Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 23:31
De ertem csak hulyesegeket irsz, es nem akartam nyilvanvalo hulyesegeken vitatkozni. De legyen...
Ez azert furcsa, mert te kezdted a nyilvanvalo hulyesegeket, es a vitatkozast is.
Idézet
Ez hulyeseg. A penzen is mulik, de nalunk kifejezetten kozeposztaly beliek vesznek Mac-et, 23-38 eves koru emberkek
Es ok olcsobban kapjak?
Idézet
irhatom demagog modon hogy: meg persze a jol bejaratott virusokat... Leopardon is ugyanugy futtathatnak jol bevalt Apple alkalmazasokat, talan meg olyanokat is amirol nem is almodtak addig.
A demagogiat mar megszoktuk toled

De ha a Leopard tenyleg olyan jo lesz, es olyan sokan fognak mekkre valtani miatta, akkor gondolom lesznek jol bevalt virusok is. Az Apple alkalmazasok pedig egyre osszetettebbek lesznek, mert olyan sokan hasznaljak majd, hogy igeny lesz ra, ergo tele lesznek hibakkal, amikrol addig nem is almodtak.
Egyebkent azokra az alkalmazasokra gondoltam, amiket emberek szazmillioi hasznalnak ugy, hogy nagyon nehezukre esne minosegi hardvert venni azert, hogy ne tudjak oket futtatni egy csicsas oprendszeren.
Idézet
Igen, az emberek szoktak vadi uj komplett PC-t is venni, szoval nem olyan nagy magia ez. A Vista hardware kovetelmenyeit ne felejtsd el, Ami ma atlagos gep, azon mind csak szuttyogni fog a Vista,
Szoktak venni, de ha tehetik, akkor inkabb nem vesznek, mert a tobbseg nem elitista, es nem dobja ki a komplett gepet csak azert, mert elavult.
A Vista hwkovetelmenyeirol tudsz valamit-e? A mai gepeken teljesen jol fog menni, amennyiben a megfelelo GUI-t hasznalod. Ha bovebben erdekel, gyere a Vista topikba.
Idézet
Ami ma atlagos gep, azon mind csak szuttyogni fog a Vista, a Leopard meg gyorsabb lesz ugyanazon a gepen.. De mirol is beszelunk a Leopardnak nem lesz ellenfele a Vista. Szvsz meg a Tigernek sem lesz ellenfel.
Errol
ez jut eszembe. Amugy jo latni, hogy egy csoppet sem vagy elfogult.
Idézet
A Microsoft a Titanichoz hasonlit szep lassan beledoglik a sajat hibaiba. Az Apple meglepte par eve a gyokeres valtast, sot jovore is meglepi. Igaz sok szivassal jar, de meg kell lepni. A Microsoft nem lepte meg, most mar nem is fogja tudni meglepni.
A Titanic a sajat hibaiba doglott bele?

OK.
Es a Microsoft-nak mik a hibai? Fura, hogy meg mindig ezt hajtogatod, amikor annyi mindent csinalnak. Most nyaron elerhetove valt a LH Beta 1, a WinFS Beta 1, Visual Studio, Messenger, IE7 Beta 1, a Desktop Search, az MSN Spaces, az uj MSN, es meg sorolhatnam. Az Apple ehhez kepest semmit nem csinal, csak titkolozik, mert azt hiszi, hogy ha suttyomba talalja ki a Leopardot, akkor majd elmondhatja, hogy innovativ, miutan mindent jol szabvanyositott, amit a vilagban kitalaltak, masok hibajabol agyonokositotta magat, aztan learatja a szakmai baberokat.
Maskulonben ne gondold, hogy fan vagyok - a hideg kiraz Ballmertol meg Gatestol, de nem jobban, mint Jobstol, csak nekem egyre szimpatikusabb, amit a redmondiak csinalnak.
Apropo: az Applenel mert mindig csak Jobs-rol lehet hallani? Mintha egyszemelyes vallalkozas lenne, raadasul csak marketingbullshitet nyom.