Idézet
GI, tudod mi az a boffenes? Pl amit tegnap lattam abbol a 850i-bol, pedig az ugye egy benzines auto volt. Kb ekkorat boffent egy modern uj koromszuros turbodizel, amit persze nem a VW AG gyart A nem elektronikusan agyonszabalyzott Tipo-m sem kormol olyat, mint ezek a hudefasza PDTDI-k okadnak ki egy-egy nagyobb gazadasra, persze ra lehetne kezzel allitani az adagolora par masodperc alatt, es akkor kormolna is -meg nemileg jobban is menne-, de igy a megengedett hatarertek felet eri el a kormolasa (oktoberben mertek es juniusban csereltem ki a legszurobetetet).
Oké. Most megkönnyebbültél, hogy ezt leírtad.
Egy valamit nem értek, hol a kapcsolat?
Idézet
Amugy tok LOL, hogy a szakujsagirok szerint az uj, koromszurovel is ellatott 1.9 Multijet JTD 16V motor nem kormol, de Te csak olyat latsz, ami igen. Igaz, ezekre is csak JTD van irva, meg az 5 evvel ezelottiekre is.
Ismét nem értem a kapcsolatot. Tudom, hogy a FIAT mindennél királyabb, de az eredményei is ezt mutatják. Bár igaz az nem a motorra vonatkozik, hanem a komplett autóra.
De ez nem is fontos.
Hanem volt annó a HDI bemutató, amelyek egyátalán nem kormolnak...
Azt tényleg nem olyan mértékben, de kormolnak...
Az, hogy egy vadi új tádé nem kormol még szép...
De mész vele pár 10000km-t azt az is pöffent ki valamit.
Egyébként ha visszaolvasol az előző és a mostani topikban, akkor ezt dízel tulajok is írták.
De tudod mit, legyen. A fiat az egyetlen márka ami nem csinál kormot erősebb gázadásra.
Jobb érzés?
Idézet
Szerintem is jó vétel.
Nézd meg, úgyis te döntessz a végén.
Korrekt. Bár computerhibáról 2 helyen hallottam.
A kerékdobban az esőcsillapító havernak első pár szá km után lejött.
A computerhiba egyébként az üzemanyagszintmérésnél nyilvánult meg.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector