Idézet: wpepi - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 12:36
Viszont megéri az a sok szívás amíg belövöd egy olyan optimális állapotra ahol 100%-ban stabilan megy a rendszer? Arról nem is beszélve, hogy ha veszel egy 2GHz-es procit akkor az miért nem jó 2GHz-en?
Nemtom inteléknél ez hogy van, de én amikor megvettem ezt a bartont, akkor belöttem 2100-ra és azóta ugy megy. Nem hiném hogy olyan sok szívás lenne a p4el ezen a téren... meg annyit bőven megér, hogy pár órát elszórakozol vele, hogy mi az ami még stabil. Ha neked nem éri meg akkor vedd meg a drágábbat, jogod van hozzá.
Idézet
Ha meg már a vásárláskor tudod, hogy nem lesz jó akkor meg miért kell megvenni?
?
Idézet
Az nem magyarázat, hogy a nagyobb teljesítmény sokba kerül mert nézzük a másik oldalát a dolgoknak azaz 2GHz-en 1024x768 felbontásban nem lehet játszani? Mert ugye ha azért húzunk, hogy nagyobb felbontásban jobban menjen a játék akkor meg ugye komolyabb monitor is kell ami ugye pénzbe kerül. Ha pedig van pénz komoly monitorra akkor a procinál meg szerintem felesleges azon a pár ezer forinton garasoskodni.
Miért ne lehetne 2 ghzen 1024ben játszani? Ez elég összetett. Melyik játékkal? Milyen beállításokkal? Milyen procival?
Nem csak játékhoz kellhet a nagyobb proci.
Najóvan hagyjuk sztem....