HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle PCTV család új generációja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   wassermann 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 12. 18:26

Több kártyánál előfordult már, hogy a beállító programja rossz TV-szabványt állít be Magyarországi helyhez. Próbáld ki mit csinál, ha pl: Németországra állítod be.

#402 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 12. 19:42

Idézet: somat - Dátum: 2008. febr. 6., szerda - 12:34

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy PInnacle 50i-s tv tunnerem eddig hibátlanul működött leformáztam a gépet és nem telepítettem újra a tunnert majd kis idő mulva szükségem lett volna rá és nem engedte a feltelepítést. Vagyis elindult a telepítés amikor elméletileg a végére ért akkor újraindítattja a gépet mikor újraindul valamilyen összetevőket kezdd másolni.Na itt kiírja hogy nem sikerült a rendszernek felismerni a hardvert és így használhatatla. Probáltam a neten keresztül hozzá keresni valamilyen új hardwert de semmi.
Ha valaki tud kérem segítsen.
Sűrgös lenne.

Köszi

Talán nem túl késő a válasz.
Ugye újraindítás előtt nem vetted ki a telepítőlemezt? A restart után onnan folytat.
Egyébként van új szoft a cég oldalán egy ideje.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#403 Felhasználó inaktív   atkari 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 01. 21:43

Sziasztok!

Egy kis segitséget szeretnék kérni. Van egy pinnacle  pctv digitalizálom. Feltelepitettem a softwarét és minden megy kivéve egy dolog nem jó. A régi videó kazettáimat szeretném  digitalizálni majd dvdre kiirni. A videó lejátszómat összekötöttem a digitalizálómmal és elkezdtem nézni a gépemen a videókat. Hang és kép is van csak fekete-fehér és a kazettán alapból szines film van. Valaki tud abban segiteni, hogy lehet megcsinálni szinessé a képet?
A választ előre is köszönöm! :respect:

#404 Felhasználó inaktív   Bbarnamaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 25. 21:39

Helloztok. van egy pinnacle 110e- usb-s tvtunerem laptophoz van dugva, amin egy terratech aureon usb-s hangkártya van kötve, chris tv-t próbáltam és a kép bejön a hang nem, mit kellene tennem ? ( német , osztrák, pal b-ben is próbáltam

#405 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 26. 15:02

A ChrisTV-ben állítsd be valamelyik hangátvitelt (driveren vagy buszon át történő átvitel). A kártyabeállításoknál nézd meg.
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#406 Felhasználó inaktív   Bbarnamaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:48

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. szept. 26., péntek - 15:02

A ChrisTV-ben állítsd be valamelyik hangátvitelt (driveren vagy buszon át történő átvitel). A kártyabeállításoknál nézd meg.

Hi. megpróbálgattam átállítgatni de ígyse nagyon működik:S valami más ötlet?

#407 Felhasználó inaktív   Törppicúr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 06. 06:29

Sziasztok!

Van itt a környéken élő ember, akinek valahogy sikerült már megszólítani bármelyik Pinnacle PCTV-t Vista x64 alatt? Mindenféle megoldás érdekel. Sajnos a Pinnacle nem áll az x64-es szoftverek magaslatán, és ezt be is vallják honlapjukon.

Előre is köszi...
Asus P5W-DH Deluxe; 4x1024MB Geil Value PC6400 DDR2; Intel Core2Quad Q6600; Sapphire Radeon HD4870 512 MB GDDR5; Samsung SyncMaster 930BF; Pinnacle MediaCenter 110i; Creative SB X-Fi ExtremeGamer; 2*120GB (RAID0) Hitachi DS 7k250; Hitachi DS E7K1000, NEC ND-3540, ASUS E616P2; Chieftec GPS-550-AB-A; Chieftec LBX; Logitech EX110;

#408 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 13:32

Idézet: Bbarnamaci - Dátum: 2008. okt. 5., vasárnap - 11:48

Hi. megpróbálgattam átállítgatni de ígyse nagyon működik:S valami más ötlet?

