Idézet: Fenyő - Dátum: 2009. jan. 28., szerda - 16:22
...
Amúgy látod, van lehetőség PageFile-ra, Jahno írta.
Az persze már más kérdés, hogy végülis nem nagyon érdemes, mivel egy jobb microSDHC sebessége is olyan 9-10 MByte/s, kicsit lassú lenne a cucc.

De legalább nem lenne Out of memory.

...
Max. a kártya bírna ki aktív használat mellett pár hónapot... Az SD kártya NEM gyakori írásra lett kitalálva, persze nem is arra való. Mint az egyéb "flash alapú" eszközök se. De nekem végülis mindegy. Elvben lehetséges, sőt, gyakorlatilag is működne - egy ideig.
Meg az alkalmazások sem nagy memóriára lettek optimalizálva, ha használnák is a kártyát, a sebesség, amit felhasználóként tapasztalsz, vagy nem látszana, vagy még rosszabb lenne!
És, amit a windows mobile tervezésénél "átvettek", az a külső volt, a GUI. A belső működés egészen más, mivel a hardver is egészen más. Nagyon nem szabadna az órajeleket vagy akármit emlegetni, meg az asztalihoz hasonlítani, teljesen más vas. Bár nekem nem kell elhinni. Ha egyszer fejlesztesz ilyen eszközre, meglátod. Nekem volt szerencsém, igaz csak Palm-ra, de a lényeg lejött.
ps.: akksicseréhez: a PDA-knak mondjuk szerintem kevesebb, mint "fele" esetében beépített akksi van, a youtube-on attól még lehet kivétel, hisz van is. A pda-k még alapvetően NEM olyanok ebből a szempontból, mint a mobilok, attól, hogy vannak kivételek. Ezért írtam, hogy "már amelyik".
ps/2.: a készülékek összehasonlítása esetén, mivel a fogyasztást nem vetted figyelembe, szerintem önmagában az akksi kapacitása alapján nem biztos, hogy el lehet dönteni, melyik fogja bírni tovább az akksis üzemet. A több funkciós eszközök többet is szoktak enni. Meg beállítás kérdése is. Meg nem lehet tudni.
ps/3.: az iGo azért nem túrához való, mert a térképek egyszerűen utcaszintűek, lakott területen kívül nagy hasznát nem veszed, csak max. mint iránytűnek. De felvehetsz POI-kat, csak van olyan program, ami tárol túraútvonalakat is, esetleg kimondottan kerékpárosoknak, olyan földutakat meg fákat, erdőket, padokat, kis fogadókat, panziókat, amik az iGo-ból azért maradtak ki, mert kocsival oda vagy nem lehet, vagy nem szoktak menni. Hegyek, folyók, ilyesmi. Ha használod az iGo-t, hamar rá lehet erre jönni.
Szerkesztette: Warrior 2009. 01. 28. 16:04 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."