Idézet: argon - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 23:12
Draytek még soha, sehol nem szopatott be. Pedig itt aztán szoktak lenni körülmények, meg vonalak. ADe ha tudnád, hogy naponta hányszor kapom a pofámba, mennyire drága cucc és húzzak anyámba, meg mert biztos hülyére akarom magam keresni rajt, meg blablablam mert a Repotec az 8ezer. Már nem is mindig merem emlegetni, 1-2 topikos arcnak adtam is el, majd szólnak ha bajuk van, de eddig nem tették. Néha 1-1 LinkSys ilyesmi el van adva, de akármit is kavarok, azért a Drytek az igazi, az ott van. Persze megkérik az árát, de konfigolhat vonalat alá a szolgáltató, meg költözhetek máshova, ez menni fog.
SMC hálózatos eszközei jók szoktak lenni, ezekkel a routerekkel is csínján vagyok, csak szeretem mikor lefikázom, oszt most jött egy DLink 604-es okostóni is, hogy dekurvajól műxik, meg eladott 10 darabot és azok is. Én meg szpok az ilyenekkel, hogy egyszer csak nem megy. Öreg vagyok hozzá, működjön legalább 2 évig és kész. Enyémek lassan 3 éve mennek 24 órásban...
Anno nyilatkoztam, hogy baromira szerettem a Zyxelt meg a 3Comot is, de amint 10ezresért láttak neki routert árulni, már furán nézek, hogy occsó húsból híg a leves, Zyxel modem sosem vott occsó, de cserébe működött. Erre meg is lett a végeredmény, T-Com sávszélt bővített, 3Com routeresek be is szívtak egy időre, míg let hozzá FW frissytés.
Mostanság nagy lett az aarcom, felőlem vegye meg a vasat, ne higgyen nekem, oszt szopjon csak.