HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás II. Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 07. 12. 06:34

Egy taxis levizsgázik pszichológiából.
- Szükségem volt rá. - meséli a haverjának. - Most értem csak igazán, hogy miért vágnak elém annyian a forgalomban és miért gyorsítanak, ha előzni akarom őket.
- És miért?
- Mert hülyék.

#2142 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 12. 07:33

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:08

Baszki, Te még mindig azon a 700 Ft-on vagy kiakadva...
Ha elküldöd priviben a számlaszámodat, elküldök egy mellényre valót, hogy ne döntsön anyagi romlásba.

Ugye azt nem sokallod, hogy egy (szintén valakinek az "úri hóbortja" miatt kötelezővé tett) műszaki vizsga xx.xxx Ft-ba kerül, egy környezetvédelmi felülvizsgálat x.xxx Ft-ba. Pedig ugye - a hozzád hasonló - önkéntes jogkövető embert TELJESEN fölösleges ilyenre kötelezni, hiszen MAGÁTÓL is rendszeresen ellenőrizteti az emisszóértékeket az autóján, folyamatosan felügyeli a gumik állapotát, elő nem fordul, hogy a közelgő műszaki vizsga miatt cserél ki valamilyen alkatrész újra (mert azzal már nem engednék át), ugye?

És azt sem ugye, hogy egy autó ablakainak körbefóliázása (ami bizonyos esetben ráadásul szabálytalan is, SŐT - ami érdekesebb - balesetveszélyes is lehet, az szintén 5számjegyű összegbe kerül.

Neeem, ezek nem drága és főleg nem értelmetlen kiadások. A 700 Ft-os sárga mellény, na az értelmetlen és horribilis kiadás.

Gratulálok, igen fejlett empatikus képességed van már ilyen fiatalon.

Tudod én (de nagyon sokan így vannak rajtam kívül is ezzel) örömmel fizetem ki a (majdan) kötelezővé váló sárga mellény árát (bár valószínűleg Te kicsit jobban vagy nálam elengedve anyagilag), ha azzal egyetlen honfitársunk életét megmenthetjük.

Te erre azt mondod, hogy nem érdekel más élete. A baj, hogy ezt komolyan is gondolod.

Macika, a rendőr-fetisiszta.

Nyugodtan megnézheted az autómat, NAGYON kiemelkedik az átlagból tisztaságban, műszaki állapotban! Én egyszerűen nem bírom elviselni, ha bármilyen nem odavaló neszt bocsájt ki, azonnal megnézetem. Nem szeretek vele úgy közlekedni, ha tudom nem tökéletes. Az emisszió értéket meg maga a kocsi is ellenörzi, asszem kiírná a computer, ha valami gikszer lenne és elhiheted, hogy nem rohángálnék hibajelzéssel a kocsival!
A fóliázást a legnagyobb madár hülyeségnek tartom, ráadásul piti is, mert ugye van ennek egy legális, de igen költséges megoldása a gyárilag szinezett üveg, persze ez csak hővédelemre jó menőzésre kevésbé, mert ugye annyira nem sötét. Soha nem tennék "fóliát" a kocsimra.
Szóval ennyit arról, hogy ellenőrzöm-e a kocsi állapotát kényszer nélkül!

Szerkesztette: Mikeee 2005. 07. 12. 07:35 -kor

#2143 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 07:42

Idézet: Melinda - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 20:28

Felnőhettél volna az Egyesült Államokban ( nem a Harlemben) is, ahol többek közt kötelező az iskolaköpeny, iskolai egyenruha, fizetés a buszon, a sebesség betartása, és sok más, ami rendszer, és kormányfüggetlen.

Aham! Csak éppen az USA-ban az állam hozzánk képest úgy "tartja" az állampolgárait, mint egy milliárdos, de szigorú apa a gyerekét a csóró  munkanélkülihez képest! Melyiket választanád inkább?
Az meg, hogy szigorú, de még ráadásul csóró és csak visszahúzni tud, sajnos már sok a jóból!

#2144 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:45

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 7:42

Aham! Csak éppen az USA-ban az állam hozzánk képest úgy "tartja" az állampolgárait, mint egy milliárdos, de szigorú apa a gyerekét a csóró  munkanélkülihez képest! Melyiket választanád inkább?
Az meg, hogy szigorú, de még ráadásul csóró és csak visszahúzni tud, sajnos már sok a jóból!

