HWSW Informatikai Kerekasztal: Tehenet vennék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tehenet vennék dombbal... Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 21. 10:22

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 7:27

Nem adom. Túl jól énekel ahhoz, hogy egy domboldalon legelészve élje le a további életét...

Ouch :omg: :D

#202 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:35

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#203 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:39

Tehénpásztorkutya:
Kép
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#204 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 11:41

Tehéntartók háttere:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#205 Felhasználó inaktív   fasyrt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 21. 20:31

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. szept. 21., szerda - 7:27

Nem adom. Túl jól énekel ahhoz, hogy egy domboldalon legelészve élje le a további életét...

Akkor add Koós Janit és 5 kiló felsárat, akkor megegyeztünk.

#206 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:20

Idézet

Mivel kéne beszállni?

Tudjátok nem a szándék a fontos.... Mit szólnátok ha en kezdeném el gyűjteni a tehénre valót.... Bankszámlaszám privátban.

Szerkesztette: Litium 2005. 09. 23. 11:21 -kor

#207 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:34

Idézet: Litium - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:20

Tudjátok nem a szándék a fontos.... Mit szólnátok ha en kezdeném el gyűjteni a tehénre valót.... Bankszámlaszám privátban.

Vónaeszedhozzá! :Đ

Szólj, he bejön! Akkor én is nekiállok lakásra gyűjteni hasonló módon... :D
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#208 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:59

Idézet: Litium - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:20

Mennyibe kerül egy tehén?

#209 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 25. 23:38

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 13:59

Mennyibe kerül egy tehén?

60-200ezer közt.
Make love not Wor.

#210 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 10:19

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 0:38

60-200ezer közt.

60-ér nem sok. Az gondolom kicsi még.

#211 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 20:19

Na.

Tehát... Nem bírtam tovább állat nélkül ezért döntést hoztam, majd végre is hajtottam. Akváriumot építettem. Halak vannak benne. Barátkozunk mondjuk picit rosszalottam az 590 Ft-os halaktól, hogy basznak rám, és mindig bemennek a növények közé....

Képzeljétek ezek a halak napi 12 órát alszanak. Így a haverral kiszámoltuk élniük kell vagy 10 évet, hogy behozzák az árukat. Elszomorított az a tény hogy hibába raktam az akváriumba ping-pong labdát nem játszottak vele. Állitólag a csokit sem szererik így többet azt sem adok nekik. (most éppen egy kocka milka uszkál az akvárium alján ezek meg rá se bagóznak).

Azért vannak még ötleteim ugyanis kínosan ügyeltem arra, hogy minden csapatban 8 hal legyen így majd felfegyverzem őket és játszhatunk 8. kerületi leszámolásosat. de akadályversenyt mindenképpen.

Egyébként a nagy hal árusitó üzletben flegmáskodtam mert válaszra se méltattak amikor megkérdeztem ,hogy ezek megismernek-e majd egy bizonyos idő eltelte után. A lófaszt és a haver azt mondta beszélni se lehet őket megtanítani. Így most akrobatikus mutatványokra oktatom őket....

Így telnek a napjaim a vadiúj horszaimmal.

#212 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 15:43

Idézet: Litium - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 21:19

Na.

Tehát... Nem bírtam tovább állat nélkül ezért döntést hoztam, majd végre is hajtottam. Akváriumot építettem. Halak vannak benne. Barátkozunk mondjuk picit rosszalottam az 590 Ft-os halaktól, hogy basznak rám, és mindig bemennek a növények közé....

Képzeljétek ezek a halak napi 12 órát alszanak. Így a haverral kiszámoltuk élniük kell vagy 10 évet, hogy behozzák az árukat. Elszomorított az a tény hogy hibába raktam az akváriumba ping-pong labdát nem játszottak vele. Állitólag a csokit sem szererik így többet azt sem adok nekik. (most éppen egy kocka milka uszkál az akvárium alján ezek meg rá se bagóznak).

Azért vannak még ötleteim ugyanis kínosan ügyeltem arra, hogy minden csapatban 8 hal legyen így majd felfegyverzem őket és játszhatunk 8. kerületi leszámolásosat. de akadályversenyt mindenképpen.

