HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle PCTV család új generációja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   Zsuzsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 16. 15:21

Elnézést hogy beleszólok a témába, de nekem olyan segítségre lenne szükségem, hogy PCTV 50i-m van, és csomó dolog nem működik rajta (nem megy a távirányító, nem talál egy csomó csatornát...) és már minden ehhez egy kicsit is konyító ismerősöm megnézte, de nem tudnak mit kezdeni vele. Szóval meg tudnátok mondani, hogy hol találok olyan céget, szolgáltatást, embert, valakit, aki idejön, megnézi, és megcsinálja, vagy kicseréli ha hibás?
Nagyon szépen köszönöm előre is![SIZE=1]

#262 Felhasználó inaktív   jeni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 21:20

Szia
Az PCTV 50i tuner kártyádra reagálnék.Valószinű nem a megfelelő országot jelőlted ki a telepítésnél.Ne a magyart válaszd ki a csatorna hangolásnál.Javasolni tudom a Svédország vagy a Németország megjelőlését,mint országot.A távérzékelő rendesen be van dugva?Megfelelő távir. lett kiválaszt a menűben?Ha a saját cd-ről lett telepítve akkor nem lehet gond vele.Ha igy se megy akkor a mellékelt telepítési útmutatót át kell nézni.Ha végső soron ez sem segitett,akkor jön a bolt ahol vetted,és ott megtudják nézni a TV kártyát vagy ahhoz kapcsolodó szervizben ingyenesen megnézzik és tesztelik.

#263 Felhasználó inaktív   Zsuzsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 21:56

Idézet: jeni - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 21:20

Szia
Az PCTV 50i tuner kártyádra reagálnék.Valószinű nem a megfelelő országot jelőlted ki a telepítésnél.Ne a magyart válaszd ki a csatorna hangolásnál.Javasolni tudom a Svédország vagy a Németország megjelőlését,mint országot.A távérzékelő rendesen be van dugva?Megfelelő távir. lett kiválaszt a menűben?Ha a saját cd-ről lett telepítve akkor nem lehet gond vele.Ha igy se megy akkor a mellékelt telepítési útmutatót át kell nézni.Ha végső soron ez sem segitett,akkor jön a bolt ahol vetted,és ott megtudják nézni a TV kártyát vagy ahhoz kapcsolodó szervizben ingyenesen megnézzik és tesztelik.

Köszönöm szépen, de telepítésnél Németorszég lett kiválasztva, és ilyen alap dolgokat nem talál, mit az RTL klub (speciel mondjuk pont az nem hiányzik...), de azért köszönöm az információt!

Szerkesztette: Zsuzsi 2006. 06. 16. 21:56 -kor

#264 Felhasználó inaktív   Isti50 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 22:40

Sziasztok!
Mondjuk a távirányító jelenleg nálam sem müxik,de már volt, hogy funkcionált. Bár ez lenne a legnagyobb gond. Tudjátok a Pinnacle-nak lelke van, én napok óta csúnyán néztem rá.
A lényeg, milyen kapcsolatot (antenna, kábel stb.) állítottál be? Nekem azóta szinte minden bejön, persze antennás földi vételnél számít a térerő, meg mit tudom én még mi.

#265 Felhasználó inaktív   jeni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 17. 23:09

Sziastok(Zsuzsi)
lehet manuálisan is állitani a csatornákat ha nem találja meg  a tunered.valószinű közel van egymáshoz.csak az RTL Klubot nem találja meg?nálam is előfordult hogy átugrotta sőt van amit nem talált meg!Ezért kellett manuálisan is utána állítgatnom a tuner hangolásást.Általam leirtakat próbáld követni talán sikerül

#266 Felhasználó inaktív   TrAnCeHUN 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 17:46

Idézet: jeni - Dátum: 2006. jún. 17., szombat - 23:09

Sziastok(Zsuzsi)
lehet manuálisan is állitani a csatornákat ha nem találja meg  a tunered.valószinű közel van egymáshoz.csak az RTL Klubot nem találja meg?nálam is előfordult hogy átugrotta sőt van amit nem talált meg!Ezért kellett manuálisan is utána állítgatnom a tuner hangolásást.Általam leirtakat próbáld követni talán sikerül

Elöszőr is sztem ne a Tunnerbe kered a gondot. Nekem is volt ilyen gondom. Rizsás volt, nemjött be egy csomó minden. Vettem egy erősítőt és éles lett a kép.
A baj az h. hiába jó a TV-n az adás mert a TVkben is van egy bizonyos jelerősítő, tehát lehet h. szar a vétel, messze vagy a központtól.

#267 Felhasználó inaktív   jeni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 06:29

Sziasztok
Kérdésem az lenne,hogy hol lehetne kikapcsolni a PCTV 110i menűjében (a hangmenűjében) a visszhangot vagyis a surroundot.Ugyanis némitó gombnál az ikont kikapcsolom akkor nem kapcsolja le  a hangot csak a visszhangot veszi le ez lenne a normális hallgatás.Teljes hangszoró lekapcsolása a biilentyű némitó gombjával lehetséges.