Ugye arra gondolsz, hogyha tegyük fel balestet szenvedsz és nincs érvényes biztosításod, akkor a kezedbe adnak két kötszert, hogy a többit intézd el önmagad.
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#2145 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 08:59

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 7:34

Egy taxis levizsgázik pszichológiából.
- Szükségem volt rá. - meséli a haverjának. - Most értem csak igazán, hogy miért vágnak elém annyian a forgalomban és miért gyorsítanak, ha előzni akarom őket.
- És miért?
- Mert hülyék.

A vicctopikban tetszett. Itt már nem annyira. A taxis nem az az állatfaj, amelyik a legkevésbé is törődik a többi közlekedővel.

#2146 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 09:00

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 9:45

Ugye arra gondolsz, hogyha tegyük fel balestet szenvedsz és nincs érvényes biztosításod, akkor a kezedbe adnak két kötszert, hogy a többit intézd el önmagad.

;) Ezt honnan vetted? A vészhelyzetből?

#2147 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:10

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 9:00

;) Ezt honnan vetted? A vészhelyzetből?

Az mi?  :confused:
Én ugyan csak 4 hónapot voltam kinn, de az előző cégem amerikai volt és nagy volt a munkatárs csere stb.stb.

Idehaza is sz'r az EÜ bizt. de ott igencsak kiszámítják a ROE és ROI dolgokat. Rajtad.

Szerkesztette: mocsi 2005. 07. 12. 10:11 -kor

#2148 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:33

Idézet: mocsi - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 11:10

Az mi?  :confused:
Én ugyan csak 4 hónapot voltam kinn, de az előző cégem amerikai volt és nagy volt a munkatárs csere stb.stb.

Idehaza is sz'r az EÜ bizt. de ott igencsak kiszámítják a ROE és ROI dolgokat. Rajtad.

És ki kell fizetned a kórházi kezelést ha nincs biztosításod! Mi ebben a kurva rossz? Nem értem!
Ha 4 hónapot ott voltál nem kötözködni kéne, hanem elismerni, hogy sokkal jobb átlag amerikainak lenni, mint átlag magyarnak!

#2149 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:51

Idézet: vakhangya - Dátum: 2005. júl. 10., vasárnap - 14:24

Volt kollégám megállt egyszer éjszaka, ködben segíteni defektet szerelni egy ismerősének. Ködből ki egy autó ezerrel; a srác közel egy év után, egy kéz mínusszal hagyta el a kórházat.

Ha lett volna mellény...

Egyik ismerősöm egy hóeséses éjszakán segített valakit tolni a 4-es főút közelében, kilépett, jött a hótoló, halálra gázolta.

#2150 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 12. 10:59

Idézet: kokler - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 15:14

Mert a demokracia alaptorvenye:
*Mindent szabad,ami nem tilos!*

Ne keverjük a demokráciát an anarchiával!
Anarchiában azt teszel, amiért nem kapsz büntetést (vagy azért, mert nem jár érte, vagy azért, mert el tudod kerülni), míg demokráciában (többek között és bizonyos ésszerű keretek között természetesen) te mondod meg, hogy miért nem kapsz büntetést. Messze nem mindegy.
OFF volt, bocs. ON nem igazán látom értelmét hozzászólni; ha nem tömegközlekedek, akkor a mellény ott van nálam, szükség még nem volt rá, de használnám. Az pedig erősen bosszantana, ha egy szélvédőmön megpattanó okos mellénytelen miatt lennének rémálmaim hónapokig.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#2151 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 11:03

Mostmár elegem van ebből, elmegyek kukásnak és akkor kapok mellényt ingyen!  :D
Szándékosan nem rendőrt írtam! Odáig nem süllyednék!  :D

#2152 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 11:20

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 10:33

És ki kell fizetned a kórházi kezelést ha nincs biztosításod! Mi ebben a kurva rossz? Nem értem!
Ha 4 hónapot ott voltál nem kötözködni kéne, hanem elismerni, hogy sokkal jobb átlag amerikainak lenni, mint átlag magyarnak!

