HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#401 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 28. 18:33

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 18:40

valahol a dio official forumot olvasva lattam egy linket, amin irtak, hogy a 10 perces jatekot tekintik okénak.

Pedig egy jo Baal run 5 perc alaat simán megvan.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#402 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:41

Tegnap igen jó csapatban voltam, csináltunk 29 baalrunt (egy remek palának hála). egy játék max 4-5 perc voltés egyszer se kaptunk/kapott bant. Egyébként piszikság ez az egész! A blizzard nem képes reálisan látni a dolgokat.Az fáj nekik, h valaki használ maphackot, de az nem, h tradehack-et. tradehackosokból lehet fenn látni néha párat. pedig nekik kéne törölni mindenüket, nem azoknak, akik simán nem szeretnének véletlenül belerohanni egy nagy szörnycsapat kellős közepébe.és idő elött elhalálozni. Vagy legyen infravizion varázslat scrollon, mint a dia1-ben volt! Még az is jobb lenne!

#403 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 19:52

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 18:41

...nem azoknak, akik simán nem szeretnének véletlenül belerohanni egy nagy szörnycsapat kellős közepébe...

Hmmmm. Nem errol szol ez a jatek veletlenul? :eek:
Maphack hasznos valami, de akkor is hack. Ha valaki ez nelkul nem tud/akar jatszani, hat oriasi veszteseg nem eri majd a muveszvilagot...

Ha az infravision hianyzik, jatsz amazonnal vagy hasznalj olyan targyat amiben van Inner Sight toltet.

Szerkesztette: szabinar 2005. 08. 28. 19:59 -kor

#404 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:15

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:52

Hmmmm. Nem errol szol ez a jatek veletlenul? :eek:
[...]

Akár hiszed, akár nem, a Battle.net-en nem erről szól (sajnos szvsz), hanem a bot-ozásról, eszetlen runolásról, meg a "kinek van nagyobb..." dicsekvésekről.

Én évekig single-ben játszottam, maphack-nek a hírét se hallottam (bár ugyebár ott statikus volt a map ha nem váltott az ember nehézségi fokozatot, így nem is volt rá szükség). A neten is úgy kezdtem játszani, hogy no MH, de hamar rájöttem, hogy egy sorcitól elvárják, hogy menjen előre teleportot nyitni minél hamarabb (akár baalrun, akár valamilyen quest miatt), márpedig a "munkát" igencsak megkönnyítette. Nekem talán nem is okozna gondot a MH hiánya, de a netkapcsolatom vagy a lagok miatt már többször nem tudtam kiteleportálni a szörnyek közül, ami singlében semmi gondot se okozott volna és azt ne mondja nekem senki, hogy ezek az én hibáim mert a megjelenése óta játszok ezzel a játékkal, azt hiszem van tapasztalatom már elég.

(A netkapcsolatomon nincs lehetőség javítani, ami elérhető kicsiny falunkban legjobb - wlan - azt használom. A lag nálam pedig általános, hiába kreálok új játékot, lag akkor is lesz csak esetleg ritkábban/rövidebb.)

Egyébként filóztam rajta, hogy mi lenne ha a Blizzard egyszerűen eltörölné a Town Portal funkciót, akkor bizony mindenkinek mozgatni kellene magát, nem lenne városban malmozás... :D

#405 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:21

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:15

Egyébként filóztam rajta, hogy mi lenne ha a Blizzard egyszerűen eltörölné a Town Portal funkciót

ilyen perverz gondolatot se neztem volna ki beloled. :D

#406 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:32

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 21:21

ilyen perverz gondolatot se neztem volna ki beloled. :D

Naigen, elég bizzar lenne... A hírekben pedig:

Idézet: CNN Breaking News

A felbőszült Diablo2 játékosok megrohanták a Blizzard North székházát, és meglincselték a bennt tartozkodó takarítószemélyzetet, mert a játék fejlesztői még időben elmenekültek helikopteren.

