 3 m/s-mal (~11 km/h). Még így is 10 mp kell, h átérjen. Ennyi idő alatt 200 métert tesznek meg a járművek. Ami nagyon sok.
Ha csak sétál, már 400 méternél tartunk. Addig meg el sem lát, mert mind a Mogyoródi/Stefánia, mind az Egressy kereszteződésénél erősen kanyarodik.

A gyalogos le sem tehette volna a lábát az úttestre.

Szerkesztette: fram 2005. 05. 13. 13:01 -kor

Ciciman is on borda

#477 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:15

Tudom, nem nekem szólt a válasz, de hadd reagáljak egy részére.

Idézet: fram - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 13:09

A gyalogos le sem tehette volna a lábát az úttestre.
A motoros viszont bátran értelmezheti minimális sebességnek a piros szegélyű fehér körbe írt 50-es számot.  Vagy 70-es számot. Vagy bármelyik, Magyarországon hasonló környezetben létező számot. :think:

#478 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:24

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 13:15

Tudom, nem nekem szólt a válasz, de hadd reagáljak egy részére.
A motoros viszont bátran értelmezheti minimális sebességnek a piros szegélyű fehér körbe írt 50-es számot.  Vagy 70-es számot. Vagy bármelyik, Magyarországon hasonló környezetben létező számot. :think:

Én azt mondom, mindkettő elsősorban magának köszönheti, h így járt.
Mindkettő ugyanúgy kockáztatta az életét azzal, h felelőtlen volt.
Meglepték egymást.

Mindkettő szabálytalan volt, egyik sem ártatlan.

Azon lehet vitatkozni, h ki volt a nagyobb marha, de ettől marhák maradnak mindketten.

A gyalogos _is_, a motoros _is_

Én azért mentem el a gyalogos "hibáztatása" felé, mert Macika tegnap éjjel fel akarta menteni őt és csak a motorost hibáztatta.

Ha visszaolvasol, talán látszani is fog a korábbi hozzászólásaimból.
Ciciman is on borda

#479 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:36

Idézet: fram - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 13:24

Én azt mondom, mindkettő elsősorban magának köszönheti, h így járt.
Mindkettő ugyanúgy kockáztatta az életét azzal, h felelőtlen volt.
Meglepték egymást.

Mindkettő szabálytalan volt, egyik sem ártatlan.

Azon lehet vitatkozni, h ki volt a nagyobb marha, de ettől marhák maradnak mindketten.

A gyalogos _is_, a motoros _is_

Én azért mentem el a gyalogos "hibáztatása" felé, mert Macika tegnap éjjel fel akarta menteni őt és csak a motorost hibáztatta.

Ha visszaolvasol, talán látszani is fog a korábbi hozzászólásaimból.

Visszaolvastam, és jeleztem is a hosszú hozzászólásomban, hogy mindkét fél érez némi bibit a saját pártfogoltjának viselkedésében.
Egyértelmű, hogy hibázott a gyalogos, amikor át akart kelni egy kétszer háromsávos úton (hadd ne számoljam hozzá a parkolósávokat, én legalábbis nem a járdáról indulnék neki az útnak), ezt nem vitatom én sem, és szerintem *Macika* sem. De ha már újra felvetődött a "ki a marhább" téma, vessük össze a két hibát: a gyalogosét, aki nem gondolta, hogy zavarni fogja a tőle 200-250 méterre közeledő motorost (ha látta egyáltalán), és a motorosét, aki éjjel belterületen 180km/h körüli sebességgel közlekedett.
Én személy szerint, ahogy már jeleztem, az elsőt valószínűleg elkövetném, a másodikat soha.

#480 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 12:45

Idézet: gazdi - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 13:36

Én személy szerint, ahogy már jeleztem, az elsőt valószínűleg elkövetném, a másodikat soha.

És ettől a gyalogos ártatlanabb lesz?

Vagy ekkor már bocsánatos bűn keresztbe menni egy olyan úton, ami szélesebb, mint az autópálya?

Személy szerint nálam mindkettő bibis (hibás).
Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.