HWSW Informatikai Kerekasztal: Creative X-Fi - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Creative X-Fi A "Hangkártya"

#1151 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:35

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:32

akkor bocs miről beszélsz?

eddig is képtelen voltál felfogni miről beszélek.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1152 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:36

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:30

(az IQ-dat tetováltasd a homlokodra, de amolyan börtöntetkós módon ám :Đ)

:offtopic:  te figy. ha ilyen választékosan beszólsz valakinek, aki emberi hangnemben beszélget veled, akkor nem faja elmenni hisztizned az az azonnali intézkedéses topikba...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1153 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:37

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:35

eddig is képtelen voltál felfogni miről beszélek.

:offtopic:  hár való igaz, sértegetésen, meg  püziben elkövetett ordas zsidózáson kívűl érdemi mondanivalód nem volt...

#1154 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:38

Emberi hangnemben közölte velünk hogy igénytelen hülye bunkók vagyunk, kb ez volt a lényege. Mint ahogy a tiédnek is egyfolytában ez. Hát ebből nem kérek, köszönöm. :down:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1155 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:41

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:38

Emberi hangnemben közölte velünk hogy igénytelen hülye bunkók vagyunk, kb ez volt a lényege.

:offtopic:  szerintem mi előtt eszkalálnád, mutasd meg azt az idézetet, ahol Emvy ilyet tett.

#1156 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:30

Eljött hozzánk a megváltó, örvendjünk :respect:
(az IQ-dat tetováltasd a homlokodra, de amolyan börtöntetkós módon ám :Đ)

Szerintem, főleg miután a visszabeszélőben "jelentetted" a topikot, nem lenne célszerű személyeskedni másokkal.
-ElvisTheKing: A DSP a Creative EMU8000-nél kezdődik (anno AWE32)- LOL
-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1157 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:37

:offtopic:  hár való igaz, sértegetésen, meg  püziben elkövetett ordas zsidózáson kívűl érdemi mondanivalód nem volt...

izé. nem zsidóztam. és tényleg nagyon komoly problémáid vannak a szövegértéssel, ha nem érted miért kezdtem azzal a tirádával. de innentől kezdve hiteltelen hazug vagy. pedig épp azt akartam mondani h az előző postoddal a kreatív tapasztalataidról több és hitelesebb, használhatóbb infóhoz juttattad az olvasóközönséget mint az eddig elkövetett postjaiddal.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 31. 14:46 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#1158 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:44

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:41

izé. nem zsidóztam

:offtopic: tod öreg az az egytlen szerencséd, hogy nem idézhetek be püzit a fórumszabályzat miatt. ha tehetném repülnél innen percek alatt.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 31. 14:45 -kor

#1159 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:48

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:44

:offtopic: tod öreg az az egytlen szerencséd, hogy nem idézhetek be püzit a fórumszabályzat miatt. ha tehetném repülnél innen percek alatt.

nyugodtan beidézheted azt részt, ahol zsidóztam. mellesleg a címzett rendelkezik a nyilvánosságra hozatal jogával. de még csak le sem írtam azt a szót. vagy bármit ami azzal lenne kapcsolatos.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 31. 14:48 -kor

#1160 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:53

Idézet

nyugodtan beidézheted azt részt, ahol zsidóztam. mellesleg a címzett rendelkezik a nyilvánosságra hozatal jogával.

SFIJ, kiváncsi vagyok. Várom a privát üzenetet. :)

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 31. 14:57 -kor

-ElvisTheKing:...nézd már meg ennek az "arctalan-online-köcsögnek" az aláírását.... :D
-Ja és "k*cs*gduda patkány" beteheted aláírásba, addig is reklámozol csórikám.....  Muhaha

#1161 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:55

Idézet: Emvy - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:07

Aki ezekkel nem ert egyet, erveljen, kerem.

hosszú-hosszú oldalak óta ez volt az első értelmes, valóban idevaló post. és még techszöveg sem volt benne  :Đ

#1162 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 14:57

Idézet: nutria - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:53

SFIJ, kiváncsi vagyok. Várom a privát üzenetet. :)

szerintem a szektás és a piedesztál szók értelmezésével és szövegkörnyezetbe illesztésével akadhatott problémája.
szerk.: de elküldhetem én is széljegyzetekkel ellátva, miszerint az író most épp azt aakrta ezzel mondani.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 31. 14:59 -kor

#1163 Felhasználó inaktív   Kr4tos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:05

Idézet: avman - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 13:51

az egészből  megint az derült ki, h az audiofilek szokás szerint hozzák a szektás barom hozzáállásukat. ezért van minden középszerű kis átlagjúzernek már hányingere tőlük. nekem már akkor elegem lett, mikor elkezdődött a lesajnáló, tudálékos kis szításuk, bár elsősorban akkar akadtam ki, mikor valamelyikük kioktatott, h nem úgy van ám az óccsó árral kapcsoatosan. kb. ennyire lehet velük vitatkozni.
a nagy arcuk eltakarja a kilátást, így ezt valahogy nem veszik észre, h gyakorlatilag mindenki a pokolba kívánja őket szakmai hozzáértük ide, igényességuk oda.

Csatlakozom. :respect:

Mondjuk személyesen a nagy arcukat a bakancsommal takarnám el, ennyi fikázás után.... :reklamacio:

És most jöhet a kitiltás.

