TvNetWork ISP-vel áldott meg a JóIsten, LANNET, Budapest.
Még a régi szép időkben, mikor nem PPPOE-vel csatlakoztam, egy D-Link 604-es volt a routerem. Egészen addig semmi gondom nem volt.
Aztán átálltak PPPOE-re, és onnantól kezdve a router megkattant... folyton fagyott, csak a konnektornál álltam (ki-be) napjában 20x is!
Meguntam, garis volt, visszavittem, csere SMC 7004VBR-re.
Tökéletes, minden zsír, minden király, nincs is routerem (mintha
Gondoltam egy nagyot, Sulinet meg anyám tyúkja, informatikus lévén, szükségem van egy laptop-ra. Mivel SMC bevált, vissza a boltba, bocsi hogy most cseréltem, de megint cserélnék. Megértők, ráfizetéssel SMCWBR14-G2 EU. Hazajövök, rádug, mosolyog, lapos észleli a hálót wi-fin, minden kerek, csak a status oldalon rikít pirosan a DISCONNECTED. Próbálgatom, próbálgatom, semmi.
Eltelik egy óra, feszült leszek, de semmi siker. Többszöri reset, még mindig semmi.
TvNetWork ügyfélszolg, kedvesek, reset, majd csak a felh név, csak a jelszó, MTU 1440-re, működnie KELL.
Nem működik.
Dühöngök.
Próbálkozom, csapdosás, még egy óra eltelik, vérnyomás az egekben, TvNetWork technikai helpdesk-es sráccal haverok lettünk, mail címet cseréltünk, manual-t küldök neki, persze router már rég kiiktatva.
Forumokban keresek, írok SMC-nek, TvNetWork-nek, kardiológusomnak, JóIstennek, de már senki sem válaszol...
Ennyi?
Orvosi költséget is áll a TvNetWork? Mert a routeremet megfizettetem velük, az fix!
Valakinek valami 5let, hogy kicsikarjak némi adatforgalmat a hőn áhított antennás roueteremből, vagy tényleg megvalósítsam a bennem vizuálisan megjelenő képet, miszerint letöröm az antennáját, és azzal nyomogatom a Reset gombját mielőtt kidobnám a harmadikról?

Súgó
A téma zárva.