Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. okt. 13., szombat - 8:43
Pedig így egy csomó helyre csak kerülővel tudok felmenni. Mennyivel egyszerűbb nyomok egy dodgeJump-ot oszt már ottis vagyok. Olvasgattam utána picit és egyik fórumon azt javasolták a jónépnek, hogy a 2k4-hez vmi bunnytrack moddal vagy pályákkal gyakoroljanak utclassic módban. Ezmiez a bunnytrack?
Szerk: A fegyókkal való ugrabugrát próbálta vki, mert arra már nem volt erőm

En foleg azt olvastam, hogy a double-jumpot is lejjebb vettek, ezert nincs olyan nagy ertelme mar, tenyleg nem lehet sok helyre feljutni.
Nem tudom, mi ez a bunnytrack, de gondolom kis platformokon kell ugralni, hogy gyakorolj. Mondjuk ezt nem tudom me' kell gyakorolni, az UT ota tudok SPACE-t utni ha a helyzet ugy kivanja
A VCTF szervereken neha ugralok, de fegyvertol fugg. Minigun-nal ertelemszeruen inkabb probalok tavol maradni es csak siman strafelgetek, de most mar a Flak Cannon-el sincs ugri-bugri mert betettek egy ivet a lovesebe igy alig birok vele pofankenni valakit, meg kell varnom mig leszedi a splash damage. Talan majd tobb gyakorlas utan. Rlauncherrel szoktam ugralni: jobban ralatsz az ellenre es be tudod merni a splash szoget.
A legtobb ember egyebkent most mar nem ugral, csak ha meglovod oket - igy probaljak meguszni a talalkozast (soha nem fogom megerteni, hogy miert hiszik azt az emberek, hogy ugrandozva nehezebb oket eltalalni, hiszen ugy sokkal jobban ki lehet szamolni, hogy hova fognak lehuppanni

)
Inkabb a hoverboard-ot eroltetik, az nagyon poenos tud lenni. Belelosz valamivel, leesik deszkarol, odarohansz - kb. ekkor kezd feltapaszkodni - lenezel es belenyomsz egy Flak alapot. Garantalt siker + anyazas :Đ
Ja es impact hammer jump meg mindig van (40-50 kozott sebez), de nincs meg a 2004-es bug (mikor is nem sebez rad, ha jol idozitesz).
Szerkesztette: N.M.I. 2007. 10. 13. 09:05 -kor
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")