Szerkesztette: Lacee78 2006. 12. 31. 15:07 -kor

Kép

#1164 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:05

Tudod mit, valahogy mára elég volt, valahogy nem igazán vagyok kiváncsi az irományodra, kinek mit írsz privában.
Mindenesetre nem lehetne végre kulturáltabb formában kommunikálni?
Közben beírt Lacee78, természetesen Avmanak szántam üzenetemet.

Szerkesztette: nutria 2006. 12. 31. 15:07 -kor

#1165 Felhasználó inaktív   nutria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:10

Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:05

Mondjuk személyesen a nagy arcukat a bakancsommal takarnám el, ennyi fikázás után.... :reklamacio:

Most már tényleg bekellene fejezni ezt, úgy gondolom. Kicsit elfajult a dolog.

#1166 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:18

Kérdezek valamit, hátha háttérbe szorul a veszekedés. Felhomályosítana valaki, hogy Vista alat miért lesz hasztalan az X-Fi? Windos saját driverrel fogja hajtani azért? A Creative nem fog csinálni sajátot vagy nem is tud majd csinálni? Ezt nem értem jelenleg.  :confused:  :think:
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

#1167 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:26

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:18

Kérdezek valamit, hátha háttérbe szorul a veszekedés. Felhomályosítana valaki, hogy Vista alat miért lesz hasztalan az X-Fi? Windos saját driverrel fogja hajtani azért? A Creative nem fog csinálni sajátot vagy nem is tud majd csinálni? Ezt nem értem jelenleg.  :confused:  :think:

Az X-Fi használható lesz, mint mezei sokcsatis hangkártya, ohne DSP. A vista a hangkeltéshez egy tök új API-t használ, ez a WASAPI, ami nem kompatibilis azzal a móddal ahogy a CT kártyák a DSoundon keresztül csinálták az EAX-et. A Creative ezt látva, elkezdett bedolgozni az OpenAL-be, amit a Loki entertainment fejlesztett ki. Az OpenAL egy add-on, pont úgy mint az OpenGL, vagy a profik hangcucca, az ASIO. Nagyon sok játék van ma manapság, ami OpenAL-komaptibilsnek hirdeti magát. A gyakorlatban mégsem mennek ezek az X-Fi kártyával zökkenőmentesen vista alatt, mindenféle wrapper dll-ek meg konfig fájlok kellenek. Elvben azt mondható, hogya vista alatt Az X-Fi helyzete normalizálódhatna az OpenLA segítségével (vistára írt openal-es gámák). Dehát tudjuk hogymegy ez. A microsoft tólja a wasapi-t és a nagy game develek erre fognak gyúrni és nem az OenAL-re. Ugyanaz fog sajnos történni mint ami az OpenGL-el, Glide-dal meg a Metal-lal történt. kihalnak. A creative valamin összebalhézott gates-ékkel biztos, ésmost pixisen kívül kerülnek.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 31. 15:28 -kor

#1168 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:29

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 14:38

Emberi hangnemben közölte velünk hogy igénytelen hülye bunkók vagyunk, kb ez volt a lényege. Mint ahogy a tiédnek is egyfolytában ez. Hát ebből nem kérek, köszönöm. :down:

Nézd, az, hogy nem értesz hozzá, és nem is akarsz érteni hozzá szíved joga, de akkor ne oszd az észt, hogy az 5.1-be lekevert zene az igazi. És főleg semmi alapod nincs rá, hogy megsértődj, mert te terjesztesz hülyeséget. Ha szerinted jobbnak tűnik úgy az magánvéleményed, ami az adott hangkeltő eszközeiddel akár igaz is lehet, de nem lesz általános igazság.

#1169 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:31

Idézet: BlueDeath - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 16:18

ez a blogpost sokkal élvezetesebb és emlékeim szerint pontos angol nyelvű linkeket is tartalmaz.

#1170 Felhasználó inaktív   BlueDeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 15:33

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 15:26

Az X-Fi használható lesz, mint mezei sokcsatis hangkártya, ohne DSP. A vista a hangkeltéshez egy tök új API-t használ, ez a WASAPI, ami nem kompatibilis azzal a móddal ahogy a CT kártyák a DSoundon keresztül csinálták az EAX-et. A Creative ezt látva, elkezdett bedolgozni az OpenAL-be, amit a Loki entertainment fejlesztett ki. Az OpenAL egy add-on, pont úgy mint az OpenGL, vagy a profik hangcucca, az ASIO. Nagyon sok játék van ma manapság, ami OpenAL-komaptibilsnek hirdeti magát. A gyakorlatban mégsem mennek ezek az X-Fi kártyával zökkenőmentesen vista alatt, mindenféle wrapper dll-ek meg konfig fájlok kellenek. Elvben azt mondható, hogya vista alatt Az X-Fi helyzete normalizálódhatna az OpenLA segítségével (vistára írt openal-es gámák). Dehát tudjuk hogymegy ez. A microsoft tólja a wasapi-t és a nagy game develek erre fognak gyúrni és nem az OenAL-re. Ugyanaz fog sajnos történni mint ami az OpenGL-el, Glide-dal meg a Metal-lal történt. kihalnak. A creative valamin összebalhézott gates-ékkel biztos, ésmost pixisen kívül kerülnek.

Hát ez bíztató. Akkor elvileg várható egy új generációja a hangkariknak, amiket majd úgy gyártanak, hogy kiszolgálják az MS és a fejlesztő cégek igényeit?
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.