Idézet: Zollka - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 23:01
Tévedsz ,nem megélni akarok belőle
...
Ja, bocs, nem szóltam.
Idézet
Egyébként kikre gondolsz???Vizhutes.com? Computermode??? Mind szinte megrendelésre dolgoznak csakis(2-3 hetes átfutással!)
És? Aki vízhűtést akar venni, mivel ez úgysem olyan, mint amikor beraksz a kosárba még fél kiló kenyeret, kivárja míg megjön a megrendelése...
Csavarhatod, de akkor is létező konkurencia van már a piacon.
Idézet
Másrészt mutass olyat ahol egyedi gépek összeállítást vállalják???!!!
...Ezek valóban luxus igények de ha az alap szolgáltatások mellett ilyet is vállalsz akkor az mégiscsak a Te pénzed nem????
Megnézem én évente hány ilyen egyedi gépet rendelnek... és neked mennyi macerád meg munkád van vele.
De mivel írtad, hogy nem akarsz megélni belőle, ezért hobbinak biztosan jó.
Idézet
Egyébként pedig nagyon tévedsz szerintem ha azt gondolod luxus dolgokra nincs kereslet...
Nem akarlak megbántani, de te egyáltalán elolvastad, mit írtam?
Mutasd meg legyél szíves, hol írtam aztm hogy nincsen rá kereslet?
Amire utalni szerettem volna (a haszonkulcos kérdésem is erre irányult) hogy mivel nagyon is rétegtermékről van szó (nem fog boldog-boldogtalan ezt venni, hiába lesznek jók az áraid), ahhoz, hogy megérje neked, elég magas haszonkulccsal kell dolgozni (mint afféle rétegtermékek esetében...).
De én persze ekkor még abból indultam ki, hogy ezzel pénzt akarsz keresni.
Idézet
Számos 5letem van arra ,hogy a réteget amit megcélzok ,hogy lehetne elérni, de az a vicc ,hogy ezeket eddig senki nem tette meg pedig nincs szó hatalmas dolgokról...Már csak arról nem is akarok beszélni ,hogy a magyar piac nagy hibája ,hogy senki nem specializáltan foglalkozik bizonyos dolgokkal ,hanem mindenki mindenbe belekap és igazán komolyan nem ért igazán egyikhez sem...Ez törvényszerű ...
Ha már te is leírtad, hogy törvényszerű, akkor kérlek gondold tovább, miért is nincsenek specializált, szűk réteget megcélzó PCs boltok.
Elárulom: mert a magyar piac nem eléggé nagy ahhoz, hogy eltartson egy ilyen vállakozást.
Idézet
Egyébként szándékomban áll és már folynak azirányó tárgyalások is ,hogy speckó vízhűtéses cuccokat saját néven legyártatok olyan kis öteltes dolgokat amik sokkal kifinomultabbá, hatékonyabbá tesznek egy vízhűtést...
Helyes. Ha majd viszed ki külföldre, nagy tételben, meg is fogja érni gyártatni. Én drukkolok.
Idézet
És akkor eddig csak a vízhűtésekről beszéltünk míg azért komolyabb hűtásek is lesznek a palettán...
Tökmind1, prémium termékek lesznek azok is. Az átlaguser szemében pénzkidobás egy 15 ezres hűtő a procijára.
Idézet
Nem értek Veled abban sem egyet ,hogy 2-3 éve lehetett volna robbantani...Most érte el a vízhűtéses piac azt ,hogy össze tudsz rakni olyan rendszert amiben 1 venti sincs és az addig megy amíg áram van, szal egy full stabil gép minden körülmények között és nem fől meg benne semmi és valóban hozza a léggel szembeni hatalmas előnyöket...Ha pedig az aktív hűtéses rendszerekről beszélünk akkor meg azt mondom,hogy igen az volt 2-3 éve is de szerintem a passzív víz annyira kezd az átlag számára is megfizethetővé válni ,hogy többet fogok passzív vízhűtést eladani mint aktívat...
Te tudod, gondolom végeztél piackutatást mielőtt belevágtál a vállalkozásodba...
Félreértés ne essék: én szorítok neked, de erősen kétlem, hogy helye van a magyar piacon még egy "hűtéses" cégnek.
Aztán tévedhetek is, benne van a pakliban.