Más ötlet nincs, tényleg csak azokkal tudsz játszani és néha újraindítani a christv-t.  :rolleyes:

#409 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 22. 13:34

Idézet: Törppicúr - Dátum: 2008. okt. 6., hétfő - 6:29

Sziasztok!

Van itt a környéken élő ember, akinek valahogy sikerült már megszólítani bármelyik Pinnacle PCTV-t Vista x64 alatt? Mindenféle megoldás érdekel. Sajnos a Pinnacle nem áll az x64-es szoftverek magaslatán, és ezt be is vallják honlapjukon.

Előre is köszi...

Nekem nincs, kollégámnak van 64 bites rendszere, és a 4.99-es programmal, meg az ottani 64-bites driverekkel szépen megy neki a PCTV 100i kártyája (régi PCTV Stereo).  :rolleyes:

#410 Felhasználó inaktív   Nonpluszultra 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 15:37

Hali mindenki!
Lehet, hogy már volt de íme mégegyszer - a következő problémával küzdök:  egy ASUS U3000 Hybrid USB-s TV tuner kártyát vettem, hogy tetszőlegesen használhassam a PC-n és a laptopomon. Cyberlink PowerCinema 5-öt adtak hozzá. A gond az, hogy a laptopon jól működik, a PC-n szintén minden ugyanúgy fut, kivéve, hogy a TV adásoknál nincs kép, csak hang. Mindkét gépre ugyanúgy lett telepítve, ugyanazok a beállítások vannak , és a kodec pack is ugyanaz. A Laptopon lehet nézni a TV adásokat, a PC-n fekete azegész képernyő, a hang viszont remek.

Lehet, hogy triviális dologról van szó, de nem jövök rá mi az.
Más: tudtok ajánlsni egy TV néző programot? Nem kellenek a mindent egyben médiacenterek.

Köszi, N+U

#411 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 13:51

Idézet: Nonpluszultra - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 15:37

ugyanazok a beállítások vannak , és a kodec pack is ugyanaz.

Mondhatta volna szebben kis lovag!  :rolleyes:
Ugyanis első szabály: kodekpakkot nem telepítünk a gépre. És ez a második és harmadik szabály is. :Đ

Tévénézéshez változatlanul a ChrisTV-t használom, amíg nem kell a digitális kép...

#412 Felhasználó inaktív   Nonpluszultra 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 18:31

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 13:51

Mondhatta volna szebben kis lovag!  :rolleyes:
Ugyanis első szabály: kodekpakkot nem telepítünk a gépre. És ez a második és harmadik szabály is.   :Đ

Tévénézéshez változatlanul a ChrisTV-t használom, amíg nem kell a digitális kép...

Nos ettől nem lettem okosabb. Úgy vettem észre, a codekeket legalább annyian szidják, mint dícsérik.
Mivel ugyanazok vannak mindkét gépen, nemhiszem, hogy ez lenne a gond, egyik médialejátszómmal sem volt problémám korábban.
Amit elfelejtettem említeni, hogy a "működő" verzió Vistára van telepítve, míg a félig működő XP-re. A szoftver megtalálja a csatornákat, kilistázza, teletext is működik, hang remek, csak a képernyő fekete.
Teletext alatt van kép, de borzalmasan szemcsés. Kábeltv-m van. Kaptam olyan tanácsokat,  hogy próbáljak más országot kiválasztani keresésnél - eddig nem vált be.
Talán valami tűzfal, vagy vírusirtó is lehet, de ezek kikapcsolásával sem oldódik meg.

Építő jellegű tippeknek örülnék...

#413 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 04. 16:00

A tunert nem ismerem, a PCTV 100i-nél (hajdani PCTV Stereo) egy driverfrissítés oldotta meg ugyanezt a dolgot. ChrisTV-ben valakinél az overlay mód, másnál a VMR-9 mód volt a megoldás. Ezek szoktak a legtöbbször segíteni.

