Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 20:26
A Vista se lesz megvaltas, arrol is switchelni fognak az emberek, Leopardra.
Ma beszelgettem Apple belsos emberekkel par orat. Egyaltalan nem aggodnak, az x86 osx miatt. Konkluzio az volt, hogy nem is lesz szugseg, hogy megtorjek, mert 20-30 %-al olcsobbak lesznek az Inteles Mac konfigok.
Az en velemenyem meg az, hogy 5-6 even belul hatalmasat fog szivni a Microsoft. Egyetlen eselyuk van a hosszutavu eletben maradasra, ha sajat Hardwert gyartanak, es arra csinalnak totalisan ujrairt oprendszert. Unix alaput, vagy valami total ujat.
Ja es nem (csak) az Apple miatt fogjak megszivni, leginkabb a Google fogja kiszivni a szelet a vitorlajukbol.
Vegezetul kedves screenshot a reszvenyekrol:
Amíg a feltört játékok csak Win-en mennek addig itt nem lesz switch. Szerintem.
Ez tapasztalat. Nap mint nap hívnak win-es gépekhez és sokat szívok velük, de hiába ajánlok bármit helyette az első kérdés mindig az, hogy mennek-e rajta a játékok. Sajna Magyarországon még ritkán játszik az egy család több gép. Legalább is itt a környékünkön. A konzolról nem is beszélve. Egyre nehezebb hozzá törni a játékot.
Ha a mostani Mac áraknál lesznek olcsóbbak a MacIntelek az még mindig drágább lesz a dzsunka PC warez Windows párosnál. Márpedig ma magyarországon ez játszik. Ha valaki pénzt fektet a gépébe, NAGY TISZTELET A KIVÉTELNEK az azért teszi, hogy ne szaggasson a csé. Ez még Mac-nél nem játszik
(Na amit eddig írtam azt senki sem fogja észre venni, de amit most arra többen fognak postolni)
Az, hogy a Vista sem lesz megváltás már most látható, hogy 100%. Az, hogy az MS Unix alapu oprendszert fog írni... Hát ezt nagyon kétlem. Annál jobban szeretik a pénzt, mint hogy bevállalják, hogy tévedtek és nekiálljanak újat írni. Minden marad a régiben a marketing majd elintézi a többit. Mert az olcsóbb.
A Google-tól én is félek. Nem szeretem az ilyen hírtelen naggyá lett cégeket. Nincsenek felkészülve a feladatra. Láttunk már erre példát a számítástechnikában. Azt hiszik övék a világ és azzal szúrnak ki, akivel csak akarnak.

Súgó
A téma zárva.