HWSW Informatikai Kerekasztal: Unreal Tournament III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Unreal Tournament III

#1021 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 25. 14:21

Idézet: szabi - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 14:58

Akarsz róla beszélni, nyolc év hosszú idő.  :rolleyes: :omg: :D :nevet2:

Kellemes ünnepeket mindenkinek.  ;)

Üdv
szabi

:p  :D

Beléd is KKÜ! :)
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#1022 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 15:00

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 13:50

Jó neked, nekem nem kérdezett nyelvet, hanem egyből magyarul telepedett (ami részemről broáf).
Utólag módosítani az alábbi INI fájl módosításával tudod: Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini
Ebben keresd meg a Language sort, ami után az alábbi jelölések állhatnak:
CZE
DEU
ESN
FRA
HUN (ez logikusan a magyar)
INT (ez pedig az angol, mint international)
ITA
POL
RUS

KOSZI!
Mukodik, vegre Angol :)
Hala neked jatszhato a game, nem dobtam ki penzt :)

Boldog Karacsonyt mindenkinek!

#1023 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 18:20

Ki milyen modban jatszik a neten es milyen nev alatt?

#1024 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 19:09

Szerintetek az lehetséges hogy nem bírja az adsl modemem az online játékot? Belépek egy szerverre 5 mp után megszakad az egész netkapcsolat, a játék kilép és kéri a cd kulcsot, és amivel eddig használtam most invalidnak mondja  :eek:

#1025 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 19:49

Meghekkeltek? :(

#1026 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 22:46

Idézet: FEARnet - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 20:09

Szerintetek az lehetséges hogy nem bírja az adsl modemem az online játékot? Belépek egy szerverre 5 mp után megszakad az egész netkapcsolat, a játék kilép és kéri a cd kulcsot, és amivel eddig használtam most invalidnak mondja  :eek:

Sajnos nem vagy egyedül, az Epic fórumában elég sok anyázás megy erről. Sokaknak már az első alkalommal sem fogadta el a kulcsot, többeket meg később vágott ki invalid key üzenettel. Valamit nagyon elrontottak a CD-kulcs kezelésnél.
De spec. az ADSL szakadásodnak ehhez nem hinném, hogy köze lenne. Ha szoftveresen "tárcsázol be" a gépeddel (tehát nem router vagy a modem végzi a PPPoE bejelentkezést), akkor könnyen lehet, hogy a  tartós processzorterhelés miatt csomagkésés keletkezik, ami könnyen okozhat kapcsolatbontást. Ez fokozottan igaz a Vistára, ahol a hálózat alacsonyabb prioritással bír, hogy ne zavarja meg a "multimédiás élményt". Próbáld a modemre vagy ha van, akkor a routerre bízni a PPPoE kezelését.
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!

#1027 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 00:53

Nem kritikamat szeretnem leirni, hanem a tapasztalatom... meglett ut3, grafikus vagyok szoval vegignezegettem a palyakat es gyonyorkodtem bennuk. Jatszogattam is eleg sokat, majd ugy 1 het utan arra lettem figyelmes, hogy automatikusan quake3 indul.

Jo jatek, szep jatek, tetszik meg minden, de valahogy meg mindig az a 8 eves vacak tud csak lekotni. UT originalt is inkabb veszem elo, bar nalam q3 a favorit megjelenese ota.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1028 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 01:57

Ízlés kérdése. Én pl. a Quake 3-mal anno kb. fél órát játszottam, majd elkönyveltem vérszegény játéknak. Azóta is tartom ezen állításomat, pedig az összes többi része nagyon bejött (1,2,4, még a Quake Wars is, bár az nem annyira ide tartozik).