#414 Felhasználó inaktív   Nonpluszultra 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 12. 00:34

Idézet: Mykee - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 16:00

A tunert nem ismerem, a PCTV 100i-nél (hajdani PCTV Stereo) egy driverfrissítés oldotta meg ugyanezt a dolgot. ChrisTV-ben valakinél az overlay mód, másnál a VMR-9 mód volt a megoldás. Ezek szoktak a legtöbbször segíteni.

A tuner csak Vistával akar együttműköfni. Most raktam fel a Vistát a Pécére, és a tuner remekül teszi a dolgát. Viszont b@ssza a csőrömet, mi baja lehet az XP-vel???

#415 Felhasználó inaktív   tronke 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 20:20

Hali!

A következő problémával fordulok hozzátok.
Van egy Pinnacle PCTV 100i PAL Capture Device-névre hallgató hardverem, amit a névnapomra kaptam. Mondom uccu neki, behegesztettem, mellette levő cd-t tlepítem-ajjaj, vista32bitre nemjó. 2 órája erőlködök hogy valami programot találjak (TVzéshez kéne), viszont semmi háttérinfóm nincsen, nem tudnátok mondani valamit ezügyben?:)
Örök hálás.

#416 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 22:33

Idézet: tronke - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 20:20

Hali!

A következő problémával fordulok hozzátok.
Van egy Pinnacle PCTV 100i PAL Capture Device-névre hallgató hardverem, amit a névnapomra kaptam. Mondom uccu neki, behegesztettem, mellette levő cd-t tlepítem-ajjaj, vista32bitre nemjó. 2 órája erőlködök hogy valami programot találjak (TVzéshez kéne), viszont semmi háttérinfóm nincsen, nem tudnátok mondani valamit ezügyben?:)
Örök hálás.

http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/PC.../ReadmePCTV.htm
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#417 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 12:20

Sziasztok!

Én vettem a minap egy Pinnacle PCTV Analog USB-s tv tunert a notebook-ra.Sikerült feltelepíteni(nem volt egyszerű), nagynehezen rájöttem hogy hogy lehet befogni vele a csatornákat.De az a probléma hogy elég rossz minőségben jönnek be az adók,némelyik nézhetetlen.Jó tudom hogy egy laptop-on nem fog olyan minőségben bejönni az adás mint a tv-n,de azért ennél jobban kéne,legalábbis sztem.Ime:
http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_5ad...87ecb0414e0.jpg
Próbálkoztam már sokféle beállítással de semmi változás.

Ha vkinek van vmi hasznis ötlete,jótanácsa azt szivesen veszem!

#418 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 13:06

A vétel levegőből vagy kábelről jön? Ha ez utóbbi, nézd meg a leosztásokat a lakásban, ha vannak... Kábelhiba is lehet.

#419 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 20. 13:35

Az a probléma hogy a kollégiumban szeretném használni ezt a tunert,úgyhogy sajnos ez nem megoldható.De majd hétvégére hazaviszem a szerkentyűt és kipróbálom otthon,hátha ott jobb lesz a minőség.Egyépként most azzal próbálkozom hogy frisebb szoftvereket szedek le hozzá,hátha segít.

Azért köszi a tanácsot!

#420 Felhasználó inaktív   szviktor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 12. 12:07

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van,hogy a pinnacle usb-s tv-tuner kártyámat a christv-vel használom.Nincs is ezzel semmi gond,működik jól,de a távirányítót nem tudom hozzá belőni.Itt a korábbi hozzászólásokban ólvastam erről,de nem volt konkrétan leírva hogy mit kell letölteni,mit hova kell másolni,minek a helyére...stb.Azt tudom hogy a remote fájl-al kell bűvészkedni vmit ,de konkrétan mit???Aki esetleg tudja hogy mi a teendő és le is írja ide nekem,azt nagyon megköszönném!

Előre is köszi!

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.