#407 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 20:58

A D2 fejlesztésekor volt arról is szó, hogy a town portálban látszani fog az is, hogy hova vezet. Nos, ez kimaradt...
Tyraan - Artum Inferniti

#408 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:01

Hi,
megyek nyaralni jól, úgyhogy majd holnapi hétfőt követő egy hét múlva látjuk egymást a Bneten, valamint itt. Addig is sok jó dropot kívánok, amiből remélem nekem is jut *evil grin*.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#409 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:15

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 20:01

Hi,
megyek nyaralni jól, úgyhogy majd holnapi hétfőt követő egy hét múlva látjuk egymást a Bneten, valamint itt. Addig is sok jó dropot kívánok, amiből remélem nekem is jut *evil grin*.

Hi Nekark, nyaralj yoooool! :hinta:

#410 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:29

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 21:58

A D2 fejlesztésekor volt arról is szó, hogy a town portálban látszani fog az is, hogy hova vezet. Nos, ez kimaradt...

Dehát az látszódik is, meg az is ki nyitotta... :think:

#411 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:46

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 22:29

Dehát az látszódik is, meg az is ki nyitotta... :think:

Úgy értem, nem csak a feliratból derül ki, hanem látszik a hely a portálban!
Tyraan - Artum Inferniti

#412 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 21:53

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 22:46

Úgy értem, nem csak a feliratból derül ki, hanem látszik a hely a portálban!

Jaa... Mondjuk 800x600-as felbontásnál (mi több, eredetileg csak 640x480) nem sok minden látszódna a town portal méretében, de ha lehetne legalább 1024x768-at állítani, akkor már jobb lenne a helyzet.

#413 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:05

okok a hack az hack. de szerintem nem olyan súlyos dolog illegálisan látni a térképet, mint lecsalni a másikról a nehezen összekuporgatott cuccait. és sokkal inkább ez ellen kéne tenni mint a maphack ellen. szerintem. egyébként ma nekem is belagolt, pont úgy mint amikor mobilról nyomultam (1,5-3 kb/sec)

#414 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:22

Akinek volt már ütős bowazonja, leírná a statokat, skilleket, cuccokat? (Nem emlékszem, hogy lett volna leírás, ha mégis, bocs)

Illetve ha talál vki 4 socketes Ceremonial bow-t, lehetőleg 3-4 skillel, pls tegye el nekem (már ha ez nem valami nagyon értékes dolog)
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#415 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:40

Hát a normál cuccokkal sosem lesz ütős bowazonod, sajnos a durva rúnaszavak nélkül nem ér semmit a karakter... Persze normal és nightmare fokozaton nagyszerűen elboldogulsz majd, de hellen már nehezebb!
Tyraan - Artum Inferniti

#416 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:48

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 13:14

Mar mi nem megy hellen az amaddal!?
Mi a statpont elosztasod es milyen a skill pont elosztasod? :think:

Jelenleg 66-os szintü vagyok van még tartalék 130 ki nem osztott statpontom meg 18 ki nem osztott skillem 110 erő 140 körül a dex 20-as a valkyr és a penetrate a multiple shot 6-os a freezing arrow meg 1 egy szintü plusz azok egyes szintüek amikre muszályvolt adni amiatt hogy eljussak a skillig! Ennyi

Egyszerüen picit sebzek és kész 250-1070-ig sebzek fagyasztva 4000-es az attack rate-em és szimplán gyenge a kari és kész! kellene ugyanez a Unique crossbow fegyver (Buriza-Do kanyon Ballista) csak 6 sockettel akkor bele a Breath of dying runa azt joccakát! nincs vkinek meg ez a fegyver sockettel legalább 4db kéne?

#417 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 22:51

Emberek az mint jelent hogy egy rúnasor "Ladder" ? Csak bnet-en használható singleplayerben nem?

