Segítségeteket kérném! Múlt héten vettem egy Inno 6600Gt-t az A***ban, kipróbáltam az új lappal, mindenen stock cooler volt, ok.Volt 1-2 pici bug, amire driver hibára gyanakodtam, de azt mondták az 6600os topicban, hogy ez lehet hogy kari, nézzem meg a hűtést stb. Beállítások reapplyozása,csatiba betolás, minden ok.
Ma szedem le a hűtőt, hogy dobom fel a blokkokat, erre látom, 3 sarka hiányzik a kártyának
2nek durván, 1×1mmes darab, (a hűtésfelfogatással ellenetétes oldalakon), és egy kicsi hiányzik egy másik sarokból. A pasztában ott is van a kis szürke por ...
//Fényképezőmön 30cmes a makró, így fényképekkel gyk nem tudok szolgálni, fix ojjektív suxx.
Majd megőrülök, óvatosan vettem le;nem sarkazhattam le, már 1001 kártyáról szedtem le hűtést, keretet,stb, annak az esélye hogy én sarkaztam le az 1%.
Dobom vissza a kártyát, semmi baja. Markok most is futnak, 1 kanyi pixel hiba sincs. Konklúzió: Sikerült egy "gyárilag" lesarkazott példányhoz jutnom vsz
Az innók hibastatját tekintve ez nem is olyan valószínűtlen. Bajom a következő:Ez így nem igazán pálya, mert könyebben is sarkazódhat már tovább (elm
Vissza vinném, de félek, hogy:
1,"Nem hibázik, mit akarsz akkor?"
2,"Leszedted a coolert?Sajna, akkor nincs gar..."
3,"Leszedted a coolert?Akkor tuti te sarkaztad le.Hogy most is megy az más kérdés..."
4,"Elküldjük a szervízbe, aztán majd szólunk mi van..." (persze az első 3 pont valamelyike lesz a válasz)
Szóval eléggé rosszak az esélyeim. Pesttől 80Kmre lakok, gépet felvinni nem tudom, nem igazán van időm/pénzem, hogy fölöslegesen járkáljak fel, és azért ott vettem, mert a környéken 54-56-60 E Ftért tudtak volna 6600Gt-t. Nem elírás, gondoltam rég nem kérdeztem meg a környékbeli boltokat, lássuk mit mondanak.
Milyen úton tudnám valahogy becseréltetni/gariztatni? Kihez/mihez forduljak, mi a fenét tudok csinálni??? Sajna a 3 napból kicsúsztam
Segítségeteket előre is köszönöm!
//Egy modot kérdeztem, hogy hova nyissam, másnem ha itt nem jó, átrakjátok a páfba, vagy nem tudom;de akkor pls privit dobjon aki áthelyezi, hogy hova.

Súgó
A téma zárva.