Na de ettől eltekintve elismerem, az UT3-on is van még mit csiszolni, amit valószínűleg meg is tesznek majd...
<KUKAC MÓD>
...egy új epizód megjelenésével. Hasonlóan, mint ahogyan régebben bedübörögtették a mindent-kihagytunk-ám-hú-de-modern UT2003-mat, majd utána jött a tényleg játszható UT2004. Hiszen most is kihagytak minden "régi" dolgot a játékból. Újításnak itt van a Warfare, azon kívül meg lehet a már (számomra) irtó unalmas deathmatch, CTF és team deathmatch-eket nyomni. OK, a vehicle CTF-et még belerakták, ha már az UT2004-ben pálya hiányában rejtett volt. No de nincs Bombing Run, Last Man Standing, Assault, netán Domination? Ez utóbbi volt a kedvencem az UT99-ben. Egyértelműen nem hagyják így, szerintem új termékként fog majd ez piacot látni. Mert ugye a különböző packek eddig csak extra járműveket/pályákat/skineket tartalmaztak, ekkora változtatásokat nem. Kíváncsi leszek, hogy most majd mi lesz a következő, lecsiszolt UT neve. UT3.1?  :Đ
</KUKAC MÓD>
Ettől függetlenül a Warfare nagyon bejött, az új járművek is elég jól lettek kitalálva. Csak szegény Leviathan alvázra csupaszított változatáról már nehéz elhinnem azt a sokezres armort, meg a nehéz mozgást. Az UT2004-ben sokkal meggyőzőbb volt a ránézésre is hatalmas tömege. Hangulatra meg abszolút nincs panasz.

#1029 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 07:58

Mi az igazi kulonbseg a mostani Warfare es a 2.4k-s Onslaught kozott? Mert ugye a cel mindkettonel ugyan az.

Nekem a grafika tetszik, mediumon is szep, a post-process effektet modjuk kikapcsoltam mert nem tetszik amit csinal.

Flak Cannon: kar volt az Alt-Fire-t elrontani
Enforcer: tobb ammo kene bele, az 50 amivel kezd az ember nem sok, pedig jo kis fegyver

Nagyon tetszik az hogy a bazist vedo telepitett agyuk mozgathatoak egy palyan jobbra balra.

Assault tenyleg hianyzik, az volt nekem a kedvencem 2.4k-ban. Engem szinte olyan jatekmod nem is izgat amiben nincs jarmu vagy igazi cel (CTF, Deathmatch...hagyjuk)

Egyelore bejon a jatek, nincs ra panaszom.

#1030 Felhasználó inaktív   FEARnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 12:48

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 23:46

Sajnos nem vagy egyedül, az Epic fórumában elég sok anyázás megy erről. Sokaknak már az első alkalommal sem fogadta el a kulcsot, többeket meg később vágott ki invalid key üzenettel. Valamit nagyon elrontottak a CD-kulcs kezelésnél.
De spec. az ADSL szakadásodnak ehhez nem hinném, hogy köze lenne. Ha szoftveresen "tárcsázol be" a gépeddel (tehát nem router vagy a modem végzi a PPPoE bejelentkezést), akkor könnyen lehet, hogy a  tartós processzorterhelés miatt csomagkésés keletkezik, ami könnyen okozhat kapcsolatbontást. Ez fokozottan igaz a Vistára, ahol a hálózat alacsonyabb prioritással bír, hogy ne zavarja meg a "multimédiás élményt". Próbáld a modemre vagy ha van, akkor a routerre bízni a PPPoE kezelését.

Koszonom a reszletes valaszt.Gondolod hogy egy AMD x2 6000+-nal jelentkezhet olyan szintu proci terheles az ut3 hatasara ami ezt erdemenyezz?:(
Masik kerdesem, hogy ha nem originallal probalkozom, a szerverek 99%-nal Connection failed, mikor belepnek egy szerverre.
Ez azert van mert erdeti?Csak mert nagyon tervezem ma vagy holnap az eredeti megvasarlasat, de ha az original game is ilyen hibakat csinal nem dobok ki ra 8000ft-ot, pedig nagyon tetszik :(