#418 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 23:36

tRebroN: unique tárgyakban nem működnek a rúnaszavak!
Tyraan - Artum Inferniti

#419 Felhasználó inaktív   tRebroN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 28. 23:57

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 23:36

tRebroN: unique tárgyakban nem működnek a rúnaszavak!

ne bassz! akkor szopni fogok hellen de nagyon! 1 act black marsh és komoly problemáim vannak! Ennél erősebb piercing fegyver nem nagyon van!(buriza-do canyon ballista)
dárdákkal nem igen akarok szenvedni mert márkipróbáltam őket és szarok ugy ahogy van midenki esküdött a ligningos dárda támadásokra fury meg ezek hát evvel az a baj hogy oda kell enni az ellenfélhez ami ugye hellen kicsit kockázatos arról nem beszélve hogy ha nincs 1000 életed akkor egy champion vagy egy unique legyen akárnilyen páncélod lecsap egy ütésből!

#420 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 00:18

Idézet: tRebroN - Dátum: 2005. aug. 28., vasárnap - 21:48

Jelenleg 66-os szintü vagyok van még tartalék 130 ki nem osztott statpontom meg 18 ki nem osztott skillem 110 erő 140 körül a dex 20-as a valkyr és a penetrate a multiple shot 6-os a freezing arrow meg 1 egy szintü plusz azok egyes szintüek amikre muszályvolt adni amiatt hogy eljussak a skillig! Ennyi

Egyszerüen picit sebzek és kész 250-1070-ig sebzek fagyasztva 4000-es az attack rate-em és szimplán gyenge a kari és kész! kellene ugyanez a Unique crossbow fegyver (Buriza-Do kanyon Ballista) csak 6 sockettel akkor bele a Breath of dying runa azt joccakát! nincs vkinek meg ez a fegyver sockettel legalább 4db kéne?

Par eszrevetel:

Ha atmentel ugy Hellre, hogy van 130 szet nem osztott statpontod es 18 skillpontod az mar onmagaban is eleg magyarazat a nehezsegekre :rolleyes:

110 strength sok, tul sok. Kb 80 base eleg kell, hogy legyen.
140 dexterity keves, tul keves :)
66-os szinten mar 300 korul szokott lenni a dexem bowamaval (valamivel alatta de NEM SOKKAL).
A bowamazon az egyik olyan karakter ahol a "mindent a vitality-be" elv nem ervenyesul, lofaszt nem fog sebezni a kari.
Van egy (mostmar)non-ladder bowamam, base vita (igen, egyetlen statpont vitality-be nyomasa nelkul csinal konnyeden Hell Baal runokat egyedul).

20-as Valkyrie az hasznos PvM-ben, eszmeletlen jo tank.

Kimaxolt Penetrate-re csak PvP kari eseten van szukseg. Mellesleg az en amamnak kimaxolt Penetrate-el es kozel 500-as dexterity-vel (nem feheren persze) kozel 20k az attack ratingje.
Sebzes guided arrow-val 4.5k - 5.8k. (Burizahoz hasonlo fizikai sebzesu ijjal).

Burizaban csak egy socket lehet, amibe pedig KOTELEZO SHAEL rune-t rakni. Meg igy is tetu lassu ha nincs minden egyes darab rajtad levo cucc 15% IAS jewelekkel kiverve. Legjobb, ha van egy Faith bow-d. Persze, ez nem lesz egy darabig... Megteszi helyette egy paladin haver aki a kedvedert aktivalja a Fanaticism aurajat. :cool:

Ha AR gondjaid vannak, fogadj fel egy norm act 2 mercet Blessed Aim auraval.

Runaszavak csak feher es szurke targyakba rakhatok.

Ha a karaktered non-ladder, akkor adok neked normalis Bowama felszerelest, a legjobbat amit a Diablo 2-ben egyaltalan szerezni lehet. Ha ladder, akkor izzadni fogsz egy darabig meg  :evil2:

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.