Idézet: n.drews - Dátum: 2005. jún. 20., hétfő - 17:29
Van egy magyar nyelvű OsX leírás
Itt.
Én anno átböngésztem, pár hasznos dolog volt benne, pl. ez is.
Köszi.
Egyébként én valahogy nem érzem azt, amit sok Maces mond, hogy az osx-el sokkal könnyebb dolgozni, meg mindenre rá lehet jönni. Szerintem ugyan úgy meg kell tanulni kezelni, mint az xp-t. A Beállításoknál is nekem sok minden nem tűnik ésszerűnek(lehet a windows beidegződések miatt). Meg igazán azt se értem, hogy sok maces miért dobállódzik a kreatívítással, szerintem egyáltalán nem leszek kreatívabb osx alatt, pedig iJoe olyanokat szokott mondani, hogy a cégeknek azért nem érdemes várni az osx-el, mert minél hamarabb megvan, annál hamarabb lehet kreatívan dolgozni.
Persze ettől jó oprendszer, meg sok jó funkció van benne, de ez is egy rendszer, az xp is, mind a kettőt meg kell ismerni, és aztán gond nélkül lehet használni. És én valahogy érzelmileg sem kötődöm az osx-hez(ellentétben itt sokakkal), az xphez se. Mind a kettő egy használati eszköz, mind a kettőnek vannak hibái.
Én nem merném kijelenteni, hogy az osx jobb mint az xp, csak annyit, hogy más.
Egyébként jó az osx, csak mindíg azt olvassa az ember, hogy "megvettem a macemet, a pcmet meg kidobtam az ablakon, mert az annyira szar, és mostmár kreatívan tudok dolgozni, stb, stb"
Tehát én ezáltal többet vártam, de rájöttem, hogy ez is csak egy oprendszer. Persze, majd lehet veszek macet, de nem azért, hogy kreatív legyek, hanem mert lehet, hogy egy picivel nekem jobban megfelel, mint az xp.