Üdv All !
Na hát nekem érdekes kis storym lesz,és remélem tudtok a problémámra valami megoldást találni. Szóval valamelyik nap, megerőltettem magam,és neki álltam újra rakni az xp-met. Szegénykém,már nagyon kivolt, szépen boot,c formázz,telepítés indul,telepíts közbe érdekes hiba...valami írás hibája volt,és elkezdi,hogy rossz a lemez. Közbe 1 vínyóról beszélünk egy 200-as Seagate-ről,amin volt 4 particíó a C-vel együtt,és az f-re panaszkodott

Hát én csak nézetm,ettől függetlenül felment rá a rendszer. A rendszer egy alap sp1 nélküli natúr xp prof volt,gondolom már ez is gáz volt a vínyónak... Na xp fent,elkezdem telepítgetni a dolgaimat,és akkor ilyet ír ki,ilyen kis sárga háromszögbe,hogy ez meg az a mappa, fájl sérült

Futtasa a chdisket ha jól emlékszem. Nem futtam le, aztán újra kellett indítanom a gépet. Kék képernyő, ellenőrizni szeretné a lemezt,szokásos hülyeség,valami kondenzáció,vagy nem emlékszem már... Itt egy csomó fájt árvának talált meg javításoakt végzett a fájlrendszeren. Beléptem a gépbe,és mind a 3 meghajtomón vagy megsérültek a dolgok crc-sek lettek,vagy elsem lehet őket már indítani

:S:S Mondjuk csak pár dolog volt ami nem nagyon érdekel,de voltak a gépen potólhatatlan képek. És azoknál pl. engedi,hogy megnyissam de nincs semmi a képen,vagy nincs villámnézet frown.gif vagy pl. van egy bmp-s képem azt pedig félig tölti be, a másik fele elmosodott

De az mp3-maim is sérültek,megy a zene,és egyszer csak ugrik...Szóval itt valami nagy baj volt. Szóval a kérdésem az,hogy nem lehetne vaalmi progival a képeiemt visszaállítani? Hogy újra jók legyenek? Kérem akinek volt ilyen ossza már meg a tapasztalait infóit,remélem van valami remény,mert tényleg potólhatatlan képek frown.gif Előre is köszi mindenkinek a segítséget ! Bye all !