HWSW Informatikai Kerekasztal: Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Halott, adatvesztett, hibásan működő merevlemez Ide írj, ha baj van! Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 17. 05:51

teljesítmény: 100%
kondíció: 65%

#2462 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 07:29

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 15:57

Kedves elvtarsak :)
Az elso Samsung HD300LJ 300GB Sata2 -em amikor vettem rea masik napra ment vissza gariba,a csere az mostanaig tartott 6-7-8 honapot, oszt megtelt bad sectorral hasznalhatatlanna vált és visszavittem :) ezek a boltban kiprobaltak,mikor reaeresztettek a test progit kiirta hogy kondicio 2% és mikor a masik entert adott leegett a chipset rola :D irto nagy budos lett a boltba persze jot rohogtunk :)allitolag 2 heten belol kapok ujjat,addigis valakinek van Samsung HD300LJ 300GB 8mb sata2 es vinyoja? kernek rola leirast hogy mukodik tuggyam hogy mire szamithatok 2 het mulva....

Amikor visszahozzák a cserevinyót, lehetőleg NE Samsungot vgyél!
Bármi mást, csak ne Samsungot könyörgök!

#2463 Felhasználó inaktív   Baliopi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 08:40

én azt hittem, van erre valami program. hisz a bios már felismeri, csak a vindóz nem. és mikor előbb újraraktuk a vindózt, akkor megint simán elérhtő volt.  de most nem látja, pedig vezérlőpultban is van olyan rész (bocs, nem vágom hirtelen hogy hol) ahol szintén látja. egyszerűen a sajátgépből hiányzik.

#2464 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 17. 10:52

Idézet: stol - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 7:29

Amikor visszahozzák a cserevinyót, lehetőleg NE Samsungot vgyél!
Bármi mást, csak ne Samsungot könyörgök!

Nah varjal :) mert a garancia papiron ugy van hogy Samsung HD300LJ, sza en ugytudom hogy ijent nemlehet hogy pl Western Digitalra csereljek....Foleg itten erdélyben,ti nemtuggyatok ezek a románok mijen ge..ik!!!!

#2465 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 10:58

Idézet: nord^ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 5:51

teljesítmény: 100%
kondíció: 65%

Hat baratom ha a kondicio 65% akkor az kukat fogott!Nekem is az utolso Samsungom, kondicio 68% s 20 hibás sektor,s 9 gyenge volt rajta,de meg mukodott de hasznalhatatlan volt,feszt indult ujra a gep tole,s irto lassu volt mar,nembeszelve arrol a tenyrol,hogy alig tudtam leolvasni rola az adatokat.Egyszoval ha meg van gari rá vidd vissza minel hamarabb es ments ki rola minden egyes filet ami kell neked ,ha nincs ra gari akkor "HDD regenerator" soft,ha aval se akkor fel a falra vagy kuka :)

#2466 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 22:18

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 11:58

Hat baratom ha a kondicio 65% akkor az kukat fogott!Nekem is az utolso Samsungom, kondicio 68% s 20 hibás sektor,s 9 gyenge volt rajta,de meg mukodott de hasznalhatatlan volt,feszt indult ujra a gep tole,s irto lassu volt mar,nembeszelve arrol a tenyrol,hogy alig tudtam leolvasni rola az adatokat.Egyszoval ha meg van gari rá vidd vissza minel hamarabb es ments ki rola minden egyes filet ami kell neked ,ha nincs ra gari akkor "HDD regenerator" soft,ha aval se akkor fel a falra vagy kuka :)

gari már rég nincs rá, van vagy 4 éves ez a szar :)
akkor vehetek egy újat... fukk

Neked azért köszönöm a segítséget :respect: , még megnézem először ezt a regenerator progit
lehet ez segít valamennyit... csak jövő hónapig húzza ki

szerk.: milyen vinyót érdemes venni helyette? mármint márka és típus szempontjábol kérdem.
olyan 160 gb legyen azért minimum. (ide vagy sata jó csak)

Szerkesztette: nord^ 2007. 07. 17. 22:28 -kor

#2467 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 22:45

Idézet: nord^ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 22:18

gari már rég nincs rá, van vagy 4 éves ez a szar :)
akkor vehetek egy újat... fukk

Neked azért köszönöm a segítséget :respect: , még megnézem először ezt a regenerator progit
lehet ez segít valamennyit... csak jövő hónapig húzza ki

szerk.: milyen vinyót érdemes venni helyette? mármint márka és típus szempontjábol kérdem.
olyan 160 gb legyen azért minimum. (ide vagy sata jó csak)

Hat meg lehet birja es mukodik, de nagyon vigyazz mert egyszer csak valami fontos dolgot akarsz masolni rola es nemasolja majd at :) nalam eleg gyakran fordult mar elő,ugyhogy en aszondom mindent metsél ki rola,és a merevlemezt szándékszol venni akkor en a Western Digitalt es a Hitachi-t ajánlom csak, de inkabb a Western Digital,nagyon jo ismereteim vannak rola es a haverjaimnak is legtöbb azvan,ojan is vagy hogy 5 éves 120GB os és Teljesítmény 100%,Kondició 100% egyszoval tökéletes.Igaz kicsit dragabb de ne sajnálj érte 2000-300ft al többet adni! inkabb mennyen mind kihaljon,és vegyel Sata st a gyorsaság kedvéért :)

#2468 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 22:59

oks, köszi szépen ;)
Holnap veszek dvdket...

#2469 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 23:05

Idézet: nord^ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 22:59

oks, köszi szépen ;)
Holnap veszek dvdket...