#1031 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 13:46

Idézet: FEARnet - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 13:48

Koszonom a reszletes valaszt.Gondolod hogy egy AMD x2 6000+-nal jelentkezhet olyan szintu proci terheles az ut3 hatasara ami ezt erdemenyezz?:(
Masik kerdesem, hogy ha nem originallal probalkozom, a szerverek 99%-nal Connection failed, mikor belepnek egy szerverre.
Ez azert van mert erdeti?Csak mert nagyon tervezem ma vagy holnap az eredeti megvasarlasat, de ha az original game is ilyen hibakat csinal nem dobok ki ra 8000ft-ot, pedig nagyon tetszik :(

Ami a proci terhelést illeti, nekem néha egy-egy pillanatra maximumra teszi a terhelést a játék. Ugyan én ezt észre sem veszem, a háttérben futó dolgok már könnyen elvérezhetnek rajta. (A korábban említett INI átállítás nélkül ki is fagyna a játék ezeken a pontokon.) Így nem lepődnék meg, ha a 6000+ is bepörögne alatta - elvégre végtelen ciklus az minden processzoron végtelen ciklus. No de ez csak tipp a részemről, egyáltalán nem biztos, hogy ez a gond.

A connection failed probléma miatt nem kell aggódnod, az Epic fórumán a FAQ-ban is megerősítik a készítők, hogy a kalózkulcsoknál ez tényleges.

Idézet

Note: Using a key generated by a pirate key generator online will result in 'Connection Failed'.
Note: Using a key that is already in use by other player will result in 'Connection Failed'.

Ettől függetlenül előjöhet még attól is, hogy 30+ másodpercig próbálsz csatlakozni egy szerverhez (mert pl. tele van custom contenttel, amit le kell tölteni), ekkor a szerver kidob timeouttal. Erre adnak megoldást a fórumon.
Sajnos új és bugos játékról beszélünk, nem volt ez másképpen a többi UT esetében sem. Majd kipatchelik idővel. A patchért meg majd nem kell külön fizetni. Addig is játszható a játék, csak ha valami bugba futsz, egy picit játszani kell az INI beállításokkal. (Nekem csak egyszer kellett átállítani rajta bármit is.) A kiadás óta megjelent 1.1-es patchet pedig mindenképpen érdemes feltenni.

Továbbá ajánlom mindenki figyelmébe az Epic fórumát - azon belül is a bugreportos részt, sok hasznos infó van benne. http://utforums.epic...splay.php?f=342

#1032 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 14:12

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. dec. 26., szerda - 8:58

Mi az igazi kulonbseg a mostani Warfare es a 2.4k-s Onslaught kozott? Mert ugye a cel mindkettonel ugyan az.

Van azért különbség, bár a pályák nagy részénél ezt nem használták ki, nagy részük tényleg csak Onslaught. A Warfare egyben lenne Onslaught, némi Bombing Run (az Orb miatt), meg Assault (az elérendő célok miatt). Pl. a Tank Crossing pályán ugye van egy olyan cél, hogy az ellenséges power core-hoz csak akkor tudsz hozzáférni, ha előbb egy tankkal ráállsz az előtte levő súlyérzékelőre. Viszont tankot csak a csapóhidakon át tudsz vinni, a csapóhíd meg csak egy adott powernode birtoklása esetén csukódik le. És hát az ellen is ugyanazt akarja, csak a másik irányba... Na ez nekem bejött, jól kombinálták a korábbi játékszabályokat. De önmagukban is jók voltak és én ezt hiányolom. Arról nem is beszélve, hogy a Tank Crossingon kívül nem tudok pályát mondani, ahol ilyen Assault-szerű szabályok lennének. (Persze még nem néztem meg az összeset.)

Nekem a grafika tetszik, mediumon is szep, a post-process effektet modjuk kikapcsoltam mert nem tetszik amit csinal.

Flak Cannon: kar volt az Alt-Fire-t elrontani
Enforcer: tobb ammo kene bele, az 50 amivel kezd az ember nem sok, pedig jo kis fegyver

Flak Cannonnak csak nagyobb ballisztikája lett. Mondjuk ezt nekem is szokni kell. Enforcer meg bika erős lett, legalábbis már volt párszor, hogy véletlenül arra váltottam, de simán leszedte az ellent. (Persze az is lehet, hogy már nem hiányzott nekik sok.)

