Idézet: Zolcsi Baba - Dátum: 2006. jún. 7., szerda - 22:52
Tejóég ! FAT32-n futtatod az xp-t ??!!

Ezzel mi a baj ?
A C: nálam is FAT32-n fut a saját gépen. Az E: F: G: meghajtóim, egyenként több mint 100 gigák és külön vinyók, NTFS-en vannak, mert itt csak adatot tárolok, ráadásul a 4 gigás fájlméret-limit NTFS-nél nincsen ugyebár, így DVD-re tökéletes partíciók.
De C: ami rendszer és D: ami backup és egyéb eszközök (DOS), nos ők FAT32, mert így egy DOS boot CD-vel bejövök és bármikor ha gebasz van, DOS-ból bele tudok hekkelődni a rendszerbe olyan cumókkal, ami mondjuk egy NTFS-t támogató Windows XP telepítő CD helyreállító konzolon nemigen műxik.. van még valami NTFS cumó DOS-ra, de én azt nem merem használni. A gépembe meg nem hatol be senki, egyedül van, úgyhogy file system security meg nemérdekel. Vírusirtásnál is jól jön a FAT32, hányszor volt már, hogy csökkentett módból is beugrott mindig a tetű, aztán végül DOS-ból a telepítő CD-ről bontottam ki a fájlt, rámásoltam a meglévő rendszerfájlra oszt jónapot, és még a vírusölő is lefutott szépen.
: ON
Főnök laptop vinyója túlmelegedett az adatmentő cég szerint, 100 nettóért fejcsere és backup műxik róla gyorsan egy új vinyóra át. A Laptop 12"-os subnoti, nagyon zárt, túlmelegedett a vinyó. Milyen ATA interfészű laptop vinyót ajánlotok megvételre, ami lehetőleg a legkevésbé melegszik ?
Van valakinek laptop vinyó melegedéssel tapasztalata ? Tanács kellene, milyet nézzek neki bele, ami bírja a strapát.
A méret mindegy, lehet 40G körüli is, csak XP + levelezés lenne. HIDEG legyen !
Szerkesztette: Eperkutyus 2006. 06. 08. 08:27 -kor
Om mani peme hung.