Idézet: szabi - Dátum: 2005. dec. 31., szombat - 13:46
Hello
Mielött ebbe a fórumba beleolvastam azt hittem a chieftec házhoz chieftec tápot veszek akkor nem lehet semmi gond, de ezek után nem vagyok biztos. Az alábbi 3 táp bármelyike jó tölük, vagy másikkal kellene kérni a chieftec házat.
Ehhez a konfighoz (januárban akarom megrendelni)
HPC-420-302-DF
GPS-450AA-101A
CFT500W
Előre is köszi.
Üdv
szabi
ui: ezt jó ötletnek tartom:
Idézet: Shane 54
szerintem tök jó ötlet lenne ha páran hozzáértők összeszednétek egy kis táblázatba, hogy milyen tápokat érdemes mostanába venni, alsó középső és felső kategóriában amik mondjuk megfelelnek a "2006-os szabványoknak" és mindennek. Sokan úgy jönnek hogy ez a táp jó-é vagy ennyiért jó tápot és akkor ott lenne nekik végülis egy olyan táblázat amiből kiderül minden
Én a 410-212őt ajánlom, ami megint vana Mistralnál. Picit rosszabba lugaatás, de több alkatrész van benne, és több kábel/csati van rajta. Majd megmondják az okosabbak, hogy az újakban a kevesebb alkatrész mit is jelent...
Köszönöm stol!

A szerver 460as FSP átalakításán kívűl még ötletetek? Vagy kezdjek gyűjteni egy Noisetaker/Libertyre? Ti sem tudtok sehol sima FSP 500ast? (és vmi infót róla, hány milyen csati, etc...) (bár nekem elég tüske volt a 465P-VE 3,3feszstab elköszönése, de méginkább a nekem pocséknak tűnő hűtése, amivel a házba visszatermelt egy adag levegőt, és a 300as codegeneket messze alulmúló bordája volt, és Q hangos!
Ilyet amúgy hol láttatok itthon?

Ugyan a 7 molex, az 1 flopi, és a ritka sata elosztás nem tetszik (és mintha nem lenne szeperálható a 20/24), de túl finnyás sem lehetek, és nem sok mást találok. A mesterek megmondják, hogy mennyivel lehet erősebb 12Von (tényleg, 5 és 3,3at mi használ? 3,3 a ramoknak... a vinyóknak 5V kell?

), mert főleg erősebb VGA miatt (meg lassan lejár erről a gar, és a 7/24es használat, pláne úgy hogy végig forró volt, így ideje lesz cserélni) illene cserélnem. Még nem érint, de fog, és még januárban eltudnám normális áron, a spirál leszedése nélkül adni a tápomat.
Amúgy a 400as meg a 410-212 lett összehasonlítva, kevesebb tekercs volt az újban, meg jobb szellőzése. Én ennyit láttam belőle, (meg a kábelek 9helyett7 molex, 2 helyett1 flopi (nekem most pont jó a másik flopi csatlakozó a hangkártyába)) remélem ti tudtok vmi konkrétabbat is...
Szerk: megtaláltam 28-30 rongy az 500as, nem szóltam

.
Szerkesztette: MC Pite 2005. 12. 31. 15:16 -kor