Idézet: DViD - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 19:10
Nalam eddig meg nem jelentkezett semmilyen problema. Nagyon tuningolni sem probaltam, es nem is all szandekomban, ugyhogy efelol nincs sok ertelme erdeklodnod. Azert persze kiprobaltam, es 260MHz FSB mellett ment a 3000+-os proci minden gond nelkul kis fesz. emelessel. A 8x300-at meg nem probaltam ki, de nem kulonosebben izgat. SLI-ben csak a gyari hutesek hasznalhatok, mert a ket 16x slotot csak egy 1x slot valasztja el egymastol, de igy legalabb marad egy 1x-es, ha megis csak SLI-t hasznalnek.
A chipset max. langyosnak nevezheto, a FET-ek homerseklete sem eri el nalam a 35 °C-ot, bar a proci huteset egy TR XP120 oldja meg, es a 12cm-es venti eleg jol szellozteti mind a FET-eket, mind a hocsoves hutes veget.
Nekem bejott ez a lap, de ha Ultra-d van, es nem szeretnel a jovoben SLI-t hasznalni, akkor tok folosleges ilyet vasarolni.
Negativumai azert ennek is vannak. Nekem pl. baromira hianyzott a parhuzamos prot, mivel sajnos ilyen a nyomtatom interfesze, igy meg venni kellett melle egy kb. 5e Ft-os USB-Printerport atalakitot. A masik negativuma talan az, hogy mindossze 2 PCI slot van a lapon, amit pillanatok alatt be lehet teliteni. Bar ez nem feltetlenul az Abit hibaja, hanem az a bibi, hogy meg egyaltalan nem gyartanak 1x PCI-e-s kartyakat
Ha van meg kerdesed, nyugodtan tedd fel.
Udv.: lkadar.

Súgó
A téma zárva.