Idézet: Mumia - Dátum: 2005. júl. 13., szerda - 17:22
Egy kérdésem lenne, ma fordult velő velem egy eset, és nem tudom, hogy ha ebből baleset lett volna, akkor ki a hibás.
Egy utcán mentem egyenesen. És egy idő után az utca egyirányúsodott szemből.
Csináltam egy kis rajzot, hogy érthetőbb legyen. A nagy fekete nyíl irányából jöttem én.
Annyi volt a különbség, hogy ahol a kék autó van ott állt egy teherautó, amikor már közelítettem ott volt, és annyira kinnt állt, hogy eltakarta a behajtani tilos táblát, így én nem is láthattam, csak akkor vettem észre, amikor már benn voltam az egyirányú utcában.
Szóval ilyenkor ha valami baleset történik, akkor mi van? Elmeszelnek?
nem mernék jóslásba bocsátkozni,de mivel vélhetőleg nem tudnád az állításodat tényekkel alátámasztani (márminthogy nem láttad a kijebb lévő teherautótól a táblát) szvsz elmeszelnének baleset esetén
ha igen,pld tanuk támasztják alá az általad elmondottakat,akkor lehet hogy másképp alakul a dolog
hasonló de kicsit másik szitu,ha jobbkezes utcánál a sarkon áll olyan jármű ,amitől egyáltalán nem látsz ki, és elviszik az orrodat jobbról miközben megpróbálsz kinézni
múltkor igy jártam,az volt a szerencsém ,hogy az érkező kisteherautó félig felment a járdára és ki tudott kerülni