HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#1381 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 11. 08:06

Idézet: tibor955 - Dátum: 2010. febr. 10., szerda - 11:53

Szia!
Totálcommanderrel mentettem a teljes resident flasht a számitógépre.Ezek után töröltem a gps-ről, mert 1 másik gép flash tartalmát szerettem volna rámásolni, az eredeti ugyanis nem engedte a menüt használni, bekapcsoláskor azonnal elinditotta az sdmmc kártyáról a navit. Én pedig szerettem volna zenehallgatásra, esetleg filmnézésre is használni.
A commanderem ugy van beállitva, hogy a hálózati kapcsolatoknál látta a készüléket, most már azonban aztmondja,hogy nem valós.
Az activesync pedig nemszinkronizál vele. A pc usb csatlakozáskor azt irja, hogy a csatlakoztatott készülékbenhiba lépett fel, ezért a Windows nemismeri fel!!

Az activesync-ből ha törlöd a "partnerség"-et, akkor sem megy?

Készüléken nincs menüben ilyesmi, hogy "gyári beállítások visszatöltése", stb?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1382 Felhasználó inaktív   tibor955 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 11. 08:24

Idézet: Warrior - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 8:06

Az activesync-ből ha törlöd a "partnerség"-et, akkor sem megy?

Készüléken nincs menüben ilyesmi, hogy "gyári beállítások visszatöltése", stb?

Az a nagy bajom, hogy a pc nem ismeri fel a gpst, illetve a gps nem kapcsol be, csak a csillagos eget mutatja az orion kogóval. Megvan a komplett mentett navi, csak nem tudom visszatenni a gps-re!!!

#1383 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 08:45

Idézet: tibor955 - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 9:24

Az a nagy bajom, hogy a pc nem ismeri fel a gpst, illetve a gps nem kapcsol be, csak a csillagos eget mutatja az orion kogóval. Megvan a komplett mentett navi, csak nem tudom visszatenni a gps-re!!!

Nincs valami "hard reset" funkciója, amivel fagyások után esetleg lehet indítani?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1384 Felhasználó inaktív   tibor955 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 11. 09:06

Idézet: Warrior - Dátum: 2010. febr. 11., csütörtök - 8:45

Nincs valami "hard reset" funkciója, amivel fagyások után esetleg lehet indítani?

Sajnos csak főkapcsoló, power és reset. Egyik sem lépteti tovább, mintha nem lenne agya, illetve nincs is, mert kitöröltem!

#1385 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 10:53

Autós GPS vásárlás előtt vagyok, és úgy látom hogy két nagy térképrendszer van: Navteq és TeleAtlas.
Olyat szeretnék amin egész európa részletes térképe megtalálható, a TeleAtlasnál úgy tűnik ez így is van, a Navteqnél viszont sok országnál (köztük Magyarország is) megjegyzésben ott van, hogy: "nagyvárosok és főbb közlekedési csomópontok".

Tehát jól gondolom, hogy TeleAtlas rendszerű GPS-t kéne vennem? Vagy ez csak egy alap térkép és vásárlás után letölthetem a Navteqre is a részletes magyar térképet?

Köszönöm előre is a válaszokat.

#1386 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 11:33

Idézet: ADAMX 001 - Dátum: 2010. febr. 13., szombat - 10:53

Autós GPS vásárlás előtt vagyok, és úgy látom hogy két nagy térképrendszer van: Navteq és TeleAtlas.
Olyat szeretnék amin egész európa részletes térképe megtalálható, a TeleAtlasnál úgy tűnik ez így is van, a Navteqnél viszont sok országnál (köztük Magyarország is) megjegyzésben ott van, hogy: "nagyvárosok és főbb közlekedési csomópontok".

Tehát jól gondolom, hogy TeleAtlas rendszerű GPS-t kéne vennem? Vagy ez csak egy alap térkép és vásárlás után letölthetem a Navteqre is a részletes magyar térképet?

Köszönöm előre is a válaszokat.

Ezt érdemes átfutni: http://www.pdacafe.h...nt/view/336/63/
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1387 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2010. 02. 17. 16:14

Srácok, gyors help kéne!

100 ezer forint a keret, de őszintén szólva nem szívesen lépném át a bruttó 80k-t.
Szükség lenne PDA-ra, WM 6.0 minimum, beépített GPS, minimum 400 MHz-es processzor.
Az akku lehetőleg bírja 2-4 órát GPS-szel, autós töltő és tartó szükséges. Legalább 3-3,5 colos kijelző.

Mit tudtok ajánlani?

Nekem egy Mio P560-am van, de akár egy P360 szintű is jó lenne, de ezek, ha jól láttam, nem kaphatóak.

A GSM teljesen felesleges, de ha nincs másmilyen, akkor jöhet olyan is.

Előre is kösz.
KomposztWC

#1388 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 17. 16:25

Idézet: Grillo - Dátum: 2010. febr. 17., szerda - 16:14

Srácok, gyors help kéne!

100 ezer forint a keret, de őszintén szólva nem szívesen lépném át a bruttó 80k-t.
Szükség lenne PDA-ra, WM 6.0 minimum, beépített GPS, minimum 400 MHz-es processzor.
Az akku lehetőleg bírja 2-4 órát GPS-szel, autós töltő és tartó szükséges. Legalább 3-3,5 colos kijelző.

