Idézet: fLeSs - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 22:07
kérdés, hogy mi lesz ezután.
Mindig ez a kérdés... az összes elemzésben is. Már kezdem unni, hogy mindig meg kell várni a köv. lépést, hogy megmondjuk mi is volt az a lépés.

:Đ
Idézet
ugye én most shortban ülök, szal nemtom átérezni egy longos fájdalmát

de azért megpróbálom beleképzelni magamat a helyébe.
mit lát a longos? a bikákban nincs semmi erő, a nap végén a minimumon végzett az index végeredményben folyamatos lecsorgással.
de 700 ponton, ami akár egy támasz is lehet, végülis egy kerek szám.
Ja. Kivéve, ha informatikusok, mert akkor az 512 a köv. kerek támasz.
Idézet
esés van, fordulónak nyoma sincs -> eszem ágában sem lenne belevenni az esésbe, esetleg azért, mert 700 pont, támasz, blabla. de ugye sokan nem így gondolkodnak.
kérdés mik az esélyeim? egy longosnak nincs sok esélye jelenleg, szal én a helyükben dobnám amim van.

holnap ha begyorsul az esés (amiről beszéltem múlt pénteken), akkor 600 környékén jön a forduló. legalábbis vhogy így képzelem el.
a mai napon +5% a számlám, de még mindig -2,4%-ban vagyok a kezdőtőkéhez képest... még1 ilyen nap és jó vagyok.
Mármint USD-ben, nem? De HUF-ban... szóval ne szólj semmit. Amúgy meg hol vagyok én még a 0%-tól is...
Amúgy én is valahogy úgy képzelem. Egyszerűen esni sem lehet folyamatosan, márpedig ezt csinálják lassan 1 hónapja. Mondjuk ez a folyamatos, "lassú" esés ilyen, de muszáj lenne, hogy begyorsuljon és forduljon. Akkor, amikor mindig... mikor már mindenki világvégét vízionál. (Nyilván ekkor gyorsul be az esés is a pániktól)
Szóval illene mondjuk szerdán egy napon belüli fordítás és péntekig emelkedés. Vagy már holnap? Abban még nem hiszek, bár napon belül (usa napon belül) lehet. Számomra a kérdés, hogy itthon hogy néz majd ez ki eltolva. Az előző alapján már holnap kéne fordítani a shortot. Bux reggel jó eséllyel megint megnézi a 9800-at és akkor fordulni kellene... csak ugye kérdés, hogy sikerül-e. Bár a mai nap arról tanúskodott, hogy sikerülhet, de egyrészt megint itt a kérdés, hogy ilyen usa nap (3 nap) után? Rendes BUX esés nélkül? Nomeg a 9800-at is harmadjára érinti holnap... kezd annak a valószínűsége is megnőni, hogy lassan törni fogja...
A legtisztább asszem az lenne, hogy holnap nagy gap down-ban zárni, 0 pozi és kivárni.
Közepesnél kivárni, hátha holnap még esés lesz belőle (bár ha 9800 alá megyünk, akkor meg kár dobni később is)
Ha nem lesz rendes gap down és nem esünk, akkor... akkor kiugrok az ablakon.