Azt akartam írni hogy nincs túl sok "belső" ismeretem onnan csak 4 hónap és a pártíz amcsi kolléga/haver/ismerős, de olyan benyomásom van mintha nálad ez nem így lenne.

Angliából sokkal több (legtöbbször pozitív) tapasztalatom van (1 év egyetem+2 év munka+több hét lófrálás szabadság alatt), és hidd el, ugyan utálom az összes magyar politikust meg az "eredményeiket" (nincs kivétel, aki azt mondja az szemellenzős), de jobban érzem magam magyarnak mint külföldinek.

#2153 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 11:24

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 12:03

Mostmár elegem van ebből, elmegyek kukásnak és akkor kapok mellényt ingyen!  :D
Szándékosan nem rendőrt írtam! Odáig nem süllyednék!  :D

:omg: :D
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2154 Felhasználó inaktív   Melinda 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 19:11

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. júl. 11., hétfő - 14:29

a tiltás és parancsolás az egyik legrosszabb módszer rávenni vkit valamire!

Valamiből csak tanul az ember, amennyiben életben marad:

Idézet

Kettős halál a 85-ös főúton
július 12. 16:43
[MTI]
Egy felnőtt és egy gyermek életét vesztette, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely kedden történt a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főúton Sopron térségében. A peresztegi elágazás közelében a tilalom ellenére egy személygépkocsi előzésbe kezdett és frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő kamionnal. A teherautó az előzésben lévő személykocsit nekivágta annak a járműnek, amelyet a személyautó vezetője előzött.

#2155 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 21:42

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 9:59

A vicctopikban tetszett. Itt már nem annyira. A taxis nem az az állatfaj, amelyik a legkevésbé is törődik a többi közlekedővel.

Pedig ha belegondolsz, lehet, hogy ott sem vicc.

#2156 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 12. 21:50

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. júl. 12., kedd - 21:42

Pedig ha belegondolsz, lehet, hogy ott sem vicc.

Pedig a két véglet pont a hivatásos sofőröknél van, (szerintem) a rossz fajtából kevesebb van, és ha látsz valakit aki egy szerencsétlenkedő kispókkis hölgyet maga elé beenged az általában taxis.

#2157 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 01:08

Gyalogost gázolt egy rendőrautó Budapesten
már hányadszor?  :mad: 
HP Pavilion DV-5 1160eh

#2158 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 05:58

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. júl. 13., szerda - 2:08

Használta a megkülönböztető jelzéseit a rendőrautó, és még csak nem is a gyalogátelőhelyen lépett le a gyalogos...  :rolleyes:  Nem kéne mindenhol leugrálni a járdáról meg átrohangálni az úttesten.... Ha azt a r*hadt szirénát nem veszi figyelembe a gyalogos, akkor mit?  :mad:  :reklamacio: Legközelebb meg a rohammentő elé ugrálnak le?  :mad:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2159 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 06:17

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. júl. 13., szerda - 5:58

Használta a megkülönböztető jelzéseit a rendőrautó, és még csak nem is a gyalogátelőhelyen lépett le a gyalogos...  :rolleyes:  Nem kéne mindenhol leugrálni a járdáról meg átrohangálni az úttesten.... Ha azt a r*hadt szirénát nem veszi figyelembe a gyalogos, akkor mit?  :mad:  :reklamacio: Legközelebb meg a rohammentő elé ugrálnak le?  :mad:

ha annyira vétlen volt a rendőr ,akkor miért rendelt el fegyelmi eljárást a parancsnoka? :think:
HP Pavilion DV-5 1160eh

#2160 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 13. 06:56

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. júl. 13., szerda - 7:17

ha annyira vétlen volt a rendőr ,akkor miért rendelt el fegyelmi eljárást a parancsnoka? :think:

De azért ugye tudod, hogy senkit nem ítélnek el - remélhetőleg -, de fel sem mentenek a körülmények teljes ismerete nélkül. Ahhoz pedig nem elég a parancsnok, meg senki más, ránézéssel történő döntése. A körülmények megismeréséhez vezető folyamatot vizsgálatnak hívják. A rendőrségi bikkfanyelvben fegyelmi vizsgálatnak. Szinte automatikusan el kell rendelni, ha olyan esemény történt, ami sérüléssel, fegyverhasználattal, stb. járt.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.