Mit tudtok ajánlani?

Nekem egy Mio P560-am van, de akár egy P360 szintű is jó lenne, de ezek, ha jól láttam, nem kaphatóak.

A GSM teljesen felesleges, de ha nincs másmilyen, akkor jöhet olyan is.

Előre is kösz.

Egy ismerősöm vett nemrég ilyet:
http://www.edigital.hu/PDA_okostelefon/Asu...%29-p31092.html
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1389 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 09:28

30-40K környékén milyen navigációs kütyüt érdemes venni? (aminek a térképét esetleg lehet okosítani)
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1390 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 24. 10:09

Idézet: gene - Dátum: 2010. febr. 24., szerda - 9:28

30-40K környékén milyen navigációs kütyüt érdemes venni? (aminek a térképét esetleg lehet okosítani)

Ha biztosra akarsz menni: http://garmin.hu/ter...k/nuevi-1200-hu

Kevésbé neves gyártók közül talán a Navon (N260, N470) vagy Wayteq (820/920), előbbi szoftverrel utóbbi csupaszon amikkel találkoztam, és használhatónak bizonyultak...

#1391 Felhasználó inaktív   daagi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 19:42

Sziasztok!

Kérdésem, hogy egy Garmin nüvi 255w -s készülékre tudok IGO-t telepíteni, mert nem nagyon tetszik a Garmin szoftvere.

köszi a válaszokat.

#1392 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 19:46

Idézet: daagi - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 19:42

Sziasztok!

Kérdésem, hogy egy Garmin nüvi 255w -s készülékre tudok IGO-t telepíteni, mert nem nagyon tetszik a Garmin szoftvere.

köszi a válaszokat.

Nem megoldható.

#1393 Felhasználó inaktív   daagi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 17:50

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2010. febr. 28., vasárnap - 18:46

Nem megoldható.

Köszönöm a választ, bár szomoru vagyok, akkor MIO lesz.....

#1394 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 01. 17:53

Idézet: daagi - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 17:50

Köszönöm a választ, bár szomoru vagyok, akkor MIO lesz.....

PNAra arra sem.
Make love not Wor.

#1395 Felhasználó inaktív   KossuthLajos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 09:53

Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy elég régi már az IGO (2006 frissítésekkel) a Mio C310-es készülékemen és szeretném frissíteni. Van e valami oldal, ahol felhomályosítanak engem naív embert arról melyik navi program miért jó, melyiket érdemes feltenni és magáról a telepítésről frissítésről? De én azt is nagyon megköszönöm, ha itt tud nekem ebben segíteni valaki. Előre is köszönöm.

#1396 Felhasználó inaktív   Vendor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: KossuthLajos - Dátum: 2010. 03. 13. 09:53

Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy elég régi már az IGO (2006 frissítésekkel) a Mio C310-es készülékemen és szeretném frissíteni. Van e valami oldal, ahol felhomályosítanak engem naív embert arról melyik navi program miért jó, melyiket érdemes feltenni és magáról a telepítésről frissítésről? De én azt is nagyon megköszönöm, ha itt tud nekem ebben segíteni valaki. Előre is köszönöm.

nem valasz a kerdesedre, de egy probat meger... topmap link
  Vendor         O
            ______
Arkanoid   (|====|)

#1397 Felhasználó inaktív   KossuthLajos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Vendor - Dátum: 2010. 03. 13. 10:18

nem valasz a kerdesedre, de egy probat meger... topmap link

Köszönöm, átnézem/néztem. Sajnos jól láttad, nem igazán orvosolja a bajomat. Te nem vagy véletlenül képben a dolgokkal? Azt sem igazán értem, hogy a készüléket is frissíteni kell? Egyre jobb. Eddig is annyi volt az infó, hogy nem láttam szét közöttük. :)

#1398 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Szabcsi - Dátum: 2010. 02. 24. 10:09

Idézet (gene @ 2010. febr. 24., szerda - 9:28)30-40K környékén milyen navigációs kütyüt érdemes venni? (aminek a térképét esetleg lehet okosítani)
Ha biztosra akarsz menni: http://garmin.hu/ter...k/nuevi-1200-hu

Ja persze, haver Nüvijével nemrég indultunk egy ~500 km-es útra, 250 km-nél úgy döntött, hogy biztosra megy és készenlétből felélesztve elkezdett újraindulgatni. Ilyenkor laptop elő, rádug, lehúz, a következő standbyig megint jó volt. Az 1 FPS-es frissített mórickaábraszerű térképnézetet, meg az útról 10-20 méterekkel leeső GPS pontosságot már nem is említem.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#1399 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 18:21

Hard reset kell ilyenkor neki.

#1400 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: EV6 - Dátum: 2010. 03. 18. 12:55

Ja persze, haver Nüvijével nemrég indultunk egy ~500 km-es útra, 250 km-nél úgy döntött, hogy biztosra megy és készenlétből felélesztve elkezdett újraindulgatni. Ilyenkor laptop elő, rádug, lehúz, a következő standbyig megint jó volt. Az 1 FPS-es frissített mórickaábraszerű térképnézetet, meg az útról 10-20 méterekkel leeső GPS pontosságot már nem is említem.

Így jártatok, a véleményemen (és személyes tapasztalataimon) a Garmin készülékekkel kapcsolatban ez nem sokat változtat...

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.