Szivesen máskor is, épp a Maxtort és a Samsungot kerüld el messzire,ne sajnáld rea azta 3000ft -ot és vegyél Western Digitalt,nembanod meg.

#2470 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 23:12

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 0:05

Szivesen máskor is, épp a Maxtort és a Samsungot kerüld el messzire,ne sajnáld rea azta 3000ft -ot és vegyél Western Digitalt,nembanod meg.

nah közben még valami, de ez már nagyon off, kerestem de nem leltem neki topicot...
melyik progival lehet egy vinyón levő partíciót egy képfile-ba menteni és kiírni
most néztem, és pont a legfontosabb adatok a maxtoron vannak, kb 70 giga :(  :omg:

#2471 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 10:24

Idézet: nord^ - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 23:12

nah közben még valami, de ez már nagyon off, kerestem de nem leltem neki topicot...
melyik progival lehet egy vinyón levő partíciót egy képfile-ba menteni és kiírni
most néztem, és pont a legfontosabb adatok a maxtoron vannak, kb 70 giga :(  :omg:

Szia,hat nemtudom ha tudnal is csinalni egy 70GB os képet mire tudnad kiirni :)) ,egyszóval enszerintem azlenne a legjobb megoldas ha minel hamarabb vennel egy vinyot,vagy kernel valakitol kolcson ,és rámásoldád a cucaid.

#2472 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 11:20

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 11:24

Szia,hat nemtudom ha tudnal is csinalni egy 70GB os képet mire tudnad kiirni :)) ,egyszóval enszerintem azlenne a legjobb megoldas ha minel hamarabb vennel egy vinyot,vagy kernel valakitol kolcson ,és rámásoldád a cucaid.

ahh, értem
köszi :respect:

#2473 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 21:11

bocs, 2x ment el.

Szerkesztette: eszpe 2007. 07. 18. 21:13 -kor

"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#2474 Felhasználó inaktív   eszpe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 21:11

Sziasztok!

Ismerősöm áthozta az alábbi vinyóját, hogy egyik bekapcsolásnál nem indult el, és rajta vannak fontos adatok. A BIOS sem ismeri fel, akárhova dugdossa, és jumpereli. Én gépem sem ismeri fel.
Ha jól hallottam (vagy nem hallottam) :), semmi hangja nincs, mintha fel sem pörögne. Elektronika hiba lehet? Mit lehet vele kezdeni?

WD800
MDL: WD800BB-00CAA1
DATE: 17 oct 2003
DCM: HSEHNA2CH

előre is köszi

Szerkesztette: eszpe 2007. 07. 18. 21:18 -kor

"A cinikus ember az, aki mindennek ismeri az árát, de semminek nem ismeri az értékét" - Oscar Wilde

#2475 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 18. 23:37

Idézet: eszpe - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 21:11

Sziasztok!

Ismerősöm áthozta az alábbi vinyóját, hogy egyik bekapcsolásnál nem indult el, és rajta vannak fontos adatok. A BIOS sem ismeri fel, akárhova dugdossa, és jumpereli. Én gépem sem ismeri fel.
Ha jól hallottam (vagy nem hallottam) :), semmi hangja nincs, mintha fel sem pörögne. Elektronika hiba lehet? Mit lehet vele kezdeni?

WD800
MDL: WD800BB-00CAA1
DATE: 17 oct 2003
DCM: HSEHNA2CH

előre is köszi

Szia, abbol amit irtal arra tudok következtetni,hoghya nempörög fel es biztosra vagy benne akkor kihalt belole a motor vagy az elektronika resze...

#2476 Felhasználó inaktív   XC-biker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 04:29

Idézet: mythbuster - Dátum: 2007. júl. 18., szerda - 22:37

Szia, abbol amit irtal arra tudok következtetni,hoghya nempörög fel es biztosra vagy benne akkor kihalt belole a motor vagy az elektronika resze...

Vagy megtapadt a fej.
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. Bevizsgálási Díj Nincs! Veszek Rossz HDD-ket is.- Notebook, PC és PDA Javítás. MSN, Mail: adatmentes@hotmail.com

#2477 Felhasználó inaktív   Sisak András 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 10:11

Szevasztok!Most kaptam meg az új gépemet,és egy olyan problémám van,hogy a Windows XP-m 127 Gb-ot észlel a 320 Gb-os Samsung winchester tárkapacitásából.Ehhez képest a BIOS-ban még észleli az eredeti méretet.Mi lehet a probléma és az esetleges megoldás?Légyszi segítsetek.Előre is köszi.
:confused:

#2478 Felhasználó inaktív   mythbuster 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 10:38

Szia, enszerintem nincs felparticiozva a merevlemez masik fele...

#2479 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 10:43

Idézet: Sisak András - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 11:11

Szevasztok!Most kaptam meg az új gépemet,és egy olyan problémám van,hogy a Windows XP-m 127 Gb-ot észlel a 320 Gb-os Samsung winchester tárkapacitásából.Ehhez képest a BIOS-ban még észleli az eredeti méretet.Mi lehet a probléma és az esetleges megoldás?Légyszi segítsetek.Előre is köszi.
:confused:

SP2-es a Windows?

#2480 Felhasználó inaktív   Sisak András 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 10:51

Idézet: Kory - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 10:43

SP2-es a Windows?

Nem,nem SP2-es.Az lehet a megoldás?Próbáltam már felrakni az XP-re,de nem találja érvényesnek a termékkulcsot.
:think:

Szerkesztette: Sisak András 2007. 07. 19. 10:54 -kor

Téma megosztása:

• (146 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »