Idézet: Lauda - Dátum: 2005. jún. 28., kedd - 11:40
Tehát se előjelző tábla, fények, se seb. korlátozás tábla, se út széli munkák tábla, se terelőtáblák, felfestett sárga vonal, se munkások, munkagépek nem voltak, egyszerűen hajtottál le a pályáról, és elfogyott az út......

Éjszaka volt már, és a lehajtóban pont kiégett a lámpa is mert ott már kellett volna lennie közvilágításnak.
Pontosan nem is lehetett látni hogy most elfogyott az út, vagy csak több centi vastag föld borítja, az a lényeg, hogy bármerre néztem ugyanolyan barna göröngyös földet láttam, nem tudtam megállapítani hogy merre visz az út. A kanyarban a jelzőkarók se voltak a helyükön. Én még 70 körül jöttem, elkezdtem fékezni és akkor csúsztam meg azon a tömény földön/homokon ami az utat, vagy annak a helyét borította.
Valószínűleg a munkagépek cseszték szét az utat, amik ott parkoltak pár száz méterre a benzinkút közelében egy lekerített részen, egy pár km-rel arrébb dolgoztak napközben a páyafelújításon, de ahol ez történt már nem volt se felújítás se semmi. Ők nem az úton mentek oda hanem simán lehajtva az útról, letarolva a környéket, ezért a sötétben egy egybefüggő letarolt földes pusztának nézett ki minden.
A corollám kicsit kifarolt és pont a hátsó kerékkel telibevertem egy beton lámpaoszlopot, az el is tört csak valami vasak tartották meg hogy ne dőljön ránk. A segge így visszadobódott aztán az "út"széli földhányáson álltam meg, kicsit még leamortizálva az első lökhárítót. A bal hátsó ajtó, ablak, futómű, sárvédő ment el. A sárvédő pereme kinyílt és beleért a gumiba, arrébb kellett feszegetni, és az elferdült kerék egész hazáig dörzsölte a dobot, 50-nel tettem meg a Bp-Siófok távot.
A hülye csajom meg nem volt bekötve, lefejelte a visszapillantót a helyéről, és később ki is dobott, nem fogta föl a kis agyacskája hogy ezt nem tudhattam előre...