Egyébként a nagy hal árusitó üzletben flegmáskodtam mert válaszra se méltattak amikor megkérdeztem ,hogy ezek megismernek-e majd egy bizonyos idő eltelte után. A lófaszt és a haver azt mondta beszélni se lehet őket megtanítani. Így most akrobatikus mutatványokra oktatom őket....

Így telnek a napjaim a vadiúj horszaimmal.

Ha tehenet vettél volna, akkor nem lennének ezek problémáid.
Állítólag a botot sem hozzák vissza.
Rakj egy aranyhalat közéjük, akkor mejd játszani fognak. :D  Az aranyhal játszani fog velük.
Azt mondják, hogy nem kell őket fésülgetni, és a szőrük sem hullik. Az jó. Nem?

#213 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 10:00

Mindenkinek tehenet karácsonyra!Jó mutatna a fa alatt

#214 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 12. 23:38

Kifizetődne egy MU, mert a kiszáradt Kép-ral lehet ám fűteni is! :up:

Amugy ha télleg tehenet akarsz, olyat szerezz, amit éppen megmentettek egy levágástól a grínpíszesek, mer azok ingyen adják, és bikát kérvényezz, amit párezerér kiherélnek neked. :up:

A domb már húzósabb, mer ahhoz biza markoló kell. A domb magas legyen, de kicsi, és akkor majd drukkolhacc a tehénnek, hogy 82,1 fokos lejtőn fel-e tud menni, avagy a hátára esik... :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#215 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 08:23

Nehogymá' elhiggyé mindent! Én saját szememmel olvastam a "Khazakh Science Monitor"-ban, hogy a halakat igenis meg lehet tanítani beszélni. Minden részletre már nem emlékszem, de az biztos, hogy kell hozzá egy tehén meg valami domb.
Business as usual. We fucked up everything.

#216 Felhasználó inaktív   microsoft 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 12. 13. 19:36

Idézet: Litium - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 17:42

Na  a lényeg kéne nekem egy tehén. Háziállatnak.  Mondjatok irányárat! (ha van hozzá domb is vagy kis telek) arról is beszéhetünk.

És minden tehénről szóló infó érdekel (mennyi füvt eszik, meddig él, idomítható-e, lehet-e tehenegelni, lehet-e sétáltatni,  milyen szinben kaphatóak, stb.)

Hümm...
Talán van Valaki, aki tanáccsot tud adni Neked...Tehénszerzés-űgyben.
Járt ide valamikor egy ,,lodarazs". Fejőgép-karbantartó volt. Szerintem sokat tud a tehenekről, úgy, hogy írj Neki magánban.
Talán, saját tehenészete is van, és lemond a tehenéről a kedvedért. :)

Ha tehénsajtot akarsz gyártani- valamikor - majd, szívesen segítek. :)
,,...a kezedet fogom s őrizem a szemedet..."

#217 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 13. 19:43

Mé nem veszel egy Tapírt? (emostjutotteszembe) :think:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#218 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 16. 19:37

Megvan már az a tehén?

Kép

morrisseymusic            morrissey-solo       

#219 Felhasználó inaktív   Litium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 15:16

Idézet: onkelz - Dátum: 2005. dec. 16., péntek - 19:37

Megvan már az a tehén?

Kép

Nem. jelenleg éppen dombot keresek neki meg karót meg kötelet meg kolompot (a külföldi haverom azt mondta azt mindenképpen tegyek a nyakába ugyanis ha többtehenem lesz esetleg összeálllhatnak és csinálhatnak egy rockbandát. Valamin el kell kezdeni)

#220 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 28. 16:00

Kolomp az mar elavult.

Miert nem veszel neki GPS-es helyzetmeghatarozos nyakorvet?
Akkor online kovethetned, hol legeleszik eppen, nem kene ful alapjan tajekozodni.

Vagy statisztikat kapnal rola, melyik szomszed fuje a legzoldebb.

Szerkesztette: nyunyu 2005. 12. 28. 16:07 -kor

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.