Idézet: bogdan - Dátum: 2008. márc. 21., péntek - 10:51
hogy elvonja-e a kezdo vezeto figyelmet? igen, nehez kerdes. de a kezdo vezeto figyelmet az is elvonja, hogy probal tajekozodni.. mindenesetre ha mas nem midfahrer hasznalatra azert ez is jobb a semminel. (persze ha igy is draga marad az analog verzio: terkep!

a tobbi infot koszonom nagyon!
mondjuk nezzuk a legeslegolcsobb uj keszuleket az altalad linkelt oldalakrol. a leiras alapjan nagyjabol tudja azt, amiket kesobb irtal (raadasul meg divx-et is lejatszik -- ez az egyetlen plusz funkcio, ami izgat, bar a penzszuke erosebb.) mi lehet vele a gond, miert nem jo?
http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2...&prod_id=101367
szia, a divix, mp3. kepnezegeto meg ilyen hulyesegeket el koll felejteni. a dolog aranak nagy reszet a jo terkepszoftver es a jo terkepek teszik ki. ha kimondottan k-eu es magyarorszag a fo celterulet, akkor 1ertelmuen iGo. a magyarorszag utinfo szerintem nagysagrendekkel vacakabb. Jo terkepszoffer meg a Tom-Tom is, ambator az elegge angolszasz/ny-eur szemleletu, a terkepei nem roszabbak mint az iGo-e, de szerintem a lokalizacioja sokkal gyengebb. hasznalhatosag tekinteteban az iGo szerintem a legjobb, es foleg tan azert, mert nagyon jo a voice navigacios resze, igaz meg eztis szokni kell - tudod a terepnek van prioritasa :Đ
Szerkesztette: SFIJ 2008. 03. 21. 11:07 -kor