#268 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 24. 07:30

A record mixerben némítsd el a hangot! ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#269 Felhasználó inaktív   jeni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 08:15

Szia
A record mixer-t nem találom a menűben.Az hol van melyik beállitásoknál?Válaszodat előre is köszönöm. :respect:

#270 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 09:11

A hangerőszabályozó, a tálcán! ;)

#271 Felhasználó inaktív   lucaska 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:36

Hali,

van egy PCTV Stereo -m és már korábban frissitettem a programokat rajt, semmi gond nem volt
most bekapcsolom a gépet, elinditom a tv-t 10 percen belül egyre erőteljesebben kezd recsegni?
mintha hőfokhoz volna kötve.

mi lehet a gond? kártyacsere? kábelcsere?

thx előre is
Voltam nektek lucaska

#272 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:24

hali !
Lenne egy kis problemám van egy pctv (Doboza szerint 50i)feltelepítve Pctv 110i tunerkártyám az én gépemben teljesen helyesen működik a Pinacle programjával amit a kártyához adtak.Ma délután elvittem a haveromhoz ugyanis meg akarja venni de sajnos nála egyáltalán nem működött a szoftver feltelepítése után amikor a beállításokat meg akarom nyitni kiirja a következőket: COMPONENT TEST NO PMS ACCESABLE.
tehát a progi nem látja a kártyát.

Segítsetek mi lehet a gond??
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

#273 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 21:41

Kaptam egy pinnacle 50i-s kártyát. Annak akitől kaptam nem jó a gépébe fagy meg elkezd hülyeskedni az XP-je. Felajánlotta nekem hogy cseréljük el a zöld nyákos pro-m ra meg dobjak mellé 2 rugót. Erre én mondtam neki hogy adja ide tesztelni és ha nekem jó akkor meggondolom. Ma elhozta nekem berkatam telepítettem a hozzá adott cd-t hát nem akart működni megpróbáltam úgy is hogy uninstaláltam a régit dehát úgysem jó. Nincs kép nem is keresi a csatornákat. Jah a legviccesebb hogy 110i nek ismeri fel. Szerintetek érdemes volna elcserélni?? A másik ami fontosabb hogy mit és hogyan kell csinálni hogy ez a ultragiga csicsás media center működjön. A dscaler el van hang de kép nincsen csak feketeség. A PRO-m igaz hogy brummog bár nem igazán hallani. Írjatok mert péntekig válaszoni kéne hogy akkor jó-e nekem így.

#274 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 29. 17:09

A 110i és az 50i között csak szoftverbeli különbség van. A driver ha fent van, nézd meg pl. ChrisTV-vel. ;)

#275 Felhasználó inaktív   tp89 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 21:43

Hali! pctv 110i kártyám van,igazából a kártyával meg vagyok elégedve de a media center nem az igazi, nagyon sokáig tölt amikor elindítom,azután ha csatornát akarok váltani sokáig nem csinál semmit aztán össze vissza váltogat(mert elötte már agyon nyomkodtam a távirányítót)nem hiszem hogy a géppel lenne a gond mert amúgy minden más gyors. ja és chris tv-vel meg gyors hogy lehet ez?estleg frissítés van a media centerhez?ha valaki tudja mit lehetne kezdeni a media centerrel előre is köszi!! :think:

#276 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 16:47

50i-m van.
A gépemben volt már Avermedia, és Terratec kártya is, de azok szó nélkül mentek.
Ez még bios-szinten összeakadt a kártyáimmal, saját IRQ-t igényelt.

Minden telepítési hibán átestem, javítottam, most elolvastam részben ezt a topicot.
1. Van-e értelmes MediaCenter progi a kártyához? (csak a TvCenter telepszik)
2. Ha tv üzemmódban megy a távirányító, akkor rádióban miért nem? ( a tesztelő szerint ad minden billenytyű)
3. Ugyanezen a gépen átváltok Vista / MediaCenterEditionra, lefut az állomáskeresés, megmutatja, mennyi csatornát talált, de amikor használnám, jelerősségi gondokra hivatkozvanem ad képet/hangot.

A régi tunerprogik a rádiót normálisan engedték kezelni, ez meg olyan béna, mint egy százforintos zsebrádió.
A MediaPortal most telepszik várhatok tőle jót?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#277 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 05. 07:15

Mint írtam, az 50i és a 110i között szogftverkülönbség van. Ergo: az 50i-hez TVCenter, a 110i-hez meg MediaCenter jár. ;)

#278 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 22:16

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 8:15

Mint írtam, az 50i és a 110i között szogftverkülönbség van. Ergo: az 50i-hez TVCenter, a 110i-hez meg MediaCenter jár. ;)

Megoldható e, hogy jusson nekem is?
A Mediaportal nem teszik még igazán, a Dscaler meg nem ismeri a kártyát.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#279 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 06. 07:04

Hát nem tudom, szerintem szériaszám kérdése...

#280 Felhasználó inaktív   vkaroly 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 07. 10. 14:45

Szia!

Vettem egy PCTV Hybrid Pro Stick-et.
Sajnos, nem „talál” egyetlen tv csatornát sem.
Kábel tv, kábel internet.
Segítsetek!

Köszönöm!

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16