Nagyon tetszik az hogy a bazist vedo telepitett agyuk mozgathatoak egy palyan jobbra balra.

Ezt szerintem már sokan hiányolták. :) Végre nem csak szomorúan nézed, amint röpül feléd egy tucat rakéta, meg akkor is arrébb állhatsz, ha pont takarásban van az ellenség.

Assault tenyleg hianyzik, az volt nekem a kedvencem 2.4k-ban. Engem szinte olyan jatekmod nem is izgat amiben nincs jarmu vagy igazi cel (CTF, Deathmatch...hagyjuk)

Ezzel én is így vagyok, bár azért még a Domination ami nagyon tetszett az UT99-ben. A Double Domination az UT 2003/4-ben már nem jött be.

#1033 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 15:02

A connection failed-rol csak annyit, hogy ha az internetes jatekok listajan valasztok szervert es akarok ramenni akkor nekem is kiirja, hogy connection failed, viszont ha a quick connect opciot hasznalom (ahol ugyanugy be lehet allitani milyen tipusu jatekot keressen) akkor siman csatlakozik pure szerverekre, en azokon jatszok csak.

Na ma elkezdtem aktivan hasznalni a "gordeszkat" :p
Nagyon jopofa, plane ha rakattansz valamilyen gyors kis jarmure...az milyen szaguldas :D

Csak nekem tunik ugy, hogy a human repulok lassabban valtanak iranyt mint peldaul 2.4k-ban? A cicada-ban allandoan meghalok pedig a korabbi verzioban siman ki tudtam kerulni a raketakat (plane az ellenseges repulok raketait)

A telepitett agyukkal kapcsolatban az is okos otlet volt, hogy tobb fajtat raktak bele. Mar nem csak lezeragyu van hanem raketalovo is pledaul.

A Goliath tank is gyengitve lett pancel teren, hamar meg tud pusztulni.

A Scorpion viszont sokkal jobb lett, ez a kis bomba dobalos fegyver millioszor jobb mint az a szar volt 2.4k-ban, fu de utaltam.

Manta...hat, no comment. 2.4k-ban is eros volt, es szerintem most megerosebb lett. Sokkal manoverezhetobb mint volt.

#1034 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 18:45

Van valakinek tippje/megoldása arra, miként lehetne a TAB billentyűt valami máshoz bindelni mint a default? Konkrétan a scoreboardhoz szeretném, de egyáltalán nem lehet semmihez hozzárendelni, úgy tűnik valamiért ez a gomb fixálva van az ingame chathez. :mad:

#1035 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 18:53

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 19:45

Van valakinek tippje/megoldása arra, miként lehetne a TAB billentyűt valami máshoz bindelni mint a default? Konkrétan a scoreboardhoz szeretném, de egyáltalán nem lehet semmihez hozzárendelni, úgy tűnik valamiért ez a gomb fixálva van az ingame chathez. :mad:

Ini fájl esetleg?  :think:

#1036 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 18:55

Köszi, ez eszembe se jutott, kipróbálom. :)

#1037 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 19:38

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 19:55

Köszi, ez eszembe se jutott, kipróbálom. :)

Na :D remélem segítettem. :)

#1038 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 19:56

Sajnos nem jön össze. :( Hiába szerkesztek át az UTInput.ini-ben minden egyes "F1" előfordulást "TAB"-ra, rá se bagózik, néhányat magától vissza is ír (nem mindet). Valamiért ezt a gombot nem engedi felhasználni (másra sem).

Ezért is a retkes konzolok a hibásak meg az egész elbaszot UI-ért. :reklamacio: :D

#1039 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 09:31

Melyik könyvtárban lévő ini-t írtad át?
Kép

Xfire profil

LordRolee

#1040 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 17:51

\Documents and Settings\felhasználó\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.